Jump to content

Χρόνια πολλά zyx!

chroma

Recommended Posts

χρονια πολλα και ευτηχισμενα,οσο για τον fx-57 ευχομαι να ειναι το δωρο σου για το πασχα

αν κυκλοφορισει τοτε:flower:

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply

χρονια πολλα και απο μενα Θοδωρα.....................επειδη ειμαι καλο παιδι θα κανω τα αδυνατα δυνατα να οργανωσουμε ολοι οι λαμπιτες ενα πριβε παρτυ για σενα.........και επειδη ειμαστε ολοι μας τα καλυτερα παιδια θα πεισουμε το Καλομοιρακι να σου τραγουδησει cheek to cheek

το happy birthday σε προεδρικη σουιτα στο regency σαλονικας.εννοειται ολοι εμεις θα λειπουμε και θα παιζουμε lineage σε κανα νετ καφε αλλα για σενα η θυσια.....να μεινεις μονος με το καλομοιρακι.......μια βραδια αρκει να πειστει για το τι παιδι εισαι και να σου τραγουδαει καθε βραδυ......

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟ LINEAGE ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

:hehe:

χρονια πολλα ρε οτι ποθεις:daisy:

Χρονια πολλα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεει..................οτι επιθυμεις στο cascade σου να το βρεις...

Χρονια πολλα φιλε μου και οτι επυθημεις!

Αληθεια, ποσα κλεινεις?

Χρόνια πολλά Θόδωρα :magic: ότι επιθυμείς παίδαρε, πρώτος στα DB μέσα στο Q2 του 2k5 εύχομαι (αρκεί να σταματήσεις το WoW :p ) :flower:

ευχαριστο παιδακια

Αρχική απάντηση από alex_000

Χρονια πολλά Θωδορε.

Χάθηκες τι έγινε σε εφαγε το WOW? :hehe:

ναι :D

Αρχική απάντηση από greekfragma

χρονια πολλα και απο μενα Θοδωρα.....................επειδη ειμαι καλο παιδι θα κανω τα αδυνατα δυνατα να οργανωσουμε ολοι οι λαμπιτες ενα πριβε παρτυ για σενα.........και επειδη ειμαστε ολοι μας τα καλυτερα παιδια θα πεισουμε το Καλομοιρακι να σου τραγουδησει cheek to cheek

το happy birthday σε προεδρικη σουιτα στο regency σαλονικας.εννοειται ολοι εμεις θα λειπουμε και θα παιζουμε lineage σε κανα νετ καφε αλλα για σενα η θυσια.....να μεινεις μονος με το καλομοιρακι.......μια βραδια αρκει να πειστει για το τι παιδι εισαι και να σου τραγουδαει καθε βραδυ......

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟ LINEAGE ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

:hehe:

χρονια πολλα ρε οτι ποθεις:daisy:

χαχχαχα κανονισε εσυ για καλομοιρα και εχω ξεκινηση αμεσως l2:inlove: :hehe:

Αρχική απάντηση από Sisman

Χρονια πολλα φιλε μου και οτι επυθημεις!

Αληθεια, ποσα κλεινεις?

26:shutup:

Αρχική απάντηση από enduracell

Χρόνια πολλά Θόδωρα :magic: ότι επιθυμείς παίδαρε, πρώτος στα DB μέσα στο Q2 του 2k5 εύχομαι (αρκεί να σταματήσεις το WoW :p ) :flower:

:p

Αρχική απάντηση από Trooper

Χρονια Πολλά και απο μένα, αντε σύντομα και λεβελ 60 :):):)

:laughing: 1lvl και 2/3 μηναν :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.