Jump to content

Recommended Posts

On 11/2/2021 at 11:03 ΜΜ, το μέλος tommybertsen έγραψε:

Λέω καλημέρα από μέσα μου, δεν με ακούει κανείς.

Expand  

Get out of the καλημέρο closet, free your self.

Καλημέρα.

• Like 4
  • Haha 2
  On 12/2/2021 at 9:06 ΠΜ, το μέλος panoc έγραψε:

Καλημερα @tommybertsen , τι σου εκαναν οι κονσολαδες βρε ? :p

Expand  

Τίποτα, πρέπει να δεις 2-3 σελίδες στο θέμα εκεί για να καταλάβεις. Δεν έχω τίποτα προσωπικό, μόνο με τους εντελώς κολλημένους :p 

• Like 2
  On 12/2/2021 at 7:50 ΠΜ, το μέλος sstav έγραψε:

τους γιατρούς τους κάνουν πέρεεεςςς

Expand  

όχι μη μου κάνεις τέτοια, περιμένω γιατρό Σ/Κ, να έρθει θέλουμε μη μας τον διώξεις!
Καλημέρα όμως! (δεν σας έχω ξεχάσει με τον ΠΑΟΚ, τον τόμμυ κι εσένα που ρωτήσατε, μην ανησυχείτε θα σας απαντήσω δεν σαςαγνοώ)

Αρχηγούλη μου με τα στατιστικά σου, εχθές ήταν μια κακή μέρα, αν έχεις όρεξη και χρόνο βρες αν είχα καλημερίσει, ξέχασα και δεν ψάχνω

• Like 1
  On 12/2/2021 at 9:14 ΠΜ, το μέλος tommybertsen έγραψε:

Τίποτα, πρέπει να δεις 2-3 σελίδες στο θέμα εκεί για να καταλάβεις. Δεν έχω τίποτα προσωπικό, μόνο με τους εντελώς κολλημένους :p 

Expand  

Το παρακολουθώ το θέμα από την αρχή του, αλλά σταμάτησα να γράφω όταν άρχισαν να κατακλύζεται το θέμα από οπαδισκους που μπροστά τους ή αλκαιντα ωχρια... 

• Like 3
  • Agree 1
  On 12/2/2021 at 9:20 ΠΜ, το μέλος panoc έγραψε:

Το παρακολουθώ το θέμα από την αρχή του, αλλά σταμάτησα να γράφω όταν άρχισαν να κατακλύζεται το θέμα από οπαδισκους που μπροστά τους ή αλκαιντα ωχρια... 

Expand  

Το είχα δει, είναι ξεκάθαρα θέμα ξεκατινιάσματος :hehe: 

Αλλά στις τελευταίες σελίδες γράφουν 2-3 και ο 1 τώρα είδα απαιτεί να πάρω πίσω όσα είπα :rofl: ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

• Like 2
  • Haha 1

ΝΑΙΙΙΙ, δώστε μου λινκ δεν καταλαβαίνω για ποιο μιλάτε. Θέλωωω... Μπέρτσεν μην αφοδεύσεις αν δεν το προλαβαίνω. Φτιάξε καφέ κι έρχομαι σε λίγο.

• Like 1
  • Haha 3
  On 12/2/2021 at 9:32 ΠΜ, το μέλος salde έγραψε:

ΝΑΙΙΙΙ, δώστε μου λινκ δεν καταλαβαίνω για ποιο μιλάτε. Θέλωωω... Μπέρτσεν μην αφοδεύσεις αν δεν το προλαβαίνω. Φτιάξε καφέ κι έρχομαι σε λίγο.

Expand  

https://www.adslgr.com/forum/threads/1130891-Console-vs-PC-gaming?p=6984885#post6984885

• Like 4
  On 12/2/2021 at 9:32 ΠΜ, το μέλος salde έγραψε:

Expand  

Σε μισή ώρα περίπου, σε ποτηράκι που παίρνω μαζί στην δουλειά, την γαβάθα μου :hehe: 

• Like 2
  • Haha 2
(edited)
  On 12/2/2021 at 9:25 ΠΜ, το μέλος tommybertsen έγραψε:

Αλλά στις τελευταίες σελίδες γράφουν 2-3

Expand  

Εμένα είπες 2-3;????

:hehe:

Έγινε επεξεργασία από PetrosD
  • Like 2
  • Haha 4

Πάτε καλά; Εδώ μας παρεσσεύει drama σε τούτο το φόρουμ και θέλετε να τρέχουμε να το αναζητάμε κι αλλού; ?

• Like 2
  • Agree 1
  • Haha 4
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.