Jump to content

ABIT is here!

gfa3

Recommended Posts

Απο τις 12:35 δηλωνω ο πρωτος ευτυχης κατοχος της νεοαφιχθεισας ΑΝ8 Fatal1ty :banging: :banging: :banging: :banging: :banging: :banging:

Μονο το κουτι χωραει κι εμενα μεσα :tomato:

Φωτος θα ποσταρω μετα το στησιμο και του νερου λογω ελλειψης ψηφιακης αλλα τα αποτελεσματα θα τα δειτε μολις το στησω, κατι που θα αρχισει σε λιγο

Αναμεινατε λοιπον τη συνεχεια.....

spc :daisy: :daisy: :daisy:

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Επειδη κλοκαρω συνηθως στο πρωτο boot, βλεπετε που ξεκινησε να δουλευει με το καλημερα, προς το παρον ομως μιας και μολις μπει το νερο απο βδομαδα θα ανεβει κι αλλο.

post-1047-1416071849,1352_thumb.png

Καλορίζικη φίλε gfa3 ήταν η μητρική που πάντα ήθελα να στεγάσει τον A64 μου αλλά λόγο της τεράστιας καθηστέρισης της κυκλοφορίας της πήρα DFI.. όχι ότι έχω παράπονο απο την DFI μου αλλά η άβιτ έχει άλλη χάρη! :banging:

Περιμένουμε αποτελέσματα και όντος να μας πείς αυτό που ρωτάει ο chroma! Πόσο δίνει στο ριμάδι το vdimm??

Περα απο το vdimm εχει και το μειονεκτημα οτι δεν ειναι ΣΛΙ και χανεις την δυνατοτητα...

Παντως εχει αλλη χαρη απο την DFI...ελπιζω να μην την χαραμισουν και να την φτιαξουν οπως πρεπει.

Με γειες gfa3

Την κόβω να γίνεται best seller , αν έχει τα βασικά σταθερότητα-αξιοπιστία και κανα 2 άλλα :D , μάλλον θα είναι η μετάβαση μου στο pciexpress.

Tώρα το vdimm είναι σημαντικό και αυτό , ΑΛΛΑ , με ένα modaki κλασικό 3.3@ram είσαι οκ . και μάλλιστα με βραχοτάσεις όχι σαν του πούστερ, .

Η μητρικη ειναι κυριολεκτικα βραχος!Οι τασεις που δινει ειναι σταθερες,vdimm απο βιος 2.8ν μετρημενο ομως (μου το μετρησε αλλος δεν εχω τοσο καλο χερι) 2.86ν ακριβως.

Ερχεται γεματη καλουδια σε ενα κουτι μπαουλο.

Vcore 1.75 max ενω υπαρχουν και ρυθμισεις για ΗΤΤ voltage, NF4,Vtt.

Ενα θετικο ειναι οτι ολες οι μετρησεις που δινει ειναι ακριβειας μιας και οι πολυμετρημενες τασεις, οσο και οι θερμοκρασιες μετρημενες με εξωτερικο θερμομετρο, ειναι απολυτως ακριβεις, κατι που δεν εχω συναντησει σε μητρικη τουλαχιστον οσο αφορα τις μετρησεις σε ρευματα ολες εκοβαν κι απο κατι.

Οσο για το mod δεν ειναι κατι ευκολο μιας και χρειαζεται mod και το vtt το οποιο λοκαρει στα 1.4ν.Παρολα αυτα αναμενεται modαρισμενο βιος το οποιο θα ξεκλειδωνει το vdimm μεχρι τα 3.2ν και vtt 1.6ν με καποια τεχνικη που θα "κοροΪδευει" τη μητρικη οσο αφορα το vtt.Περισσοτερα θα σας πω μολις ο tictac μου στειλει το βιος.

Αναμενεται και η εκδοση sli που θα εχει ετοιμο vdimm στα 3.2ν και βιος εφαμιλλο της dfi, απο οσο μου απαντησε η ΑΒΙΤ-USA σε mail που τους εστειλα πριν την αγορα της μητρικης κι αφορουσε το αν θα δωσουν παραπανω vdimm σε επομενο βιος (κατι που δεν απεκλεισαν αλλα μεχρι την πραγματοποιηση μαλλον θα τους προλαβει γνωστος Ινδονησιος user κι Ελληνας beta tester :D ).

Οι μνημες τερματιζουν στα 280 αλλα στο sandra mem το bandwidth efficiency πεφτει οσο ανεβαινουν κι ετσι θα δω που θα τις αφησω.Καλυτερα αποτελεσματα παιρνω περιπου στα 260 οποτε και τωρα τις εχω με διαιρετη μεχρι να βρω που θα τις αφησω σε σχεση με τη cpu

post-1047-1416071849,6359_thumb.png

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.