Jump to content

Antler PC132 Case Mod...

DMylonas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Από την στιγμή που αποκτάς ένα dremel ή κάτι σαν dremel, αλλάουνε πολλά πράγματα στο case modding... Έτσι σήμερα πήγα ένα καινούριο "σπίτι" για το PC μου το οποίο όμως πρέπει πρώτα να modαριστεί...

Παρέλαβα ένα Antler PC132 των 32 και ξεκίνησα....

Αρχίζω λοιπόν με τις πρώτες φωτό του τί παρέλαβα και πως έκανα το πλαϊνό του.....

antlerpc132.jpg

casemod3-002.jpg

casemod3-001.jpg

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply

αφου πιανουν τα χερια σου θα ηταν καλο να συμμετασχεις στο διαγωνισμο που γινεται:D

Ασχετο αλλα υπαρχουν καλοι τροχοι για το Doit ωστε να κανει τετοιες δουλεις???(Το εχω και εγω για αυτο σε ρωταω!)

Αρχική απάντηση από Nos-Dio

αφου πιανουν τα χερια σου θα ηταν καλο να συμμετασχεις στο διαγωνισμο που γινεται:D

Ασχετο αλλα υπαρχουν καλοι τροχοι για το Doit ωστε να κανει τετοιες δουλεις???(Το εχω και εγω για αυτο σε ρωταω!)

Δεν άκουσα για κάνεναν διαγωνισμό τίποτε... Στείλε μου με πμ αν μπορείς πληροφορίες...

Στο DOIT βάζει εξαρτήματα του original dremel και κάνει πολύ καλύτερη δουλεία... Για παράδειγμα οι δίσκοι κοπής που είχε μέσα το DOIT ήταν σαν ζάχαρι, με το παραμικρό σπάγανε, γέμιζε ο τόπος κόκκινη σκόνη και ήθελα έναν δίσκο για μια τρύπα 80mm...

Ενώ εγώ πήγα και πήρα τους ενησχιμένους δίσκους κοπής για το original Dremel (10 οι 5 δίσκοι) και με μισό δίσκο μόνο έκανα την τρύπα που είδατε παραπάνω...

Για συνέχισε τη μόντιφα, γιατί έχω ένα ίδιο κουτί δίπλα μου (παροπλισμένο) και δε ξέρω που να το πετάξω. Ενδιαφέρον...

mylona και Μ@ΜΟ τα παραθυρακια εκανες κορυφη!!! !!! καλη συνεχεια και αλλαξετου τα φωτα:)

Ωραιος Μυλωνά, πράγματι με μαπέ ανταλλακτικά δουλειά δε γίνεται. Έχω δοκιμάσει από όλα τα φθηνά και βγαίνουν πολύ πιο ακριβά (σπας δίσκους για πλάκα).

Αρχική απάντηση από ATi

Το Doit από Alexpak ε; Πόσο πήγε;

18.50 βγήκε, το θέμα είναι το πόσο θα αντέξει και σε περίπτωση που χαλάσει αν θα ισχύσει η εγγύηση που λέει για 2 χρόνια... Τέσπα, θα δείξει...

Έχει από τις 8 το απόγευμα που ψάχνω και με προβληματίζει τί να κάνω στο επάνω καπάκι του κουτιού... Δεν ξέρω ακόμα, να κάνω κάνα tribal, να κάνω τις κλασσικές φλόγες, να κάνω κάνω scream face? Προβληματίζομαι... Μου φαίνετε όπως έχω τις 5 παρτητούρες και όπως σηκωθώ το πρωί θα πιάσω μία στην τύχη και θα την περάσω...

Εγώ θέλω να ρωτήσω αν θα κόψεις και το πλέξι στο ίδιο σχέδιο ή όχι;;;;

Θα το κολλήσεις από την μέσα πλευρά;;;

Πιθανότατα να έχεις πρόβλημε με τις γρύλλιες και να πρέπει να αφήσεις ένα μικρό κενό για να μην φαίνεται άσχημο..

Αρχική απάντηση από DMylonas

Έχει από τις 8 το απόγευμα που ψάχνω και με προβληματίζει τί να κάνω στο επάνω καπάκι του κουτιού... Δεν ξέρω ακόμα, να κάνω κάνα tribal, να κάνω τις κλασσικές φλόγες, να κάνω κάνω scream face? Προβληματίζομαι... Μου φαίνετε όπως έχω τις 5 παρτητούρες και όπως σηκωθώ το πρωί θα πιάσω μία στην τύχη και θα την περάσω...

scream face rulez!!!! ;)

Πάντως πιάνουν τα χέρια σου, εαν επιχειρούσα να έκανα εγώ κάτι τέτοιο... πάει, θα ήθελα άλλο κουτί :p

Ερώτηση ψιλο-OffTopic: AlexPack που έχει βρε παιδιά; Νομίζω έχω δει και κάπου στην Καβάλας...

Αν ναι, στην Καβάλας με βολέβει αρκετά...

DMylonas θα σου έλεγα να μην τρυπήσεις ακόμα από πάνω...

Προφανώς θα τρυπήσεις χωρίς να έχεις κάποιο πλάνο για το τι θες να κάνεις, οπότε μετά η τρύπα ίσως να είναι άσχετη με το στυλ του κουτιού...

Αρχική απάντηση από dpolal2 [Σήμερα, στις 08:41]

Εγώ θέλω να ρωτήσω αν θα κόψεις και το πλέξι στο ίδιο σχέδιο ή όχι;;;;

Θα το κολλήσεις από την μέσα πλευρά;;;

Πιθανότατα να έχεις πρόβλημε με τις γρύλλιες και να πρέπει να αφήσεις ένα μικρό κενό για να μην φαίνεται άσχημο..

Το έχω προβλέψει για το κόψιμο :) Θα το αποκαλύψω στο τέλος αυτό το μέρος...

Προς το παρόν οι εργασίες σταματάνε μέχρι αύριο το πρωί γιατί χαλάσανε οι στροφές της βίδας που κρατάει τους τροχούς και έμεινα χωρίς εργαλείο τώρα...

Το επάνω μέρος τελικά θα κοπεί σε ένα tribal, όπως φαίνετε παρακάτω. Η ιδέα του χρώματος μου ήρθε από ένα αυτοκινητάκι του αδερφού μου που βρήκα και αποφάσισα, να βαφτεί το κουτί με κίτρινο, πορτοκαλί και κόκκινο όπως φαίνετε στην εικόνα...

casemod3-003.jpg

casemod3-004.jpg

Πρέπει να ομολογήσω ότι πρώτη φορά μου πετυχαίνει τριχρωμία με σπρέι τόσο καλά...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.