schumifer Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2018 Παίδες καλησπέρα. Έχω το Product VendorTechnicolor Product NameTG799vn v2 Και ενδιαφέρομαι να μπορώ να δω το φλασάκι που συνδέω πάνω του μέσω ίντερνετ. Στο τοπικό δίκτυο είναι εύκολο αλλά ίντερνετ; Βλέπω VPN, DYNDNS, DMZ και άλλα Αλλά δεν ξέρω πώς μπορώ να βλέπω τα περιεχόμενα του usb μέσω ίντερνετ. Θα χρειαστώ dyndns? Αν ναι υπάρχει κάποιος δωρεάν; Θα το χρειαστώ πχ 1 μήνα το χρόνο. Αν και δε βλέπω να μου αλλάζουν συχνά την ΙΡ. Υπάρχει κάπου κάποιο καλό how to? Γιατί δε βρήκα κάτι με μερικές πρόχειρες αναζητήσεις.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούνιος 19, 2018 Author #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2018 Δεν μπορώ και να διορθώσω. Τώρα κοίταξα από κάτω από το ρούτερ και εκεί γράφει το μοντέλο ως TG799TSvn v2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούνιος 20, 2018 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2018 Δε νομίζω να παίζει μέσω internet, γιατί θα ήταν πολύ ανασφαλές. Δοκίμασε να ενεργοποιήσεις τον vpn server που έχει το router σου (θα χρειαστείς και dyndns ή κάτι παρόμοιο) και λογικά αφού συνδεθείς επιτυχώς θα μπορείς να δεις το usb flash. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούνιος 20, 2018 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2018 Είχα καταλάβει ότι το VPN είναι για να συνδέεται ο ρούτερ σε VPN υπηρεσία κι έτσι όλη η κίνηση των συσκευών μου να είναι πιο προστατευμένη. Μπορώ να το χρησιμοποιήσω για να δω το φλασάκι στο ρούτερ μου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούνιος 20, 2018 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2018 Αν δεις κάτω από το vpn server λέει "0 clients connected", άρα ο router λειτουργεί ως vpn server, που σημαίνει ότι μπορείς όντας συνδεδεμένος κάπου στο internet εκτός του σπιτιού σου να συνδεθείς στο LAN σου. Λογικά θα μπορείς να δεις και το φλασάκι σου, αφού συνδεθείς στο server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts