Jump to content

Antler PC132 Case Mod...

DMylonas

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Ilias83 [Σήμερα, στις 10:01]

Ερώτηση ψιλο-OffTopic: AlexPack που έχει βρε παιδιά; Νομίζω έχω δει και κάπου στην Καβάλας...

Αν ναι, στην Καβάλας με βολέβει αρκετά...

Δες εδώ

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από georgeks78

Σε ποσες στροφες ειχες το τροχο για να κοψεις το πλαινο?

Αρχικά έκανα ένα μικρό αυλάκι στις 15.000(στο 1 δηλαδή) και μετά ξεκίνησα περίπου στις 26.000 (στο 3 δηλαδή)... ’λλωστε μέχρι 35.000 βγάζει max και οι δίσκοι που πήρα είναι μέχρι 37.000....

Το modάρισμα του κουτιού διστυχώς αναβάλετε μέχρι την Τετάρτη... Βλέπετε ολόκληρο Πρακτικερ δεν είχε ούτε ένα από την βάση για δίσκους 402 ... Και ο προμηθευτής θα τους φέρει Τετάρτη μου είπανε...

Ζητάω και εγώ κάτι πράγματα όμως... Πάλι καλά που είχανε plexy 3mm και πήρα... :dots:

Παιδια μιας και μιλαμε για το dremel υπαρχει κανα site να δουμε αναλογα εργαλεια αλλα να εχει και τιμες. Ζητάω πολλά;;;!!!

Μερικές φωτό από τπ πλαινό παράθυρο με τον 12cm ανεμιστήρα σε μπλε uv... Βρήκα τρόπο στον συγκεκριμένο ανεμιστήρα να βάλω και led εσωτερικά ;)

casemod3-005.jpg

casemod3-006.jpg

Σήμερα (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!) τελείωσα το πάνω μέρος του κουτιού με το tribal, τελικά χρειάστηκε να βάλω γνωριμίες και πολύ μπλα-μπλά μέχρι ένας τύπος σε κατάστημα σιδερικών στην περιοχή μου, άνοιξε μια συσκευασία του Dremel και μου έδωσε το εξάρτημα από μέσα...

Ακολουθούνε φωτό με ασταρομένο το καπάκι...

casemod3-007.jpg

casemod3-008.jpg

Δυο τρυπούλες που φαίνονται είναι για στήριξη, ανεμιστήρα 12cm σε εκείνο το σημείο, κάτω από το plexy :)

Κορυφαια δουλεια μυλωνα... ειδικα αυτο με το tribal ειναι πολυ θεικο!!! Συνεχισε ετσι!!!

ππππππππππππππππππππππππππππππςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

άψογος!!! Τελικά βγήκε πολύ όμορφο!!!

Σκέφτεσε και αυτό να το κάνεις τρικολόρε;;;

Αρχική απάντηση από Aligator21

ππππππππππππππππππππππππππππππςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

άψογος!!! Τελικά βγήκε πολύ όμορφο!!!

Σκέφτεσε και αυτό να το κάνεις τρικολόρε;;;

Ξεκίνησε το βάψιμο σε τρίχρωμο... :)

Αυτά είναι, ανυπομονό να το δω τελειωμένο ;) ;)

Υ.Γ. Να σου στείλω και το δικό μου κουτί να του κάνεις ένα τρικολόρε;;; :p :p :p

Φτάνοντας προς το τέλος του το mod... Το επάνω μέρος κομμένο, βαμμένο, με plexy, με πορτοκαλί grill και με έναν 12cm fan... Τρία κυρίαρχα χρώματα, μάυρο, καφέ, γκρί, για να δέσει με την μαύρη-κόκκινη πρόσοψη...

casemod3-009.jpg

casemod3-010.jpg

casemod3-011.jpg

Μυλωνα απο κατασκευαστικης και τεχνικης αποψης το project ειναι πολυ καλο....

προφανως το κατεχεις το dremel πολυ καλα...

σχετικα με την αισθητικη πλευρα του θεματος εχω μονο καποια σχολια

θα προτιμουσα τα δυο κοψιματα να ηταν παραπλησιας ,αν οχι ιδιας, τεχνοτροπιας....

δλδ ειτε δυο καθαρα στρογυλλεμενα σχηματα ειτε δυο tribal παραθυρα...

θα γινοταν πιο ομοιογενες το συνολο...

επισης τρια χρωματα στην προσοψη και αλλα τρια στην οροφη ειναι too much...

ισως πρεπει να γινεικαποια απλοποιηση?

keep up the good work:T:

Για να μην σας αφήσω, λόγο διακοπών Πάσχα, με την αγωνία, σας παρουσιάζω το κουτί "δεμένο" χωρίς την πρόσοψη η οποία πρόκειτε να γίνει σε μαύρο-κόκκινο...

casemod3-012.jpg

casemod3-013.jpg

casemod3-014.jpg

casemod3-015.jpg

Αυτά για τώρα, καλό Πάσχα σε όλους :hi:

Πολυ καλη δουλεια μπραβο!! :T: :T:

Εισαι μαστορας με το DREMEL! ;)

Απλα και εμενα λιγο τα χρωματα με ψιλοχαλασαν αλλα αν εσενα σου αρεσει εμας μας περισσευει!! :D

Καλη συνεχεια!!

Αρχική απάντηση από Spooky [Χθες, στις 18:51]

Πολυ καλη δουλεια μπραβο!! :T: :T:

Εισαι μαστορας με το DREMEL! ;)

Απλα και εμενα λιγο τα χρωματα με ψιλοχαλασαν αλλα αν εσενα σου αρεσει εμας μας περισσευει!! :D

Καλη συνεχεια!!

Μια απο τα ιδια! :) Πολυ καλη δουλεια! Μπραβο και απο μενα!

Αυτά είναι!!!!!!! Εύγε!

Τελικά να σου στείλω και το δικό μου κουτάκι;;; χιχιχιχιχιχιχιχι

:p :p :p :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.