Jump to content

Ξανακουω αυτα που λεω(με ακουστικα)

GoriLLakoS

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ρε παιδια εχω ενα prob....παιζοντας παιχνιδια στο νετ...και μιλοντας με αλλους με ακουστικα και μικροφωνο,ξανακουω αυτα που λεω.....τι μπορει να φταει...

η καρτα ηχου ειναι η AC97 πανω σε μια μητρικη GB7vax....

tι μπορει να φταει?:o

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Τι συνδεση εχεις ? Εγω το παθαινω σχετικα σπανια με το Skype...

384/128

Αρχική απάντηση από Βασιλης

Ρε παιδια εχω ενα prob....παιζοντας παιχνιδια στο νετ...και μιλοντας με αλλους με ακουστικα και μικροφωνο,ξανακουω αυτα που λεω.....τι μπορει να φταει...

μήπως το μικρόφωνο πρέπει να είναι mute από τα properties του ήχου των win?

Αρχική απάντηση από Voudas

μήπως το μικρόφωνο πρέπει να είναι mute από τα properties του ήχου των win?

:worship:

το εβαλα.....αλλα παλι το ιδιο γινεται....και αμα παιζω και μιλαω σε αλλους δεν ακουν τιποτα με το μικροφονο στο mute....:o :o :o :o :o :o

εκτος και δεν καταλαβα καλα.....

δεν ξέρω τότε... εμένα πάντως που χρησιμοποίησα το μικρόφωνο για κάτι εγγραφές, με το Mute στα properties απλά δεν το άκουγα από τα ηχεία αυτό που γραφόταν, η εγγραφή γινόταν κανονικά...

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Χθες, στις 18:02]

Φίλε μου για δοκίμασε να παίξεις με την ένταση του μικροφώνου και δες τι γίνεται.:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.