def Απρίλιος 13, 2005 #21 Απρίλιος 13, 2005 χρονια πολλα και ευτηχισμενα,οσο για τον fx-57 ευχομαι να ειναι το δωρο σου για το πασχα αν κυκλοφορισει τοτε:flower:
alex_000 Απρίλιος 13, 2005 #28 Απρίλιος 13, 2005 Χρονια πολλά Θωδορε. Χάθηκες τι έγινε σε εφαγε το WOW?
greekfragma Απρίλιος 13, 2005 #30 Απρίλιος 13, 2005 χρονια πολλα και απο μενα Θοδωρα.....................επειδη ειμαι καλο παιδι θα κανω τα αδυνατα δυνατα να οργανωσουμε ολοι οι λαμπιτες ενα πριβε παρτυ για σενα.........και επειδη ειμαστε ολοι μας τα καλυτερα παιδια θα πεισουμε το Καλομοιρακι να σου τραγουδησει cheek to cheek το happy birthday σε προεδρικη σουιτα στο regency σαλονικας.εννοειται ολοι εμεις θα λειπουμε και θα παιζουμε lineage σε κανα νετ καφε αλλα για σενα η θυσια.....να μεινεις μονος με το καλομοιρακι.......μια βραδια αρκει να πειστει για το τι παιδι εισαι και να σου τραγουδαει καθε βραδυ...... ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟ LINEAGE ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ χρονια πολλα ρε οτι ποθεις:daisy:
GoriLLakoS Απρίλιος 13, 2005 #31 Απρίλιος 13, 2005 Χρονια πολλα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεει..................οτι επιθυμεις στο cascade σου να το βρεις...
sisman Απρίλιος 13, 2005 #32 Απρίλιος 13, 2005 Χρονια πολλα φιλε μου και οτι επυθημεις!Αληθεια, ποσα κλεινεις?
enduracell Απρίλιος 13, 2005 #33 Απρίλιος 13, 2005 Χρόνια πολλά Θόδωρα :magic: ότι επιθυμείς παίδαρε, πρώτος στα DB μέσα στο Q2 του 2k5 εύχομαι (αρκεί να σταματήσεις το WoW ) :flower:
Trooper Απρίλιος 13, 2005 #34 Απρίλιος 13, 2005 Χρονια Πολλά και απο μένα, αντε σύντομα και λεβελ 60 :)
zyx Απρίλιος 13, 2005 #36 Απρίλιος 13, 2005 ευχαριστο παιδακια Αρχική απάντηση από alex_000 Χρονια πολλά Θωδορε. Χάθηκες τι έγινε σε εφαγε το WOW? ναι Αρχική απάντηση από greekfragma χρονια πολλα και απο μενα Θοδωρα.....................επειδη ειμαι καλο παιδι θα κανω τα αδυνατα δυνατα να οργανωσουμε ολοι οι λαμπιτες ενα πριβε παρτυ για σενα.........και επειδη ειμαστε ολοι μας τα καλυτερα παιδια θα πεισουμε το Καλομοιρακι να σου τραγουδησει cheek to cheek το happy birthday σε προεδρικη σουιτα στο regency σαλονικας.εννοειται ολοι εμεις θα λειπουμε και θα παιζουμε lineage σε κανα νετ καφε αλλα για σενα η θυσια.....να μεινεις μονος με το καλομοιρακι.......μια βραδια αρκει να πειστει για το τι παιδι εισαι και να σου τραγουδαει καθε βραδυ...... ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟ LINEAGE ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ χρονια πολλα ρε οτι ποθεις:daisy: χαχχαχα κανονισε εσυ για καλομοιρα και εχω ξεκινηση αμεσως l2:inlove: Αρχική απάντηση από Sisman Χρονια πολλα φιλε μου και οτι επυθημεις! Αληθεια, ποσα κλεινεις? 26:shutup: Αρχική απάντηση από enduracell Χρόνια πολλά Θόδωρα :magic: ότι επιθυμείς παίδαρε, πρώτος στα DB μέσα στο Q2 του 2k5 εύχομαι (αρκεί να σταματήσεις το WoW ) :flower: Αρχική απάντηση από Trooper Χρονια Πολλά και απο μένα, αντε σύντομα και λεβελ 60 :) 1lvl και 2/3 μηναν
Shadow Hunter Απρίλιος 13, 2005 #37 Απρίλιος 13, 2005 Χρονια Πολλα Θοδωρα με υγεια και με τρελους χρονισμους!:flower:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.