astrolabos Δεκέμβριος 7, 2021 #17801 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2021 Δυστυχώς οι πράξεις μερικών επηρεάζουν το σύνολο. Με την αγνωμοσύνη που συναντήσαμε τη τελευταία φορά, ορκιστήκαμε να μην ξανασχοληθούμε. Ειλικρινα, μας κόστισε σε χρήματα, χρόνο από τον ελεύθερο χρόνο μας που δεν είναι αρκετός έτσι και αλλιώς και χιλιόμετρα πήγαινε έλα, επειδή κάποιοι πιστεύουν ότι όλος ο κόσμος ζει για να τους υπηρετεί. Not this time, not here. 7 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Δεκέμβριος 7, 2021 #17802 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2021 Λυπημένη φατσούλα για την αγνωμοσύνη μερικών. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Δεκέμβριος 8, 2021 #17803 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2021 Και κάπως έτσι, ο Λάμπης απέκτησε χριστουγεννιάτικο theme. Καλημέρα, επαναστάτες του γλυκού νερού. Υ.Γ. Dark theme θα δούμε κάποια στιγμή; Ήρεμα ρωτάω... 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Δεκέμβριος 8, 2021 #17804 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2021 Καλημερα στην μπισκοτοπαρεα Το dark ειναι προ των πυλών! 2 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 8, 2021 #17805 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2021 πριν 2 ώρες, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Υ.Γ. Dark theme θα δούμε κάποια στιγμή; Ήρεμα ρωτάω... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση HotPeanut Δεκέμβριος 8, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #17806 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2021 πριν 9 ώρες, το μέλος astrolabos έγραψε: Δυστυχώς οι πράξεις μερικών επηρεάζουν το σύνολο. Με την αγνωμοσύνη που συναντήσαμε τη τελευταία φορά, ορκιστήκαμε να μην ξανασχοληθούμε. Ειλικρινα, μας κόστισε σε χρήματα, χρόνο από τον ελεύθερο χρόνο μας που δεν είναι αρκετός έτσι και αλλιώς και χιλιόμετρα πήγαινε έλα, επειδή κάποιοι πιστεύουν ότι όλος ο κόσμος ζει για να τους υπηρετεί. Not this time, not here. Αν δεν στείλεις δώρα σε εμένα και τον @tommybertsen, μεγάλους πολέμιους των καλημεράκηδων, we join @YDinopoulos with gifs. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση astrolabos Δεκέμβριος 8, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #17807 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2021 πριν 5 λεπτά, το μέλος honda22 έγραψε: Αν δεν στείλεις δώρα σε εμένα και τον @tommybertsen, μεγάλους πολέμιους των καλημεράκηδων, we join @YDinopoulos with gifs. 1 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Δεκέμβριος 8, 2021 #17808 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2021 πριν 8 λεπτά, το μέλος honda22 έγραψε: Αν δεν στείλεις δώρα σε εμένα και τον @tommybertsen, μεγάλους πολέμιους των καλημεράκηδων, we join @YDinopoulos with gifs. Δώσε διευθύνσεις και θα σας στείλει ο ούμπερ τρισμέγιστος @DEADLAZARUS, ο μοναδικός και τιτανοτεράστιος @Seek & Find και η αφεντιά μου. Καλημέρα. πριν 9 ώρες, το μέλος astrolabos έγραψε: Δυστυχώς οι πράξεις μερικών επηρεάζουν το σύνολο. Με την αγνωμοσύνη που συναντήσαμε τη τελευταία φορά, ορκιστήκαμε να μην ξανασχοληθούμε. Ειλικρινα, μας κόστισε σε χρήματα, χρόνο από τον ελεύθερο χρόνο μας που δεν είναι αρκετός έτσι και αλλιώς και χιλιόμετρα πήγαινε έλα, επειδή κάποιοι πιστεύουν ότι όλος ο κόσμος ζει για να τους υπηρετεί. Not this time, not here. Ξέχασες και τους "πονηρούς" που είχαν κάνει κλίκα και επικοινωνούσαν μεταξύ τους με ΠΜ για να μαζέψουν ψήφους και να μπουν μπροστά και να κερδίσουν. 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Simon Δεκέμβριος 8, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #17809 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2021 Με την προϋπόθεση ότι υπάρχουν κορόιδα εθελοντές, εγώ προτείνω να κάνουμε διαγωνισμό αλλά χωρίς δώρα 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Cyber_Cookie Δεκέμβριος 8, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #17810 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2021 Εγώ λέω οι νικητές να κάνουν δώρα στη Δ.Ο. 1 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση p55 Δεκέμβριος 8, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #17811 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2021 πριν 16 λεπτά, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Εγώ λέω οι νικητές να κάνουν δώρα στη Δ.Ο. Ότι θέλουμε εμείς όμως.... 1 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Δεκέμβριος 8, 2021 #17812 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2021 πριν 16 λεπτά, το μέλος p55 έγραψε: Ότι θέλουμε εμείς όμως.... Try us, boi. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Δεκέμβριος 8, 2021 #17813 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2021 πριν 56 λεπτά, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Try us, boi. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση YDinopoulos Δεκέμβριος 8, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #17814 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2021 2 hours ago, honda22 said: Αν δεν στείλεις δώρα σε εμένα και τον @tommybertsen, μεγάλους πολέμιους των καλημεράκηδων, we join @YDinopoulos with gifs. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΣΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Δεκέμβριος 8, 2021 #17815 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2021 πριν 3 λεπτά, το μέλος YDinopoulos έγραψε: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΣΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/abg0D6r_460svav1.mp4 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση DEADLAZARUS Δεκέμβριος 8, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #17816 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2021 πριν 4 ώρες, το μέλος honda22 έγραψε: Αν δεν στείλεις δώρα σε εμένα και τον @tommybertsen, μεγάλους πολέμιους των καλημεράκηδων, we join @YDinopoulos with gifs. 1 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Δεκέμβριος 8, 2021 #17817 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2021 Καλησπέρα. Αν είναι να στείλουμε δώρα στην Δ.Ο. να στείλει και κάποιος κανένα μπισκότο της προκοπής στον tommybertsen. Κρίμα είναι να την βγάζει με πτι μπερ! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 8, 2021 Author #17818 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2021 πριν 35 λεπτά, το μέλος TopCLR έγραψε: Καλησπέρα. Αν είναι να στείλουμε δώρα στην Δ.Ο. να στείλει και κάποιος κανένα μπισκότο της προκοπής στον tommybertsen. Κρίμα είναι να την βγάζει με πτι μπερ! Είναι τα καλύτερα για ΤΖΙΖ κέικ. Αυτά απλά περίσσεψαν Τα μπισκότα που τρώω είναι "Τσάνος". Οι δωρεές, δεκτές 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Δεκέμβριος 8, 2021 #17819 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2021 Μία ώρα πριν, το μέλος TopCLR έγραψε: Καλησπέρα. Αν είναι να στείλουμε δώρα στην Δ.Ο. να στείλει και κάποιος κανένα μπισκότο της προκοπής στον tommybertsen. Κρίμα είναι να την βγάζει με πτι μπερ! Να στειλουμε κανα μελομακαρονο να αφησουμε τις βλακειες; Ηρεμα ρωταω.. Σε αλλα νεα περιμενω κουτι μητρικη και PSU μπορουν να ερθουν πριν το 15ημερο; Ηρεμα ρωταω x2. MX-4 ή τη μαμα της FUMA; Ηρεμα ρωταω x3. Καλησπερα! Υ.Γ: Αντι για τον ginger santa γιατι δε βαλαμε τον δικο μας κουκι που ναι και Δ.Ο; (Δεν Ορμηξα (στον Χοντα) ) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 8, 2021 Author #17820 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2021 Μόλις τώρα, το μέλος Seek & Find έγραψε: Να στειλουμε κανα μελομακαρονο να αφησουμε τις βλακειες; Ηρεμα ρωταω.. Τα αποφεύγω. Θέλω να το βγάλω το 2021 Μόλις τώρα, το μέλος Seek & Find έγραψε: Σε αλλα νεα περιμενω κουτι μητρικη και PSU μπορουν να ερθουν πριν το 15ημερο; Ηρεμα ρωταω x2. Όχι. Εγώ στάθηκα τυχερός το καλοκαίρι με τo PC της @Olianna και ήρθαν σε λιγότερο από το 10ημερο που έλεγαν. πριν 1 λεπτό, το μέλος Seek & Find έγραψε: MX-4 ή τη μαμα της FUMA; Ηρεμα ρωταω x3. Εντάξει. Η ΜΧ-4 είναι κλασική, αλλά δεν νομίζω να δεις τρελές διαφορές με τη μαμά της φούμα φούμα στα βοτσαλάκια πριν 1 λεπτό, το μέλος Seek & Find έγραψε: Υ.Γ: Αντι για τον ginger santa γιατι δε βαλαμε τον δικο μας κουκι που ναι και Δ.Ο; (Δεν Ορμηξα (στον Χοντα) ) Εγώ πρότεινα Αστρολάβο και ένα Χόντα σε στολίδια, δεν με άκουσαν 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts