Jump to content

Recommended Posts

βαρυχειμωνιά έχετε αρχηγούλη. Μπες στις πέντε κουβερτούλες σου και κουκουλώσου καλά μην πουντιάσεις.

• Like 4
  • Haha 1
πριν 28 λεπτά, το μέλος salde έγραψε:

βαρυχειμωνιά έχετε αρχηγούλη. Μπες στις πέντε κουβερτούλες σου και κουκουλώσου καλά μην πουντιάσεις.

breaking bad jelly GIF

• Like 2
  • Haha 2
πριν 9 λεπτά, το μέλος astrolabos έγραψε:

breaking bad jelly GIF

Και τον Ιούλιο...

Hot James Mcavoy GIF

Θα σκάει ο Ωδή στον τζίτζικα :bleh:

• Like 4
3 hours ago, p55 said:

Θα σκάει ο Ωδή στον τζίτζικα

αυτό γουστάρει ο καλοκαιράκιας. Ξέχασες που γραψε τ΄ όνειρό του «διπλό ελληνικό να κάθομαι κάτω από ένα δέντρο ν' ακούω τα τζιτζίκια». Με το που πέρασε ο δεκαπενταύγουστος άναψε καλοριφέρ. «Ε ναι, κομ σι κομ σα, έβαλε λίγη ψυχρούλα απόψε, ας το ανάψουμε λίγο». Τα μελτέμια! Την ρομπίτσα σου να φοράς πάνω από το ζακετάκι καλοκαιράκια!

Είδε και τον Πέτα να ΄χει βουτήξει εντός μιας βδομάδας στις χίλιες λίμνες της Φινλανδίας, έχει πανικοβληθεί.  Πίσσα και πούπουλα στους καλοκαιράκηδες!

• Like 1
1 minute ago, astrolabos said:

Εγώ δε σε βρίζω

το ξέρω λατρεία. Όταν πάμε στην πατρίδα θα πηγαίνουμε μαζί για δροσιά λίγο παραπάνω στο Κιλιμάντζαρο.

• Like 2

Αχ... Σιδηρόκαστρο. Το χωριό της νονάς μου. Έχω να πάω εκεί από 9 χρονών. Τι να έχει γίνει άραγε τώρα το ζαχαροπλαστείο του πατέρα της; Χαλάτσης ήταν το επίθετο

• Like 2
  • Wow 1
πριν 2 ώρες, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:

Freezing Mortal Kombat GIF by PlayStation

Καλημέρα. 

πριν 19 λεπτά, το μέλος Seek & Find έγραψε:

Καλημερα ρεεεεεεεεεεεεεει!

EtBMVLXW4AYvPZ5?format=jpg&name=900x900

• Like 1
  • Haha 8

Όταν θες να διαβάσεις αλλά ακόμα και οι σημειώσεις είναι λάθος...

hyKQs2b.png GjGgiaa.png 

και είμαι ακόμα στην αρχή!

• Like 3
  • Haha 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.