tommybertsen Ιούλιος 26, 2018 Author #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2018 Όχι, αυτό είναι που έχω τώρα και θα δώσω soon (θα μπει αγγελία). Αυτό που πήρα είναι αυτό.https://www.skroutz.gr/s/14311893/Phanteks-Enthoo-Pro-Tempered-Glass.html Ήρθε τώρα. Ωστόσο το να περιμένω από Digital Master ή Visionstudio (εδώ γελάμε - πιο ακριβό με μεταφορικά θα έβγαινε), δεν υπάρχει περίπτωση. Άσε που και το μόνο διαθέσιμο, είναι το Special Edition που είναι λευκό από μέσα και δεν θέλω με τίποτα. Αλλιώς πεταγόμουν msystems και το έπαιρνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 28, 2018 Author #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2018 Για την ιστορία, το κουτί κατέφθασε. Το άνοιξα για να δω ότι είναι μέσα και intact το TG και το ξανάκλεισα. 5 ημέρες αναμονή, μία χαρά 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Σεπτέμβριος 19, 2018 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2018 Είχα αγοράσει πριν 1 χρόνο μικροπράγματα από caseking και τρόπο αποστολής με ups (+2€ περίπου παραπάνω από dhl). Θέλω να πάρω μια οθόνη από caseking και μου έχει πάλι επιλογή: dhl international 19.90€ UPS 22.90€ Να βάλω πάλι ups ή είναι το ίδιο όποια και να επιλέξω? Spoiler μην βαρέσετε , ρωτάω περισσότερο μην έχετε ακούσει/αλλάξει κάτι, ups με βλέπω να επιλέγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Σεπτέμβριος 19, 2018 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2018 Και οι δυο εταιριες τα ιδια ειναι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Σεπτέμβριος 19, 2018 Author #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2018 Νομίζω μία χαρά και η DHL. Με UPS ήρθε πραγματικά γρήγορα και σε άψογη κατάσταση. Με δεδομένο ότι η οθόνη είναι ακόμη πιο ευαίσθητη, δεν ξέρω τι θα προτιμούσα! (προσωπικά δεν θα έπαιρνα οθόνη από έξω, αλλά αυτό είναι άλλο πράγμα ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Σεπτέμβριος 19, 2018 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2018 Μία ώρα πριν, το μέλος tommybertsen έγραψε: Νομίζω μία χαρά και η DHL. Με UPS ήρθε πραγματικά γρήγορα και σε άψογη κατάσταση. Με δεδομένο ότι η οθόνη είναι ακόμη πιο ευαίσθητη, δεν ξέρω τι θα προτιμούσα! (προσωπικά δεν θα έπαιρνα οθόνη από έξω, αλλά αυτό είναι άλλο πράγμα ) Ακολούθησα τον γνωστό δρόμο (ups), το service της aoc (μακριά κι αγαπημένα) ένα 10λεπτο δρόμος είναι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Σεπτέμβριος 19, 2018 Author #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2018 Η είδηση είναι ότι αγοράζεις οθόνη 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Σεπτέμβριος 19, 2018 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2018 πριν 2 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε: Η είδηση είναι ότι αγοράζεις οθόνη σωστός, θα έχω οθόνη but I don't have → pc 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrkon Οκτώβριος 26, 2018 #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2018 Έβαλα παραγγελία εχθές αλλά δε μου έβγαλε κάτι για πληρωμή... με αντικαταβολή τα στέλνουν?? Και η παραγγελία is being processed... WTF ξεκίνησαν οι γερμανικές αποζημιώσεις?? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Οκτώβριος 26, 2018 #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2018 Εξαρταται τι εχεις επιλεξει. Η πρωτη επιλογη ειναι το εμβασμα οποτε λογικα θα σου ειπε ποσο ειναι το ποσο και θα περιμενουν να δουν τα λεφτα στο λογαριασμο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrkon Οκτώβριος 26, 2018 #31 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2018 Ναι όντως...αυτό ήτανε , έβαλα το πόσο σήμερα και αϊντε να δούμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Οκτώβριος 26, 2018 #32 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2018 Αν τα εβαλες σημερα θα τα δουν δευτερα και τοτε θα φυγει και η παραγγελια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Οκτώβριος 26, 2018 Author #33 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2018 @chrkon, Παρασκευή θα τα έχεις Σάββατο είχα παραγγείλει εγώ, Παρασκευή ήταν Αθήνα στον χώρο μου Επέλεξες UPS ή DHL ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrkon Οκτώβριος 27, 2018 #34 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2018 DHL Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Οκτώβριος 27, 2018 Author #35 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2018 Ε το ίδιο πιστεύω, μέχρι τέλος εβδομάδας, θα το έχεις. Σε όποια Ηλιούπολη και αν είσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostonikos Νοέμβριος 12, 2018 #36 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2018 Για να μην ανοίγω άλλο τοπικ. Έκανα και εγώ παραγγελία από το caseking.de στις 6/11 ημέρα Τρίτη και delivery option DHL. Στο tracking είναι κολλημένο στις 8/11 χωρίς καμία περαιτέρω ενημέρωση. Να αρχίσω να ανησυχώ ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Νοέμβριος 12, 2018 Author #37 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2018 πριν 35 λεπτά, το μέλος apostonikos έγραψε: Να αρχίσω να ανησυχώ Όχι. 5-7 ημέρες (εργάσιμες) κάνει συνήθως για να έρθει. Αν βρίσκεσαι Αθήνα. Γιατί αν είσαι επαρχία, θα αλλάξει κούριερ και θα κάνει +1 ημέρα. Παράγγειλες Τρίτη. Τετάρτη έφυγε. Υπολόγισε από τότε πως μεσολάβησε Σαββατοκύριακο. Άρα αύριο-μεθαύριο, θα παραλάβεις. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostonikos Νοέμβριος 12, 2018 #38 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2018 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Άρα όλα καλά έρχεται ο ryzen Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Νοέμβριος 12, 2018 Author #39 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2018 Είχα πάρει το Phanteks enthoo pro TG από εκεί, 15 κιλά γομάρι, και ήρθε on time, οπότε μην ανησυχείς, έρχεται. Βέβαια το να χαθεί το δικό μου δέμα, ήταν λίγο δύσκολο Αλλά σπάνια χάνονται από τέτοια μαγαζιά και ειδικά από DHL. Εμένα ήρθε με UPS. Διαβάζω ότι η DHL κάποιες φορές καθυστερεί ελαφρώς παραπάνω (συνήθως όταν στέλνουν από eBay όμως) Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostonikos Νοέμβριος 12, 2018 #40 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2018 Η αλήθεια είναι ότι είχα καλομάθει από Amazon UK που έγραφε ακριβώς πότε θα έρθουν (είναι και απίστευτα γρήγοροι) και ίσως γι αυτό αγχώθηκα Το κουτί σου ήρθε κομπλέ; έχω παραγγείλει το fractal design meshify c και έχω ένα φόβο για το window Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts