Jump to content

Ιδεες για RAM cooler

kapazo

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδια!! Οπως βλεπετε ειμαι νεο μελος στη παρεα σας και ανοιγω το πρωτο μου θεμα. Λοιπον θελω να μου πειτε καμια ιδεα για το πως θα στηριξω fans καιθετα στη μητρικα και πανω απο τη μνημη ωστε να ψυχονται.Τα fanς θα ειναι μεταξυ 6-8 cm λογο περιορισμενου χορου.

thanks παιδια θα κοιταξω αυτα που μου ειπατε και θα αρχησω τη κατασκευη. (εννοειτε θα ανεβασω και photos )

Λοιπον σκεφτηκα κατι αλλο!!! Δειτε τις φωτογραφιες και πειτε γνωμες.. Δεν το εχω ολοκληρωσει ακομα διοτι περιμενω τα αλλα δυο 4cm fan και θελω να βρω τροπο να το στηριξω στα δοντια που πιανουν τις μνημες(τα ποδαρακια απο τη γριλια δεν εχουν αρκετο μηκος)

hnwnu9t5kknqzxder5qp.jpg

5zqmav6vo5u2457na7te.jpg

hnwnu9t5kknqzxder5qp.jpg

Please Resize tha Fotos ASAP.

Επειδη το παραπανω το εχουν δοκιμασει πολλοι..

Μικροι ανεμηστηρες = Πολυ φασαρια + Ανικανοτητα Ρυθμισης Στροφων.

Εγω λεω οτι 2 9αρηδες @Low ή ενας 12αρης @1200rpm ειναι η καλυτερη επιλογη.

Θα φτιαξω τις foto αργοτερα. Το 9αρη και 12αρη δεν χωρανε διοτι η zalman ειναι μεγαλη και το κουτι μου ειναι midi . Οσο για το θορυβο ο συγκεκριμενος δεν κανει καθολου. Καμια ιδεα για το πως θα τους στηριξω;;;;

2η ημερα κατασκεθης... Το εβαψα , λυμαρισα και εκανα μια δοκιμη με ολα τα fan πανω. Τωρα σκεφτομαι το τροπο που θα το στηριξω.Οποιαδηποτε ιδεα ευπροσδεκτη.

dsc02184xx3.th.jpg

H μητρικη εχει τρυπες ελευθερες εκει κοντα?

Για τις φωτο χρησιμοποιησε το resize απο το imageshack.us

imageshe2.jpg

imageshe2.5e78440189.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.