salde Οκτώβριος 21, 2020 #11961 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2020 Συμπαίκτες κι εχθροί μου χάρισαν Murcielago να φτάσω ταχύτερα στον προορισμό. Κρίμα που δεν βγαίνει ο ιός σε μπουκαλάκι να με ραντίσουν κι από πάνω για σιγουριά. Κι αν είναι όλα ένα ψέμα, δεν πειράζει. Υπάρχει πάντα η ηπατίτιδα, το Εσερίχια Κ, μόνο η χολέρα κι η ευλογιά μας λείπουν. Έχει και μη μεταδοτικά, ανακοπές, εγκεφαλικά κοκ. Το κουιζ της νύχτας: ανώτατος χρόνο που χρειάζεται για να πιάσει ο χρήστης ένα USB να το τοποθετήσει στο -πισω μέρος- του κουτιού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Οκτώβριος 22, 2020 #11962 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2020 Καλημέρα, χαμένα κορμιά. πριν 7 ώρες, το μέλος salde έγραψε: Το κουιζ της νύχτας: ανώτατος χρόνο που χρειάζεται για να πιάσει ο χρήστης ένα USB να το τοποθετήσει στο -πισω μέρος- του κουτιού. Από ποια πλευρά; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Οκτώβριος 22, 2020 #11963 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2020 34 minutes ago, DEADLAZARUS said: Από ποια πλευρά στο πάτωμα ήταν το κουτί. Με ροδάκια, να τραβηχτεί λίγο έξω από το γραφείο, να μπει το στικάκι, να σπρωξεις το κουτί πίσω, να κάτσεις στην καρέκλα. Δώσε χρόνο για το όλον, από όταν έπιασε το usb και σηκώθηκε να το βάλει μέχρι να καθήσει στον υπολογιστή ο χρήστης. Χαίρετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Οκτώβριος 22, 2020 #11964 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2020 Μία ώρα πριν, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: χαμένα Όποιος το λέει είναι. Εμάς τρία γράμματα μόνο φωτίζουν και μας δείχνουν φωτεινό τον δρόμο. Μετανοείτε όσο είναι καιρός. Καλημέρα. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Οκτώβριος 22, 2020 #11965 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2020 Καλημερα ξερη γοατι κανει ψοφο.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Οκτώβριος 22, 2020 #11966 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2020 Καλημέρα. @salde Το ερώτημα είναι λάθος. Ζούμε στο 2020, οι υπολογιστές έχουν πια USB θύρες μπροστά ή επάνω. Ακόμα κι εγώ που έχω παλιούς υπολογιστές, βλέπω το πίσω μέρος τους (και στους 2) και έχω μάθει ότι το στικάκι μπαίνει στην έξτρα κάρτα USB 3 που τους έχω βάλει, με τα γράμματα προς τα κάτω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 22, 2020 #11967 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2020 πριν 56 λεπτά, το μέλος PetrosD έγραψε: @salde Το ερώτημα είναι λάθος. Ζούμε στο 2020, οι υπολογιστές έχουν πια USB θύρες μπροστά ή επάνω. πριν 3 ώρες, το μέλος salde έγραψε: Με ροδάκια, να τραβηχτεί λίγο έξω από το γραφείο, να μπει το στικάκι, να σπρωξεις το κουτί πίσω, να κάτσεις στην καρέκλα. NSFW: Spoiler 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Οκτώβριος 22, 2020 #11968 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2020 Πού κάνει ψόφο ρε Σηκ; Πέτα, Αρχηγούλη, αφήστε τα ερωτήματα και πείτε χρόνο. Αριθμό γράψτε. Πόσα λεπτά χρειάστηκε ο χρήστης μέχρι να διαβάσει το αρχείο, καθιστός, στην οθόνη του. (τα καλά chassis αντέχουν στ χρόνο. Αθάνατα Πετράκι. Μάθε ν΄αγοράζεις τώρα που σαι νέος γιατί θα πήξεις στο πλεξιγκλας και στα κομποσχοίνια. Άμα λάχει θα μπορούσε και μπροστά, αλλά είναι άλλα καλωδιάκια.) Εκτός από τρομερά ευθύβολο, είναι κι ατρόμητο το παιδί μου. Ο «Βουίντοου 7 εν έτει 2020» θα μας την πει για κουτιά νέας εσοδείας. Τζαγκουαρ κάπου στα λέιτ 60ς. Ένα μοντέλο είναι, ξέχασα ποιο. Όλων των εποχων κλπ. Άμα αγοράζεις με τη χρονιά, θα καταλήξεις να κλαις πάνω από κάνα πλαστικό καλαμάκι. Μάθε μπαλίτσα φον Πέτα σαν θες να βλέπεις το αυτοκινητάκι σου στα «όλων των εποχών». Αλλιώτικα θα ψάχνεις τζιτζίκια και θάμνους όταν θες να ηρεμήσεις για να μην βλέπεις το ετήσιας μόδας. Ακόμα κι ο Αστροσουζούκις το πρόσεξε λιγάκι το λονγκ τερμ βάλιου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Οκτώβριος 22, 2020 #11969 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2020 Στο γουιντερφελ 18 βαθμοι και 65% υγρασια σε περναει μεσα - μεσα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Οκτώβριος 22, 2020 #11970 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2020 19 minutes ago, salde said: Μάθε ν΄αγοράζεις τώρα που σαι νέος γιατί θα πήξεις στο πλεξιγκλας και στα κομποσχοίνια. Έχω, έχω! Άντε να κάνει ένα λεπτό ή λίγο λιγότερο ο χρήστης. Παραπάνω αποκλείεται. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Οκτώβριος 22, 2020 #11971 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2020 θα περιμένω περισσότερες συμμετοχές πριν απαντήσω. Υποχρεωτική συμμετοχή, Λάζαρους, σαπουνολάγνος κόκκινος και Χόντας, οι υπόλοιποι όπως επιθυμείτε. 3 hours ago, PetrosD said: Έχω, έχω! ελπίζω να έχεις πέσει μόνο στο αμάρτημα του πλεονασμού και της φλυαρίας (ασυγχώρητα για εσένα, το παραβλέπω) και να έχεις έχεις μόνο πλεξιγκλάς. Το κομποσχοίνι δεν θα παραβλεφθεί. Γενικώς είχα μία σχετικώς ήρεμη ημέρα μέχρι τώρα, προσπαθείς να με ταράξεις. Πρόσεχε, σε βλέπω με υποχρεωτικό Manjaro πολύ σύντομα. Τα 7άρια θα τα χαιρετήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 22, 2020 #11972 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2020 Τί είναι το usb? 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Οκτώβριος 22, 2020 #11973 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2020 44 minutes ago, salde said: θα περιμένω περισσότερες συμμετοχές πριν απαντήσω. Υποχρεωτική συμμετοχή, Λάζαρους, σαπουνολάγνος κόκκινος και Χόντας, οι υπόλοιποι όπως επιθυμείτε. ελπίζω να έχεις πέσει μόνο στο αμάρτημα του πλεονασμού και της φλυαρίας (ασυγχώρητα για εσένα, το παραβλέπω) και να έχεις έχεις μόνο πλεξιγκλάς. Το κομποσχοίνι δεν θα παραβλεφθεί. Γενικώς είχα μία σχετικώς ήρεμη ημέρα μέχρι τώρα, προσπαθείς να με ταράξεις. Πρόσεχε, σε βλέπω με υποχρεωτικό Manjaro πολύ σύντομα. Τα 7άρια θα τα χαιρετήσεις. Δεν έχω κανένα plexiglass. Παλιά στιβαρά μεταλλικά έχω. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Οκτώβριος 22, 2020 #11974 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2020 15 minutes ago, PetrosD said: μεταλλικά αλουμίνιο ή καμιά από τις θεϊκές που κόστιζε μισή BMW το κουτί. Σκετο «μεταλλικά» = ελαφρώς αόριστο = θα πέσει το ποσοστό ευστοχίας, δεν το θέλουμε αυτό. 18 minutes ago, PetrosD said: Παλιά στιβαρά το 'ξερα πως θα επιστρέψεις στον ίσιο δρόμο. Ήδη ξανάρχισε το κλάμα το γλαστράκι του Αστρο. Μια ταραχή λιγότερη. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Οκτώβριος 22, 2020 #11975 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2020 πριν 2 λεπτά, το μέλος salde έγραψε: Ήδη ξανάρχισε το κλάμα το γλαστράκι του Αστρο. Μια ταραχή λιγότερη. ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕΣ ΕΤΣΙ??? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Οκτώβριος 22, 2020 #11976 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2020 πριν 36 λεπτά, το μέλος honda22 έγραψε: Τί είναι το usb? Εμενα το pc μου δεν έχει τετοιες θυρες. Μπορω να ποσταρω προυφ αν θετε, στηριξτε με λαηκ 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Οκτώβριος 22, 2020 #11977 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2020 7 minutes ago, Rusty_Cookie said: το pc μου δεν έχει μόνο θάντερμπολτ = προκλητικός. Serial = accepted 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Οκτώβριος 22, 2020 #11978 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2020 πριν 40 λεπτά, το μέλος Rusty_Cookie έγραψε: στηριξτε με λαηκ 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Οκτώβριος 23, 2020 #11979 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2020 Καλημέρα μασκοφόροι Covid-μαχητές. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Οκτώβριος 23, 2020 #11980 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2020 Καλημέρα, αστρομαχητές. .. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts