DMylonas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2005 Από την στιγμή που αποκτάς ένα dremel ή κάτι σαν dremel, αλλάουνε πολλά πράγματα στο case modding... Έτσι σήμερα πήγα ένα καινούριο "σπίτι" για το PC μου το οποίο όμως πρέπει πρώτα να modαριστεί... Παρέλαβα ένα Antler PC132 των 32 και ξεκίνησα.... Αρχίζω λοιπόν με τις πρώτες φωτό του τί παρέλαβα και πως έκανα το πλαϊνό του.....
Nos-Dio Απρίλιος 13, 2005 #2 Απρίλιος 13, 2005 αφου πιανουν τα χερια σου θα ηταν καλο να συμμετασχεις στο διαγωνισμο που γινεται Ασχετο αλλα υπαρχουν καλοι τροχοι για το Doit ωστε να κανει τετοιες δουλεις???(Το εχω και εγω για αυτο σε ρωταω!)
Seeker Απρίλιος 13, 2005 #3 Απρίλιος 13, 2005 Να ρωτήσω κάτι off-topic (αν και έμμεσα σχετικό), το dremel τι είναι?
spc Απρίλιος 13, 2005 #4 Απρίλιος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Seeker Να ρωτήσω κάτι off-topic (αν και έμμεσα σχετικό), το dremel τι είναι? http://www.dremeleurope.com/gr/gr/start/index.htm
DMylonas Απρίλιος 13, 2005 Author #6 Απρίλιος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Nos-Dio αφου πιανουν τα χερια σου θα ηταν καλο να συμμετασχεις στο διαγωνισμο που γινεται Ασχετο αλλα υπαρχουν καλοι τροχοι για το Doit ωστε να κανει τετοιες δουλεις???(Το εχω και εγω για αυτο σε ρωταω!) Δεν άκουσα για κάνεναν διαγωνισμό τίποτε... Στείλε μου με πμ αν μπορείς πληροφορίες... Στο DOIT βάζει εξαρτήματα του original dremel και κάνει πολύ καλύτερη δουλεία... Για παράδειγμα οι δίσκοι κοπής που είχε μέσα το DOIT ήταν σαν ζάχαρι, με το παραμικρό σπάγανε, γέμιζε ο τόπος κόκκινη σκόνη και ήθελα έναν δίσκο για μια τρύπα 80mm... Ενώ εγώ πήγα και πήρα τους ενησχιμένους δίσκους κοπής για το original Dremel (10 οι 5 δίσκοι) και με μισό δίσκο μόνο έκανα την τρύπα που είδατε παραπάνω...
power Απρίλιος 13, 2005 #7 Απρίλιος 13, 2005 Για συνέχισε τη μόντιφα, γιατί έχω ένα ίδιο κουτί δίπλα μου (παροπλισμένο) και δε ξέρω που να το πετάξω. Ενδιαφέρον...
Qlim4X Απρίλιος 13, 2005 #9 Απρίλιος 13, 2005 mylona και Μ@ΜΟ τα παραθυρακια εκανες κορυφη!!! !!! καλη συνεχεια και αλλαξετου τα φωτα
chroma Απρίλιος 13, 2005 #11 Απρίλιος 13, 2005 Ωραιος Μυλωνά, πράγματι με μαπέ ανταλλακτικά δουλειά δε γίνεται. Έχω δοκιμάσει από όλα τα φθηνά και βγαίνουν πολύ πιο ακριβά (σπας δίσκους για πλάκα).
DMylonas Απρίλιος 13, 2005 Author #12 Απρίλιος 13, 2005 Αρχική απάντηση από ATi Το Doit από Alexpak ε; Πόσο πήγε; 18.50 βγήκε, το θέμα είναι το πόσο θα αντέξει και σε περίπτωση που χαλάσει αν θα ισχύσει η εγγύηση που λέει για 2 χρόνια... Τέσπα, θα δείξει...Έχει από τις 8 το απόγευμα που ψάχνω και με προβληματίζει τί να κάνω στο επάνω καπάκι του κουτιού... Δεν ξέρω ακόμα, να κάνω κάνα tribal, να κάνω τις κλασσικές φλόγες, να κάνω κάνω scream face? Προβληματίζομαι... Μου φαίνετε όπως έχω τις 5 παρτητούρες και όπως σηκωθώ το πρωί θα πιάσω μία στην τύχη και θα την περάσω...
dpolal Απρίλιος 14, 2005 #13 Απρίλιος 14, 2005 Εγώ θέλω να ρωτήσω αν θα κόψεις και το πλέξι στο ίδιο σχέδιο ή όχι;;;;Θα το κολλήσεις από την μέσα πλευρά;;;Πιθανότατα να έχεις πρόβλημε με τις γρύλλιες και να πρέπει να αφήσεις ένα μικρό κενό για να μην φαίνεται άσχημο..
Aligator21 Απρίλιος 14, 2005 #15 Απρίλιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από DMylonasΈχει από τις 8 το απόγευμα που ψάχνω και με προβληματίζει τί να κάνω στο επάνω καπάκι του κουτιού... Δεν ξέρω ακόμα, να κάνω κάνα tribal, να κάνω τις κλασσικές φλόγες, να κάνω κάνω scream face? Προβληματίζομαι... Μου φαίνετε όπως έχω τις 5 παρτητούρες και όπως σηκωθώ το πρωί θα πιάσω μία στην τύχη και θα την περάσω... scream face rulez!!!! Πάντως πιάνουν τα χέρια σου, εαν επιχειρούσα να έκανα εγώ κάτι τέτοιο... πάει, θα ήθελα άλλο κουτί
Ilias83 Απρίλιος 14, 2005 #16 Απρίλιος 14, 2005 Ερώτηση ψιλο-OffTopic: AlexPack που έχει βρε παιδιά; Νομίζω έχω δει και κάπου στην Καβάλας...Αν ναι, στην Καβάλας με βολέβει αρκετά...DMylonas θα σου έλεγα να μην τρυπήσεις ακόμα από πάνω...Προφανώς θα τρυπήσεις χωρίς να έχεις κάποιο πλάνο για το τι θες να κάνεις, οπότε μετά η τρύπα ίσως να είναι άσχετη με το στυλ του κουτιού...
DMylonas Απρίλιος 14, 2005 Author #18 Απρίλιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από dpolal2 [Σήμερα, στις 08:41] Εγώ θέλω να ρωτήσω αν θα κόψεις και το πλέξι στο ίδιο σχέδιο ή όχι;;;; Θα το κολλήσεις από την μέσα πλευρά;;; Πιθανότατα να έχεις πρόβλημε με τις γρύλλιες και να πρέπει να αφήσεις ένα μικρό κενό για να μην φαίνεται άσχημο.. Το έχω προβλέψει για το κόψιμο Θα το αποκαλύψω στο τέλος αυτό το μέρος... Προς το παρόν οι εργασίες σταματάνε μέχρι αύριο το πρωί γιατί χαλάσανε οι στροφές της βίδας που κρατάει τους τροχούς και έμεινα χωρίς εργαλείο τώρα... Το επάνω μέρος τελικά θα κοπεί σε ένα tribal, όπως φαίνετε παρακάτω. Η ιδέα του χρώματος μου ήρθε από ένα αυτοκινητάκι του αδερφού μου που βρήκα και αποφάσισα, να βαφτεί το κουτί με κίτρινο, πορτοκαλί και κόκκινο όπως φαίνετε στην εικόνα... Πρέπει να ομολογήσω ότι πρώτη φορά μου πετυχαίνει τριχρωμία με σπρέι τόσο καλά...
Παπ Απρίλιος 14, 2005 #20 Απρίλιος 14, 2005 Πολυ καλός Μυλωνα, αντε τελειωσε και το πανω το tribal να δουμε πως θα βγει!!!:toomuchne
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.