Jump to content

6600gt - 6800gt? SLI, Single η διπλού πυρήνα?

tigrakas

Recommended Posts

Ετοιμάζομαι να κάνω μια αναβαθμισούλα στο παλιό μηχανηματάκι μου κ επειδή στο σύνολο δε θέλω να πάω πάνω από 1400euro θα ήθελα πολύ τις γνώμες σας.

Μία αρχική σκέψη είναι:

Athlon 64 S939 3500+

Asus A8N Sli Deluxe

Seagate SATA 120GB (απο δίσκους έχω ήδη πολύ πράμα και δεν ενδιαφέρομαι για πιο πολύ)

2x512MB Kingston DDR 400 PC3200

Case Thermaltake Xaser III V1000A Windowed

και εδώ τώρα είναι τα ερωτήματα μου:

α) να πάρω 2x6600gt και ποιες;

β) να πάρω 1x6800gt και ποια;

γα) υπάρχει περίπτωση να βάλω 2x6800gt; ή κάτι τέτοιο δεν παίζει ακόμα;

γβ) στην περίπτωση που παίζουν 2x6800gt ποιες να πάρω;

γγ) Η μητρική μου αυτή θα είναι κατάλληλη για ένα τέτοιο συνδυασμό και αν όχι ποια προτείνεται;

δ) Είδα ένα συνδυασμό της GIGABYTE παρέα με μια καρτούλα διπλού πυρήνα 8NXP-SLI motherboard + GV3D1 VGA. Πιστεύετε ότι είναι καλή λύση αυτό; θα μπορέσω στο SLI να βάλω και δεύτερη GV3D1 αργότερα έτσι ώστε να έχω ουσιαστικά 4 6600gt?

Αυτές είναι οι απορίες μου. Θα ήθελα πολύ τη βοήθεια σας καθώς έχω πολυ λίγο ασχοληθεί με τέτοια πραγματάκια.

a) προτιμησε κατι σε leadtek, gigabyte, asus

B) 2Χ6600GT εχει λιγο χειροτερες επιδοσεις απο μια 6800GT οποτε ειναι προτιμοτερο να παρεις μια 6800. Συνιστω ιδιες μαρκες

γα) παιζουν κανονικα 2 6800GT

γβ) κοιτα το α.

γγ) ειναι καταλληλη αλλα οχι και η καλυτερη

δ) οχι να μην πας εκει καθως ειναι χαλια η μητρικη που ειναι στο πακετο. Και δεν παιρνει αλλη τετοια καρτα οποτε δε θα εχει 4Χ6600

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.