Jump to content

tommybertsen

Recommended Posts

πριν 40 λεπτά, το μέλος PetrosD έγραψε:

Θα έριξε όταν κοιμόσουν και δεν το κατάλαβες.

Το βράδυ ψιχάλισε. Σήμερα όλη μέρα δεν έβρεξε και στο πόδι είμαι από τις 6. Αν τώρα έβρεξε 12-6, κλάιν. 

• Like 3

πριν 4 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε:

στο πόδι είμαι από τις 6. Αν τώρα έβρεξε 12-6, κλάιν

Μη με ξυπνάς απ' τις έξι

πριν ακόμα η μέρα να φέξει

ξυπνητήρι κτυπάς σαν τρελό

σε μισώ-σε μισώ

6.png.561a93a4c3fdaa9eda2444f9ba7e7e86.png

• Like 4
  • Haha 1

9 hours ago, GFFermari said:

Επιτελους?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δε λεει να σταματησει εδω. Μας εχει σαπισει ...να ουμε.

183029320366250f7c867dc78fde0a01.png

Παραδόξως Δανία ενώ βρεχόμαστε σχεδόν επί καθημερινής βάσεως δεν είανι τόσο χάλια όσο UK!

Δεν μπορώ να το εξηγήσω, αλλά ...

Καλημέρα!

• Like 6

πριν 45 λεπτά, το μέλος Seek & Find έγραψε:

Ηρθα!

5900 καλημερες γιατι ειμαι large

Πολυπύρηνες καλημέρες.

Δεν φοβάμαι τους γνωστούς admin-mod-γκρινιάρηδες, είμαι δυνατός και στο cinebench άμα λάχει.

Αμ πουώς...:p

• Like 3
  • Haha 3

Αστρορόμπαξ! Βγες όξω, μόνο εσένα αγαπώ! Μόνο Εσύ μπορείς σήμερα και αύριο και μεθαύριο να τους πεις με την γλυκιά φωνούλα σου «πού τις είδατε τις καλημέρες, χαλιαμέρες είναι». Βρίσε, κάνε κάτι. Μόνο εσύ με κρατάς ζωντανό. Να αντέξω λίγες μέρες για να έχω τη χαρά να σε βρω να σε ροπαλιάσω με κόλιανδρο. Το μόνο νόημα της ζωής.

Ο Πέτα, ο τρέιτορ, όλο εχθρός της καλημέρας, ΣΗΜΕΡΑ που δεν έπρεπε βάλθηκε να στείλει 8700Κ. Τι 8700Κ ρε Πέτα; Βγαίνουν άλλοι επεξεργαστές. Μόνο ο ρόμπαξ κι ο χόντας φίλοι μου σήμερα! (ίσως κι οι μπέρτσεν ούλτρες αλλά δεν είναι κι απ τους φανατικούς)

Κούκης = μεγάλη πηγή κακού. Σωτήρης= παρομοίως. Δεν αντέχω να γράψω στα άλλα θέματα κι εκείνοι τρέχουν αντί να περιμένουν λίγες μέρες να επανακάμψω. 

• Like 3
  • Haha 3

μόνο αυτό μας έλειπε τώρα. Δεν είχα σκεφτεί ότι η μέρα θα μπορούσε να περιλαμβάνει και τσίρλα, μππας και νιώσω καλύτερα που την γλύτωσα. Μέχρι στιγμής δλδ, δεν έχει τελειώσει το 24ωρο, πάντα υπάρχει χρόνος για λίγο περισσότερο χάλι.

Με ανέβασες λιγάκι όμως. εύγε. Μόνο το αστρολαβάκι μπορεί να με φτιάξει πλήρως πάντως.

• Like 3

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.