Jump to content

ABIT is here!

gfa3

Recommended Posts

Διαφορετικό δεν είδα....τα ίδια με πριν...όπου ο δικός μου με 1.4 τα 2550 είναι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ:mad:

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Ισχυει οτι πλεον οι FATALITY + ultra θα εχουν επιλογη για 3.55 V ddr voltage ? Αυτο θα επιτυγχανεται με ενημερωση βιος ή με καινουργιο revision ? :cool:

Αρχική απάντηση από Alexandros

Αυτο θα επιτυγχανεται με ενημερωση βιος ή με καινουργιο revision ? :cool:

Με καινούριο αυτοκόλλητο (DFI) ίσως;...

Καμια διαφορα με το νεο Bios,οτι ειχα εχω.

Τις επιλογες 32 bit Dram hole και MTRR Mapping mode πως τις εχετε?

Ισχυει οτι πλεον οι FATALITY + ultra θα εχουν επιλογη για 3.55 V ddr voltage ? Αυτο θα επιτυγχανεται με ενημερωση βιος ή με καινουργιο revision ? :cool:

Mαλλον νεο rev.

Αρχική απάντηση από Samael

Τις επιλογες 32 bit Dram hole και MTRR Mapping mode πως τις εχετε?

Βασικά τι κάνουν αυτές οι επιλογές?:rofl: :rofl:

Αρχική απάντηση από Chosen

Με καινούριο αυτοκόλλητο (DFI) ίσως;...

Αντε μπας κι ετσι αρχισει τα RMA και η ΑΒΙΤ, πολυ στο low-profile τη βγαζει.

Αρχική απάντηση από gfa3

Αντε μπας κι ετσι αρχισει τα RMA και η ΑΒΙΤ, πολυ στο low-profile τη βγαζει.

Με τις 2 αυτες ρυθμισεις εβγαλες ακρη?Δε βρησκω τη κανουν....

Λοιπόν βάω μία OCZ 512 και μία TWINMOS 512 (εννοείται διαφορετικά timings) (θέσεις 1 και 3)

να δουλέψουν σε single mode απλώς για να πάρω το 1GB..

Στο BIOS πάει μόνο του σε DDR200!!! και το FSB ΤΩΝ ΜΝΗΜΩΝ σε 100Μhz...(CPU/22) .Γιατί?

Αν γινεται ας πει καποιος αν υστερει εναντι της DFI σε οβερκλοκ επεξεργαστη (σταθεροτητα vcore , μαξ cpu freq ) ...για τις μνημες ειναι μεγαλο + το οτι θα εχει τη δυνατοτητα για 3.55 ... μαλλον η DFI θα βρει αντιπαλο ;)

κάποιος θα πρέπει να δοκιμάσει το ΙΔΙΟ κομάτι και στις 2 για ακριβή αποτελέσματα

σωστο και αυτο...αλλα γενικα καποιες εντυπωσεις για τις τασεις, αν ειναι σταθερες , εαν ειναι συμβατη με τις κλασικες μνημες για οβερκλοκ ΒΗ5, TCCD,UTT ... αν πετυχαινει 2-2-2 με μεγαλα φσβ....τετοια θελουμε να ακουσουμε :D

• 1 month later...

Ρε παιδες , πως τα παει απο OC σε σχεση με την Ασους και την DFI ? :cool:

Καλήτερα λίγο από την Asus (είναι ποιό σταθερή + μου άρεσε περησότερο).

Δεν έχει τα Volt της DFi...

*Μηλάω πάντα για την ΑΝ8 fatal1ty Ultra και όχι για την sli.

Αυτη που με ενδιαφερει ειναι η Α8Ν Ultra (δε θελω SLI) oποτε ξερω οτι δινει 3.4 στις μνημες που ειναι ικανοποιητικα (για μενα) και εχει και αρκετες ρυθμισεις. Απλα δε ξερω αν τα παει καλα με μνημες με ΒΗ5 τσιπακια γιατι ενας φιλος μου δε μπορει καλα καλα να μπουταρει (Kingston Hyper-X BH5 εχει) . Αυτο ερχεται καπως σε αντιθεση με τα φορουμ του extremesystems που την βγαζουν κορυφη μαζι με την DFI

Αυτη που με ενδιαφερει ειναι η Α8Ν Ultra (δε θελω SLI) oποτε ξερω οτι δινει 3.4 στις μνημες που ειναι ικανοποιητικα (για μενα) και εχει και αρκετες ρυθμισεις. Απλα δε ξερω αν τα παει καλα με μνημες με ΒΗ5 τσιπακια γιατι ενας φιλος μου δε μπορει καλα καλα να μπουταρει (Kingston Hyper-X BH5 εχει) . Αυτο ερχεται καπως σε αντιθεση με τα φορουμ του extremesystems που την βγαζουν κορυφη μαζι με την DFI

Η Ultra που είχα εγώ δεν έδινε με τίποτα 3.4 στις μνήμες!!!

Η SLI δίνει 3.4-3.5 απ΄ότι θυμάμαι...

Εγώ ήξερα ότι:

tictac said

1) Mainstream Level

AN8 SLi : nForce4 SLi + Silent OTES Heatpipe + 7.1 Audio (Max Vdimm 3.55V)

AN8 Ultra : nForce4 Ultra + Silent OTES Heatpipe + 7.1 Audio (Max Vdimm 3.55V)

AN8 V1.0 : nForce4 + OTES + 5.1 Audio (Max Vdimm 2.80V only)

*AN8 V2.0 : nForce4 + Silent OTES Heatpipe + 5.1 Audio (Product Discontinue by ABIT)

2) Enthusiast Level

Fatal1ty AN8 SLi : nForce4 SLi + OTES + 7.1 Audio + uGuru Front Panel (Max Vdimm 3.55V)

Fatal1ty AN8 : nForce4 Ultra + OTES + 5.1 Audio + Ram Flow OTES (Max Vdimm 2.8V only)

Για δώσε κανα link για fatal1ty ultra με 3.4volt να δούμε τι παίζει...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.