petkate Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2018 Δεν πάει άλλο πρέπει να πάρω καινούργιο κινητό 4 χρόνια είμαι με το motorola moto G 1Gen Ίσως μια από της πιο τίμιες αγορές που έχω κάνει (170,00 ευρω το 2014) Έχει λιώσει κανονικά(δεν έχει κολλήσει ποτεεεεεεε) Λοιπόν max. 250,00 ευρώ Από 5" μέχρι 6" οθόνη ram 3gb min. 32gb εσωτερική κάμερα δεν έχω θέμα ειδικά χαρακτηριστικά που Θέλω miracast screen mirror (όχι chromecast ) (αν είχε το moto g θα το κρατούσα άλλα 4 χρόνια) Μπαταρία παιδιά μπαταρία μπόλικη κάθε βοήθεια Welcome Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Ιούνιος 18, 2018 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2018 Με κλειστά μάτια παίρνεις το Xiaomi Redmi Note 5 για να καλύψεις όλα τα χαρακτηριστικά που θέλεις και με το παραπάνω (4GB/64GB/5.99"/3 κάμερες/4000mAh). Εκτός από ένα. Το miracast. Αν και έχει screen mirroring (λειτουργεί) δεν είναι και το πιο flawless που έχω δει. Βέβαια, τα ίδια νερά μου κάνει και η huawei. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Ιούνιος 18, 2018 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2018 εντός ή εκτός Ελλάδας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιούνιος 18, 2018 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2018 εντός από μεγάλο κατάστημα με εγγύηση Infoquest Link to comment Share on other sites More sharing options...
petkate Ιούνιος 19, 2018 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2018 εντός αλλά στα μεγάλα μαγαζιά ειναι πιο ακριβό και το huawei honor 7x μου έχει κάνει κλικ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιούνιος 19, 2018 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2018 (edited) 15 minutes ago, petkate said: εντός αλλά στα μεγάλα μαγαζιά ειναι πιο ακριβό και το huawei honor 7x μου έχει κάνει κλικ στα μεγάλα μαγαζιά έχει 2 χρόνια εγγύηση από infoquest ! και αν πάθει κάτι πχ γαργαλιέται με το wifi το στέλνεις αντιπροσωπία το επισκευάζουν και στο στέλνουν πίσω μέσα στην βδομάδα έτυχε να πάω στην infoquest αθήνα το κινητό της κοπέλας μου xiaomi redmi 4x , Δευτέρα και Τετάρτη το παρέλαβε στο σπίτι (δωρεάν μεταφορικά) με αλλαγή πλακέτας κλπ και δουλεύει οκ από τότε και έχει ακόμα 1 χρόνο εγγύηση (αγορασμένο από κωτσόβολο) Στα μικρά μαγαζιά που δίνουν 1 χρόνος εγγύηση όταν τους στο πας πίσω αυτοί θα το στείλουν πίσω στην κίνα από όπου το πήραν και γενικά ζήσε μάι μου να φας τριφύλλι ! επίσης το xiaomi που λέμε στο antutu πιάνει 100κ εγώ θα το έπερνα από Msystems και κοτσόβολο why not ότι έχω δίπλα μου ότι και να πάθει πάει αντιπροσωπεία infoquest αν θέλεις το παίρνεις και από κίνα YOLO https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-redmi-note-5-global-64gb Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 19, 2018 από ARMAGEDDON 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts