Jump to content

Recommended Posts

On 12/2/2021 at 10:28 ΠΜ, το μέλος acct έγραψε:

Πάτε καλά; Εδώ μας παρεσσεύει drama σε τούτο το φόρουμ και θέλετε να τρέχουμε να το αναζητάμε κι αλλού; ?

Expand  

εσυ μονο με ενα σιριαλ τη βγαζεις ? :p:p:p

• Like 3
  • Haha 1

Πάτε καλά; Εδώ μας περισσεύει drama σε τούτο το φόρουμ και θέλετε να τρέχουμε να το αναζητάμε κι αλλού; ?

Expand  

έτσι την πάτησα και με τα εμβόλια. Μ΄ έφτιαξαν σιγά σιγά αρχές Δεκέμβρη στις τηλεοράσεις ότι κατά τον Φεβρουάριο-Μάρτιο θα έχω κάνει, τελικά θα παίζω με τις τάπες των βαρελιών.

Διαβάζω 1, φτιάχνω καφέ να δω τον αρχηγούλη στολισμένο από γιγάντιο περιστέρι κι είναι άλλο φόρουμ που δεν είμαι μέλος, το διαβάζω και σπάνια. Πίνω καφέ τουλάχιστον.

Αυτό το Παιδί ο Πέτα, γράφει όντως εκεί ή μόνο να με ταράξει πάλι πρωινιάτικα θέλει; Μόλις είπα καφέ, να μου βγάλει εργασία να ελέγχω 3848 σελίδες νήμα. 

• Like 2
  On 12/2/2021 at 10:59 ΠΜ, το μέλος PetrosD έγραψε:

Όχι. Εγώ δε σου έβαλα τίποτα. Άλλος το έκανε.

Expand  

Όχι, οι άλλοι δεν είναι υποχρέωση. Εσυ είσαι εργασία γιατί έχω ευθύνη. Αν μπλέκεσαι σε επεισόδια αλλού, οφείλω να ελέγχω. Αντί να διαβάζεις κάνα εγχειρίδιο χρήσης πας κι ανακατεύεσαι με κονσόλες

image.png.c5b0ca88d47f10d642b2084751d6f28f.png

• Like 1

Πάτε καλά; Εδώ μας παρεσσεύει drama σε τούτο το φόρουμ και θέλετε να τρέχουμε να το αναζητάμε κι αλλού; ?

Expand  

Εδώ έχουμε το καλημεροδράμα, η καλύτερη σαπουνόπερα από όλες :bleh:

• Like 2
  • Agree 1
(edited)
  On 12/2/2021 at 5:45 ΜΜ, το μέλος astrolabos έγραψε:
Expand  

Τίναφτό; Πάλι παίζετε τανξάκια ολόκληροι άντρες;

On 12/2/2021 at 8:28 ΜΜ, το μέλος honda22 έγραψε:

Τέτοιο αυτοκίνητο ονειρεύεται ο Σάλδιος.

141938267_710706256266195_68959950935398
M.FACEBOOK.COM

This is a homemade Ferrari that cost $1000 to build. This is epic ??!! Thanks to the builders NHẾT...

Expand  

Still more torque than a @honda22

Έγινε επεξεργασία από PetrosD
  • Like 3
  • Haha 4
  On 12/2/2021 at 5:45 ΜΜ, το μέλος astrolabos έγραψε:

G.W. Tiger

Expand  

αυτά τους έφαγαν αρχηγούλη. Δεν θυμάμαι αν σου έχω ξαναναφέρει ή αν το γνωρίζεις από αλλού, ένα σχετικό βιβλίο, νομίζω αμερικάνου. «Πώς τα ρουλεμάν κέρδισαν τον Β΄ Παγκ. Πόλεμο», κάπως έτσι είναι ο τίτλος. Αν δεν το έχεις διαβάσει, θα σου άρεσε.

On 12/2/2021 at 9:47 ΜΜ, το μέλος PetrosD έγραψε:

Still more torque than a

Expand  

έτσι, έκανες και κάτι καλό επιτέλους με δική σου πρωτοβουλία. Υπερασπίστηκες σθεναρά το Επιτελείο. Βέβαια δεν θα του απαντούσαμε έτσι αλλά μας άρεσε αυτό που έκανες. Υπήρξες συν τοις άλλοις θαρραλέος.

Χόντας, χόντας, ποκαχόντας:

Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

• Like 1
  On 12/2/2021 at 11:25 ΜΜ, το μέλος salde έγραψε:

είνο που θέλει να μου φάει ο Κούκις, εκείνο το ρολλς που μου έδειξε, τέλειο μου φαίνεται. Να μπαίνεις μέσα, με τον Μπέρτσεν, να έχετε χώρο, άπλετο, για καφέ, για τάβλι, για κάνα ποτάκι, με αποστάσεις ασφαλείας

Expand  

FYI η Wraith είναι κουπέ, πίσω έχει πολύ λίγο χώρο. 

Reveal hidden contents

covid-ready αυτοκίνητο

Expand  

Eδώ είσαι:

Reveal hidden contents

να μοιράζετε δώρα δεξιά κι αριστερά

Expand  

Reveal hidden contents

• Like 2
  • Haha 1

από πού ν'αρχίσω Κούκις;
1. θενκς για την διόρθωση με την wraith. Να πάθω καμιά νίλα, να βγω να ψωνίσω και να αγοράσω λάθος προϊόν.  Καλά μάντεψες, δεν μου πολυκάνει, χωρίς να με αγριευει κιόλας. Καμιά άλλη παραδοσιακή, ανθρώπινη, που να μην είναι κουβάς σε επίδοση δεν έχουν βγάλει οι Αγγλάρες... Δεν θέλουμε και λιμο με 34 πόρτες, πιο συμμαζεμένο κάπως.  Wraith στο μεγαλύτερο.

2. όχι εκεί δεν είμαι. Δεν με χαλάει τρελλά γιατί με βάζει σε MadMax mode, δεν είναι η πρώτη επιλογή πάντως. Θέλουμε και κλασική πολυτέλεια, όχι σκέτη άνεση. Στην ανάγκη θα το ρουφήξουμε, όπως με τις μάσκες. Θα ξεπέσουμε σε καμιά Wraith plus++, να προστατευει λιγάκι χωρίς να ναι κι η καλύτερη.

3. Το dream on είναι εύσχημος τρόπος να μου πεις: 1) δεν υπάρχει κρυπτοελπίδα, θα είναι ίσα βάρκα ίσα νερά η εξέλιξη; 2) υπάρχει ελπίδα για δισεκατομμύρια αλλά είσαι ματζίρης απίστευτος και δεν θα είσαι λαρτζ κι άρρογκαντ όταν έρθει εκείνη η στιγμή. 3) κάνα κομμουνιστικό 4) φοβήθηκες με τα βουντού των GPU κι αποφάσισες να κρυπτοπαραιτηθείς 5) θα ακριβύνουν πολύ οι ρολλς, γιατί τελικά οι νιντ φορ σπιντ μια μουφα είναι κι όλοι μια ρολλς θα τρέξουν ν' αγοράσουν. 

• Like 1
  • Haha 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.