DEADLAZARUS Ιανουάριος 12, 2019 #41 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2019 https://www.techpowerup.com/251464/the-division-2-skipping-steam-available-only-on-ubisoft-and-epic-stores-system-requirements-outed-with-radeon-vii Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιανουάριος 12, 2019 Author #42 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2019 Στο τέλος πιο πολλοί θα είναι οι launchers απ τα παιχνίδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Ιανουάριος 13, 2019 #43 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2019 23 hours ago, DEADLAZARUS said: https://www.techpowerup.com/251464/the-division-2-skipping-steam-available-only-on-ubisoft-and-epic-stores-system-requirements-outed-with-radeon-vii 2080ti or Radeon vii .... Rrrrright Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Ιανουάριος 13, 2019 #44 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2019 4K 60fps...λογικες τις βλεπω τις απαιτησεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Ιανουάριος 13, 2019 #45 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2019 Γιατι γρινιαζει ολος ο κοσμος με τα launcher? Το βλεπω παντου και δεν μπορω να καταλαβω το γιατι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Ιανουάριος 13, 2019 #46 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2019 3 hours ago, Lazy Dog said: 4K 60fps...λογικες τις βλεπω τις απαιτησεις Εννοώ που βαζει 2080ΤΙ και Radeon 7 στην ίδια κατηγορία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Ιανουάριος 13, 2019 #47 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2019 2 hours ago, filthy_dwarf said: Εννοώ που βαζει 2080ΤΙ και Radeon 7 στην ίδια κατηγορία Αφου κ επισημως το παιχνιδι θα ειναι AMD optimized...και το 1 τρεχει καταπληκτικα σε vega πχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Ιανουάριος 13, 2019 #48 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2019 Τόσο μεγάλη διαφορά θα κάνει; Μάλιστα. Για να δούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Ιανουάριος 17, 2019 #49 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2019 Άνοιξαν οι αιτήσεις για την private beta. https://tomclancy-thedivision.ubisoft.com/game/en-us/beta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Ιανουάριος 17, 2019 #50 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Ιανουάριος 18, 2019 #51 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Φεβρουάριος 7, 2019 #52 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2019 Τι έγινε παίδες παίξατε καθόλου με τη beta?Κανά δίωρο που έπαιξα είναι καλό με λίγο καλύτερα γραφικά απ'το προηγούμενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Φεβρουάριος 7, 2019 Author #53 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2019 Προσωπικά περιμένω την Open Beta. Ποτέ δεν προπαραγγέλνω παιχνίδι, ειδικά αν πρώτα δεν το δοκιμάσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Φεβρουάριος 7, 2019 #54 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2019 Ούτε εγώ έκανα pre order,με sign up μου ήρθε πρόσκληση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Φεβρουάριος 7, 2019 Author #55 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2019 πριν 22 λεπτά, το μέλος edward έγραψε: Ούτε εγώ έκανα pre order,με sign up μου ήρθε πρόσκληση. Αυτό που κάθε φορά κάνω από τις πρώτες μέρες sign up και ποτέ δεν λαμβάνω invite δε μπορώ να το καταλάβω Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Φεβρουάριος 7, 2019 #56 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2019 ωραίο αλλά πολλά disconnect ρε παιδί μου. και μετά έχει queue . δεν κρατάει πολύ αλλα έχω την εντύπωση οτι γίνεται επίτηδες για να μην μένει ο κοσμος έξω 35 minutes ago, UltraB said: Αυτό που κάθε φορά κάνω από τις πρώτες μέρες sign up και ποτέ δεν λαμβάνω invite δε μπορώ να το καταλάβω αν θες έχω ένα Invite Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Φεβρουάριος 7, 2019 Author #57 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2019 πριν 7 λεπτά, το μέλος filthy_dwarf έγραψε: ωραίο αλλά πολλά disconnect ρε παιδί μου. και μετά έχει queue . δεν κρατάει πολύ αλλα έχω την εντύπωση οτι γίνεται επίτηδες για να μην μένει ο κοσμος έξω αν θες έχω ένα Invite Thanks αλλά μέχρι να το κατεβάσω υποψιάζομαι ότι θα έχει τελειώσει η Beta. Αν παρόλα αυτά δεν έχεις κάπου αλλού να την στείλεις, στείλε μου να το βάλω να κατεβαίνει μήπως προλάβω να το δοκιμάσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rip_noob Φεβρουάριος 7, 2019 #58 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2019 1 minute ago, UltraB said: Thanks αλλά μέχρι να το κατεβάσω υποψιάζομαι ότι θα έχει τελειώσει η Beta. Αν παρόλα αυτά δεν έχεις κάπου αλλού να την στείλεις, στείλε μου να το βάλω να κατεβαίνει μήπως προλάβω να το δοκιμάσω. Άνετα προλαβαίνεις, μέχρι τις 11 του μηνός είναι. Έχω και εγώ invite, μπορώ να κάνω 3 άτομα, όποιος θέλει μου στέλνει pm 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Φεβρουάριος 7, 2019 #59 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2019 (edited) Του έστειλα γω του Αντώνη ( UltraB ) , βγάζει την ένδειξη σε μένα ότι το έχει λάβει το invite αλλά μάλλον βαράμε παλαμάκια οι σερβερ και δε το βλέπει στο προφίλ του μεσα στα mygames Άκυρον! Μόλις του αναστήθηκε ως άλλος Λάζαρος Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 7, 2019 από SpirosKGR 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Φεβρουάριος 8, 2019 #60 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2019 αργησα ε; χαχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts