Jump to content

ABIT is here!

gfa3

Recommended Posts

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply
  • 1 month later...

GFA3...

ποιο bios έχεις πάνω? Τo USA site έχει το 1.2 ως το πιο πρόσφατο ενώ το global έχει το 1.3.

Κάτι άλλο. Όταν ανεβάζω HTT συνήθως αμέσως μετά από το save and exit μου το ρίχνει σε dedfault speed. Γιατί;

To default speed οντως γινεται οπως και σε καθε nf4 με cold boot αλλα οχι με ρεσταρτ,οχι στη δικη μου τουλαχιστον.Δοκιμασε αυτο το bios και πες μου αν δουλεψε καλυτερα.

Το 1.3 το δοκιμασα κι εγω αλλα μου αρεσε καλυτερα του tictac.

Αρχική απάντηση από Snips

Τι εννοείς ακριβώς?

Οταν εκκινεις το μηχανημα με htt πανω απο τα default ολες οι μητρικες με nf4 φορτωνουν default htt.Πρεπει να μπεις στο βιος και να δωσεις το htt οποτε και να το κρατησει.

Δεν ισχυει το ιδιο ομως σε περιπτωση που θεσεις το htt εκει που θες και μετα κανεις ρεσταρτ.Μετα απο ρεσταρτ κραταει τις ρυθμισεις κανονικα, μονο οταν το σβησεις εντελως και επανεκκινησεις απο σβηστο θα χρειαστει να ξαναδωσεις το επιθυμητο htt.

Μου εδωσες την εντυπωση οτι συνεβη το 2ο και γιαυτο σου λεω να χρησιμοποιησεις κι αλλο βιος.Αν αυτο που γινεται ειναι το 1ο τοτε ειναι φυσιολογικο.

Τι htt εχεις βαλει?

Αρχική απάντηση από micron

she's a beauty!! :worship: :worship: :worship:

Οποτε τωρα τι γίνεται??DFI ultra D ή ABIT fatal1ty???Δυσκολη αποφαση....:wall: :wall:

Με τόσα 40mm fan δε κανει πολύ θόρυβο???

Μπαινοντας στο βιος υπαρχει το μενου ABIT EQ το οποιο ρυθμιζει τις στροφες κανοντας τα ανεμιστηρακια αθορυβα.

Η επιλογη εξαρταται απο το πως δουλευεις και ειδικα με τι μνημες.BH5,UTT,VX και τα συναφη που θελουν ρευμα για να ανεβουν απαιτουν dfi.Για ολα τα αλλα ΑΒΙΤ.

Ευχαριστω!

Παρτε μια γευση απο cpu-z ακομη (εδω ειναι με νερακι) αλλα σημειωστε οτι το vcore δεν ειναι 1.4 αλλα 1.5 απλα το cpu-z δεν το διαβαζει σωστα και δεν ξερω γιατι.

post-1047-1416071927,0369_thumb.png

Μετα απο ενα μικρό search στο net είδα ότι η μητρική ειναι απλά τέλεια...

Το μόνο κακό που διαβασα αναφερόταν στη ποιότητα των 40mm ανεμιστήρων.Κατα τ'αλλα βράχος...

gfa3 δε βγαζεις και μια νυχτερινή φωτογραφία να δουμε πως φαινονται τα κόκκινα λεντακια της μητρικής??:D

Κρίμα που δεν εχει ερθει ακομα η SLi εκδοση...Αν υπήρχε τότε η DFI θα ειχε να αντιμετοπίσει σοβαρό ανταγωνισμό σε όλους τους τομεις!

gfa

τις μνήμες και το HT multi(auto 3x 4x?) ποσο τα έχεις στην τελευταία photo?

Εμένα με 1.5vcore και 11 multi κάνει το γνωστό safe frequency που σου είπα.

Προς το παρών είμαι 260x10 με την μνήμη στο DDR333 και default timings (2-3-2-5).

vdimm=2.8 Vtt=1.4

λοιπόν πέτυχα την απόλυτη θερμοκρασία.... :TD: :TD: :TD:

έβγαλα το block για να βάλω έναν sensora. Το ξαναβάζω.....127+ βαθμούς.... ’ντε άλλη μια δοκιμή.....0 βαθμούς κελσίου...

Και η ABIT ακόμα να απαντήσει στο mail.....

ΕΛΕΟΣ πια

post-1143-1416071942,0273_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 15:38]

λοιπόν πέτυχα την απόλυτη θερμοκρασία.... :TD: :TD: :TD:

έβγαλα το block για να βάλω έναν sensora. Το ξαναβάζω.....127+ βαθμούς.... ’ντε άλλη μια δοκιμή.....0 βαθμούς κελσίου...

Και η ABIT ακόμα να απαντήσει στο mail.....

ΕΛΕΟΣ πια

Αν περιμενεις απαντηση θα σου παρει χρονια και ζαμανια.

Το ΗΤΤ ειναι στο 4χ στη φωτο.

Που ακριβως εβαλες το σενσορα?

Παιξε λιγο με το μενου ABIT EQ.Μηπως ειναι κατι απενεργοποιημενο?Κανε κι ενα clear cmos.

Το guru μηπως κι αυτο?

Τι θερμοκρασιες εχεις απο τον σενσορα?

Αρχική απάντηση από micron [16-05-2005 22:09]

gfa3 δε βγαζεις και μια νυχτερινή φωτογραφία να δουμε πως φαινονται τα κόκκινα λεντακια της μητρικής??:D

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=2737&perpage=20&pagenumber=57

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.