ison Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2005 Το βρηκα σημερα και ειπα να το μοιραστω με το λαο http://www.multiplayer.it/streaming/ageofempires3_multiplayer_streaming.wmv H havoc πρεπει να μ@μαει στο παιχνιδι απλα δειτε τα rag doll physics Ασχετο αλλα παιζει κανει το 2 σε zone ...αν ναι ας ποσταρει το nick tou... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Απρίλιος 13, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2005 φενεται πολύ ωραιο .. . κανενα καλύτερης ποιότητας video υπάρχει . ??.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Απρίλιος 13, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2005 Bravo ison ... Φαινεται καταπληκτικο στα γραφικα [απο οσο διακρινω] . Ελπιζω να προσεξουν και το gameplay και population και θα ειναι κορυφαιο .:drool: :drool: :drool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Απρίλιος 13, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2005 Απο οτι εχω μαθει θα υπαρχουν 8 λαοι και τα resources θα ειναι 3 food wood και coin....το τελευταιο δεν ξερω πως θα το μαζευεις δεν εχει ανακοινωθει ακομα...οσο για του λαους απο οτι διαβασα παιζει να υπαρχουν και ινδιανοι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Απρίλιος 14, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Ινδιάνοι;;;;;; wow! Εντυπωσιάστικα!Μου άρεσε ανέκαθεν το Age of EMpires, περιμένω να βγεί για να το παίξω!Ξέρει κανείς official date realese? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 14, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από ison Το βρηκα σημερα και ειπα να το μοιραστω με το λαο καμμενεεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Απρίλιος 14, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Γκαματο Εχει και πολλη ωραια γραφικα!!! Σιγουρα ειναι στα must have απο τα παιχνδια που θα αγορασω φετος Ασχετο αλλα μακαρι να εβγαινε και το Jade Empire για PC Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Απρίλιος 14, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka καμμενεεεεε Ειπα και εγω αργησε να ποσταρει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Απρίλιος 14, 2005 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από ison [Χθες, στις 17:25] Το βρηκα σημερα και ειπα να το μοιραστω με το λαο http://www.multiplayer.it/streaming/ageofempires3_multiplayer_streaming.wmv H havoc πρεπει να μ@μαει στο παιχνιδι απλα δειτε τα rag doll physics Ασχετο αλλα παιζει κανει το 2 σε zone ...αν ναι ας ποσταρει το nick tou... Eγώ παίζω σαν τρελός το Αge of Mythology έχω 2000 παιχνίδια online, θα με βρεις 1-3 το βράδυ Online στο Titans, το nick μου ειναι SirGeorge_1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Απρίλιος 14, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από SirGeorge Eγώ παίζω σαν τρελός το Αge of Mythology έχω 2000 παιχνίδια online, θα με βρεις 1-3 το βράδυ Online στο Titans, το nick μου ειναι SirGeorge_1 Αν και το εχω δεν εχω παιξει ποτε multi...εδω καλα καλα το age 2 conquerors μετα απο 1 χρονο ενασχολησης τωρα τελευταια μπορω να πω οτι ισως αρχιζω να το μαθαινω καλα....κακα τα ψεματα αν δεν παιξεις multi στο νετ ειναι σαν να μην ξερεισ τπτ απο το παιχνιδι....εγω το επαιζα με φιλαρακαι σε νετ καφε και βαζαμε περιορισμους ...πχ ντου σε μια ωρα...αν δεν μαθεισ build order και στρατηγικες για rush δεν κανεις τπτ...οποτε δεν εχω κουραγιο να αρχισω και για Age of mythology εκτος και αν απλα ΔΕΝ ξαναδω το φως της μερας Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Απρίλιος 14, 2005 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Φοβερο.Αντε να βγει να το πλακωσουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Απρίλιος 14, 2005 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 αντε και εκεί να δεις ντερμπυ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Απρίλιος 14, 2005 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από ison [Σήμερα, στις 13:45] Αν και το εχω δεν εχω παιξει ποτε multi...εδω καλα καλα το age 2 conquerors μετα απο 1 χρονο ενασχολησης τωρα τελευταια μπορω να πω οτι ισως αρχιζω να το μαθαινω καλα....κακα τα ψεματα αν δεν παιξεις multi στο νετ ειναι σαν να μην ξερεισ τπτ απο το παιχνιδι....εγω το επαιζα με φιλαρακαι σε νετ καφε και βαζαμε περιορισμους ...πχ ντου σε μια ωρα...αν δεν μαθεισ build order και στρατηγικες για rush δεν κανεις τπτ...οποτε δεν εχω κουραγιο να αρχισω και για Age of mythology εκτος και αν απλα ΔΕΝ ξαναδω το φως της μερας Επειδή παίζω μόνο τη νύχτα το μόνο που χάνω είναι το φεγγάρι, κατά τη διάρκεια της ημέρας, δεν έχω παίξει ποτέ Age of Mythology. Πάντως άμα το έχεις (γνήσιο) μπορείς να μπεις καμιά μέρα online να παίξεις, σιγά σιγά θα το μάθεις και εγώ έτσι ξεκίνησα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar@besqu.e Απρίλιος 14, 2005 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από Fireknight Bravo ison ... Φαινεται καταπληκτικο στα γραφικα [απο οσο διακρινω] . Ελπιζω να προσεξουν και το gameplay και population και θα ειναι κορυφαιο .:drool: :drool: :drool: Ελπίζω να μην έχει τη βλακεία που κάποιες μονάδες μετράνε για 2 ή 3 όπως στο ΑΟΜ και στο Warcraft!!!!!!!!!! Να κάνεις εκεί ένα στρατό 170 στρατιώτες να τον χαίρεσαι!!!!!!!!!!!!!!!(όπως στο ΑΟΕ 2) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Απρίλιος 14, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από SirGeorge Επειδή παίζω μόνο τη νύχτα το μόνο που χάνω είναι το φεγγάρι, κατά τη διάρκεια της ημέρας, δεν έχω παίξει ποτέ Age of Mythology. Πάντως άμα το έχεις (γνήσιο) μπορείς να μπεις καμιά μέρα online να παίξεις, σιγά σιγά θα το μάθεις και εγώ έτσι ξεκίνησα. Γνησιο το εχω εννοειτε (gold pack) αλλα λιων που λιωνω στο αοε2 να αρχισω και το mythology αυτο ηταν καταστραφικα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Απρίλιος 14, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από Ar@besqu.e Ελπίζω να μην έχει τη βλακεία που κάποιες μονάδες μετράνε για 2 ή 3 όπως στο ΑΟΜ και στο Warcraft!!!!!!!!!! Να κάνεις εκεί ένα στρατό 170 στρατιώτες να τον χαίρεσαι!!!!!!!!!!!!!!!(όπως στο ΑΟΕ 2) Συμφωνω απολυτα σε αυτο αν και ο πολυ λαος απο καποια στιγμη και μετα δυσκολο ν τον διαχειριστεις σωστα....θελει πολυ micromanagement η αλλιως flood και οπου πανε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Απρίλιος 14, 2005 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από ison Συμφωνω απολυτα σε αυτο αν και ο πολυ λαος απο καποια στιγμη και μετα δυσκολο ν τον διαχειριστεις σωστα....θελει πολυ micromanagement η αλλιως flood και οπου πανε.... Συμφωνω κι εγω . Προτιμω πολυ λαο παρα 5-10 στρατιωτακια ....[βλεπε Star-War-Craft]Αυτος ειναι και λογος που δε συμπαθησα πολυ το Age Of Mythology [αν και το πηρα αυθεντικο {πολυ σπανιο}] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Απρίλιος 15, 2005 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2005 Αρχική απάντηση από Fireknight [Χθες, στις 19:26] [βλεπε Star-War-Craft] Τι μου θυμιζεις τωρα τα παιχνιδια της Blizzardμε το χαζο Gameplay, το περιοριστικο αριθμο μοναδων, το Upkeep, και oπου μονο 10 μοναδες την φορα μπορεις να επιλεξεις μετα πρεπει να φτιαξεις groups κλπ κλπκαι με τα χαζα καρτουνιστικα γραφικα και τους αθλιους πολυγωνικους χαρακτηρες λες και ειμαστε ανηλικα η λες και ακομα ζουμε στις εποχες του 1998 (Βλεπε World-Star-War-craft)Αυτη η Βlizzard πρεπει καποτα να κανει αλλαγες τοσο στην μηχανη γραφικων τους οσο και στο χειρισμο \ managementΑλλα εφοσον υπαρχουν αρκετα κοροιδα να αγοραζουν τα παιχνιδια της γιατι να κατσουν να κανουν αλλαγες. Ολα τα παιχνιδια τους στο ιδιο καλουπι φτιαχνονταιΕυτυχως υπαρχουν παιχνιδια σαν το Age of Empires Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Απρίλιος 15, 2005 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2005 Φαίνεται να έχει ωραία γραφικά.... Πρέπει να είναι must! I'm waiting!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Απρίλιος 15, 2005 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2005 Τωρα το ειδα.Ειναι παρα πολυ καλο :drool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.