gfa3 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2005 Απο τις 12:35 δηλωνω ο πρωτος ευτυχης κατοχος της νεοαφιχθεισας ΑΝ8 Fatal1ty :banging: :banging: :banging: :banging: :banging: :banging: Μονο το κουτι χωραει κι εμενα μεσα Φωτος θα ποσταρω μετα το στησιμο και του νερου λογω ελλειψης ψηφιακης αλλα τα αποτελεσματα θα τα δειτε μολις το στησω, κατι που θα αρχισει σε λιγο Αναμεινατε λοιπον τη συνεχεια..... spc :daisy: :daisy: :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Απρίλιος 13, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2005 oOo, καλορίζικη φίλε Περιμένουμε νεώτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Απρίλιος 13, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2005 Βγαινω και το βραδυ ποσταρω πρωτες εντυπωσεις.Ευχαριστω Φανη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Απρίλιος 13, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2005 Επειδη κλοκαρω συνηθως στο πρωτο boot, βλεπετε που ξεκινησε να δουλευει με το καλημερα, προς το παρον ομως μιας και μολις μπει το νερο απο βδομαδα θα ανεβει κι αλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Απρίλιος 13, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2005 Οι μνημες με διαιρετη αφου δεν προλαβα να βρω που ειναι σταθερες Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Απρίλιος 13, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2005 απο πού? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Απρίλιος 13, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2005 Kαλοδουλευτη!! Περιμενω εν αγωνιος αποτελεσαματα κ συμπερασματα για να γινω το 2ο θυμα του Mr.SS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Απρίλιος 13, 2005 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2005 Ψηνομαι....για δωσε και αλλες πληροφοριες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Απρίλιος 13, 2005 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2005 Μεγειές μεγειές! Τελικά πόσο vdimm δίνει; Έξω ένας λέει δουλευουν οι επιλογές άλλος λέει δε δουλεύουν, ακόμα δεν έχω καταλάβει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Απρίλιος 14, 2005 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Καλορίζικη φίλε gfa3 ήταν η μητρική που πάντα ήθελα να στεγάσει τον A64 μου αλλά λόγο της τεράστιας καθηστέρισης της κυκλοφορίας της πήρα DFI.. όχι ότι έχω παράπονο απο την DFI μου αλλά η άβιτ έχει άλλη χάρη! :banging: Περιμένουμε αποτελέσματα και όντος να μας πείς αυτό που ρωτάει ο chroma! Πόσο δίνει στο ριμάδι το vdimm?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Απρίλιος 14, 2005 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Απο ο,τι λεει παει 2.85...http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showpost.php?p=88155&postcount=11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Απρίλιος 14, 2005 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Περα απο το vdimm εχει και το μειονεκτημα οτι δεν ειναι ΣΛΙ και χανεις την δυνατοτητα...Παντως εχει αλλη χαρη απο την DFI...ελπιζω να μην την χαραμισουν και να την φτιαξουν οπως πρεπει.Με γειες gfa3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Απρίλιος 14, 2005 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Την κόβω να γίνεται best seller , αν έχει τα βασικά σταθερότητα-αξιοπιστία και κανα 2 άλλα , μάλλον θα είναι η μετάβαση μου στο pciexpress. Tώρα το vdimm είναι σημαντικό και αυτό , ΑΛΛΑ , με ένα modaki κλασικό 3.3@ram είσαι οκ . και μάλλιστα με βραχοτάσεις όχι σαν του πούστερ, . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Απρίλιος 14, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Η μητρικη ειναι κυριολεκτικα βραχος!Οι τασεις που δινει ειναι σταθερες,vdimm απο βιος 2.8ν μετρημενο ομως (μου το μετρησε αλλος δεν εχω τοσο καλο χερι) 2.86ν ακριβως. Ερχεται γεματη καλουδια σε ενα κουτι μπαουλο. Vcore 1.75 max ενω υπαρχουν και ρυθμισεις για ΗΤΤ voltage, NF4,Vtt. Ενα θετικο ειναι οτι ολες οι μετρησεις που δινει ειναι ακριβειας μιας και οι πολυμετρημενες τασεις, οσο και οι θερμοκρασιες μετρημενες με εξωτερικο θερμομετρο, ειναι απολυτως ακριβεις, κατι που δεν εχω συναντησει σε μητρικη τουλαχιστον οσο αφορα τις μετρησεις σε ρευματα ολες εκοβαν κι απο κατι. Οσο για το mod δεν ειναι κατι ευκολο μιας και χρειαζεται mod και το vtt το οποιο λοκαρει στα 1.4ν.Παρολα αυτα αναμενεται modαρισμενο βιος το οποιο θα ξεκλειδωνει το vdimm μεχρι τα 3.2ν και vtt 1.6ν με καποια τεχνικη που θα "κοροΪδευει" τη μητρικη οσο αφορα το vtt.Περισσοτερα θα σας πω μολις ο tictac μου στειλει το βιος. Αναμενεται και η εκδοση sli που θα εχει ετοιμο vdimm στα 3.2ν και βιος εφαμιλλο της dfi, απο οσο μου απαντησε η ΑΒΙΤ-USA σε mail που τους εστειλα πριν την αγορα της μητρικης κι αφορουσε το αν θα δωσουν παραπανω vdimm σε επομενο βιος (κατι που δεν απεκλεισαν αλλα μεχρι την πραγματοποιηση μαλλον θα τους προλαβει γνωστος Ινδονησιος user κι Ελληνας beta tester ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Απρίλιος 14, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Ψαχνοντας το μεγιστο HTT εχω μεχρι στιγμης καταληξει εδω.Αυτο που ειδα ειναι οτι στον πολ/στη 6χ δεν αρεσει το ΗΤΤ πανω απο 365 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Απρίλιος 14, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Οι μνημες τερματιζουν στα 280 αλλα στο sandra mem το bandwidth efficiency πεφτει οσο ανεβαινουν κι ετσι θα δω που θα τις αφησω.Καλυτερα αποτελεσματα παιρνω περιπου στα 260 οποτε και τωρα τις εχω με διαιρετη μεχρι να βρω που θα τις αφησω σε σχεση με τη cpu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 14, 2005 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 για TCCD καλη ειναι , καλοδουλευτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Απρίλιος 14, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Και θα το ηθελα ενα ζευγαρακι να δοκιμασω......Αλλα ειναι hynix τα τσιπακια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Απρίλιος 14, 2005 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 hynix D-43 ειναι οι μνημες σου?? H SLI μαλλον θα παρει την θεση της ΑΣΟΥΣ... θελει σκεψη γιατι εχω πει στον ευατο μου να μην ξανακυλισω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Απρίλιος 14, 2005 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Φωτιες μας εβαλες! Απο οτι φαινετε παει καλααααααααααααααααααα Δωστε μου κοραγια κ να περιμενω τους Venice ρε παιδια.....την θελω....δε μπορω!!! :drool: :drool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.