sonia13 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2005 shmera to pira kai apo oti eida sta options den energopoiei ta subtittles!!mipos epeidi to pira antegrammeno?thanks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Απρίλιος 13, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2005 Δεν τα ενεργοποιει επειδη δεν γραφεις ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Απρίλιος 13, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2005 Πειρατικό; I dont know this word... Δυστυχώς δεν έχει υπότιτλους. Μόνο δανέζικους νομίζω. Το έχω αυθεντικό το παιχνίδι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonia13 Απρίλιος 13, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2005 Αρχική απάντηση από feanorian82 [Σήμερα, στις 15:02] Πειρατικό; I dont know this word... Δυστυχώς δεν έχει υπότιτλους. Μόνο δανέζικους νομίζω. Το έχω αυθεντικό το παιχνίδι... exo kolisei sthn arxh ..pos tha doso reyma sto nhsi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonia13 Απρίλιος 13, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K Δεν τα ενεργοποιει επειδη δεν γραφεις ΕΛΛΗΝΙΚΑ. dhladh den katalava mporo na ta energopoieiso h oxi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Απρίλιος 13, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2005 Δεν ξερω αν μπορεις να τα ενεργοποιησεις αλλα αυτο που εννοει ο Φανης ειναι οτι πρεπει να ακολουθεις τους κανονες του φορουμ και να γραφεις ΕΛΛΗΝΙΚΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonia13 Απρίλιος 13, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2005 Αρχική απάντηση από giorgos_cupra [Σήμερα, στις 18:09] Δεν ξερω αν μπορεις να τα ενεργοποιησεις αλλα αυτο που εννοει ο Φανης ειναι οτι πρεπει να ακολουθεις τους κανονες του φορουμ και να γραφεις ΕΛΛΗΝΙΚΑ οκ παιδια!αλλα τώρα θα μοθ πεί κάποιος τι να κάνω με τους υποτιτλους?και πώς να δώσψ ρεύμα στο νησί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Απρίλιος 13, 2005 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2005 δεν είναι πιο ωραία να το βρεις μόνη σου? δηλαδή πιστεύω ότι σε ένα adventure χάνεις τη μαγεία του αν διαβάζεις τις λύσεις. αν επιμένεις πάντως πές μου υπότιτλους δεν έχει πάντως, μόνο δανέζικους, και το έχω αυθεντικό τα ελληνικά είναι κανόνας του φόρουμ πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRoboCop Απρίλιος 13, 2005 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2005 Διώρθωσε τα ποστ σου που είναι με greeklish. Έπειτα ψάξε σε κανα google αν γίνεται να βάλεις αγγλικους υπότιτλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qrious Απρίλιος 13, 2005 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2005 έχει βγει patch για το myst IV που προσθέτει και υπότιτλους +κάποιες διορθώσεις σε bugs. μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonia13 Απρίλιος 14, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από qrious [Χθες, στις 21:40] έχει βγει patch για το myst IV που προσθέτει και υπότιτλους +κάποιες διορθώσεις σε bugs. μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ ευχαριστώ πολύ τον qrious!:worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Απρίλιος 14, 2005 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 το patch δεν θελει άλλη παράκαμψη του μη αυθεντικου cd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.