tommybertsen Αύγουστος 9, 2020 Author #10721 Αύγουστος 9, 2020 Μόλις τώρα, το μέλος PetrosD έγραψε: Κοίτα να δεις, ακόμα και ανορθόγραφος να είσαι, υπάρχει add-on (τουλάχιστον στον Firefox) που υπογραμμίζει με κόκκινο τα λάθη και προτείνει τη σωστή ορθογραφία. Οπότε σαν τεχνολογικό forum με υπολογιστές που είμαστε, όλοι μπορούν να χρησιμοποιούν αυτή τη δυνατότητα για να γράφουν σωστά. Υπάρχει η σοβαρότατη πιθανότητα κάποιος να είναι δυσλεκτικός, να μην θέλει να το αποκαλύψει και αυτή η δυνατότητα να είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθεί. Στην δυσλεξία, πολύ συχνά, εμφανίζονται ορθογραφικά λάθη που το ίδιο άτομο, μπορεί σε επόμενη πρόταση να μην κάνει. Για αυτό αν διορθώσω κάποιον, θα πρέπει να ξέρω πρώτα αν είναι δυσλεκτικός ή αν έχει κάποιο άλλο θέμα. 1
UltraB Αύγουστος 9, 2020 #10724 Αύγουστος 9, 2020 Έχουμε περάσει πλέον σε ένα επίπεδο που τις κάνει αυτόματα skip το μάτι μας. Κάνε update το firmware σου. 2
acct Αύγουστος 9, 2020 #10725 Αύγουστος 9, 2020 7 minutes ago, UltraB said: Εσείς έχετε θέμα που διορθώνετε τον κοσμάκη Ε, καλά, μόνο όσους έχουν χιούμορ και μερικούς κάφρους κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή. Καλησπέρα είπαμε; 3 4
salde Αύγουστος 9, 2020 #10726 Αύγουστος 9, 2020 Just now, astrolabos said: Ενώ για τις καλημέρες μούγκα ε; Έγραψες ολόκληρη πρόταση αρχηγέ. Φοβήθηκα με τα μακάρι μακάρι ότι παθαίνεις εγκεφαλικό. Καλησπέρα Τάκη και συννεφιασμένη Κυριακή του Αυγούστη. Καλό χειμώνα. Πέτρο, δεν πειράζει σε φόρουμ αν δεν τις χρησιμοποιήσουν. Τα περισσότερα είναι μικρά, ανεπίσημα κείμενα, σιγά μη βάλουν διορθωτή. 5 minutes ago, UltraB said: Εσείς έχετε θέμα που διορθώνεται τον κοσμάκη Ναι αλλά μας αρέσουν τα θέματα. Βίτσιο, άλλοι τρώνε κόλιανδρο. Πάντως να επαναλάβω, αν ποτέ διορθώσω ορθογραφικό κάποιου δεν το κάνω για το πρόσωπο, το κάνω για το καλό της ανθρωπότητας. Ή κάνω πλάκα μαζί με τον κάποιον. Ή μαλώνω, αυτό το τελευταίο δεν γίνεται ποτέ miss όταν συμβαίνει, δεν θυμάμαι να μου έχει τύχει στο Λαμπ ποτέ. 2 2
PetrosD Αύγουστος 9, 2020 #10727 Αύγουστος 9, 2020 Βρήκα μια ωραιότατη εφαρμογή για το κινητό που βάζεις ποιά υλικά έχεις στο σπίτι και σου λέει ποιά cocktails μπορείς να φτιάξεις! Τώρα απολαμβάνω ένα Horny Bull. 3
Cyber_Cookie Αύγουστος 9, 2020 #10728 Αύγουστος 9, 2020 Εγώ θα θελα να απολαύσω την χορνυ νεημπουρ που κάνει σαν μπάθ στο μπαλκόνι απέναντι. 6 1
HotPeanut Αύγουστος 9, 2020 #10730 Αύγουστος 9, 2020 πριν 4 ώρες, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: πριν 3 ώρες, το μέλος Seek & Find έγραψε: Καλημερες sunshines μου! πριν 2 ώρες, το μέλος tommybertsen έγραψε: https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aBmZmdQ_460svvp9.webm 2 1
Cyber_Cookie Αύγουστος 9, 2020 #10731 Αύγουστος 9, 2020 Μία ώρα πριν, το μέλος PetrosD έγραψε: Στείλε διεύθυνση! Αιγάλεω, Φον Πέτα, δεν είναι για σένα αυτά... 1
salde Αύγουστος 9, 2020 #10733 Αύγουστος 9, 2020 λουκουμάδες απ' τον Μπαλατσούρα να πάρεις Πέτα, αν είναι ανοιχτός Κυριακές. Τον Προμηθέα τον ξέρεις Πέτα;
schumifer Αύγουστος 9, 2020 #10734 Αύγουστος 9, 2020 (edited) 1 hour ago, Rusty_Cookie said: Εγώ θα θελα να απολαύσω την χορνυ νεημπουρ που κάνει σαν μπάθ στο μπαλκόνι απέναντι. Μπορεί να σκέφτεται κι εκείνη ακριβώς το ίδιο. Εμφανίσου μπροστά της άμεσα φορώντας μόνο μία πετσέτα (προσώπου) και απόλαυσε. Και βάλε και κάποιον να γράφει να απολαύσουμε κι εμείς το πάθος (με το οποίο θα σου σκάσει μία γονατιά...) Ζήσε το όνειρο Γκουντ λακ Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 9, 2020 από schumifer 3 2
PetrosD Αύγουστος 9, 2020 #10735 Αύγουστος 9, 2020 5 minutes ago, salde said: λουκουμάδες απ' τον Μπαλατσούρα να πάρεις Πέτα, αν είναι ανοιχτός Κυριακές. Τον Προμηθέα τον ξέρεις Πέτα; Δεν ξέρω κανένα τέτοιο μαγαζί. Επειδή έχω περιττά κιλά δεν τρώω τέτοια πράγματα. 1
Cyber_Cookie Αύγουστος 9, 2020 #10736 Αύγουστος 9, 2020 πριν 12 λεπτά, το μέλος schumifer έγραψε: Μπορεί να σκέφτεται κι εκείνη ακριβώς το ίδιο. Εμφανίσου μπροστά της άμεσα φορώντας μόνο μία πετσέτα (προσώπου) και απόλαυσε. Και βάλε και κάποιον να γράφει να απολαύσουμε κι εμείς το πάθος (με το οποίο θα σου σκάσει μία γονατιά...) Ζήσε το όνειρο Γκουντ λακ Μωρέ εγώ πάω, αλλά αν δε δεχτεί να μείνω μαζί της, θα πρέπει να ψάξω σπίτι γιατί δε θα χω που να γυρίσω... 1 1
salde Αύγουστος 9, 2020 #10737 Αύγουστος 9, 2020 https://el.wikipedia.org/wiki/Προμηθέας Έχει γιαουρτάκι παραδοσιακό, κρεμούλα και ρυζόγαλο επίσης. Ο Μπαλατσούρας, είναι άλλος από τον Προμηθέα αυτός. Δεν θα φας εσύ τους λουκουμάδες, στην γειτόνισσα θα τους πας να την γλυκάνεις. Να προσέχετε μόνο μη τυχόν είναι στο σανμπαθ εκείνη και βγει από το μπαθ παραμέσα κάνας χιλμπίλλι γείτονας με καραμπίνα. 1
schumifer Αύγουστος 9, 2020 #10738 Αύγουστος 9, 2020 5 minutes ago, Rusty_Cookie said: Μωρέ εγώ πάω, αλλά αν δε δεχτεί να μείνω μαζί της, θα πρέπει να ψάξω σπίτι γιατί δε θα χω που να γυρίσω... μιλάς με γρίφους γέροντα. Είτε είναι η σπιτονοικοκυρά σου, στην οποία περίπτωση έχεις το ιδανικό σενάριο για να ζήσεις το όνειρο είτε έχεις το έτερο ήμισυ σπίτι, στην οποία περίπτωση πρέπει ανεξαρτήτως να ψάξεις για σπίτι. Θα καταλάβει ότι δεν έγινες ξαφνικά παρατηρητής πουλιών και κοιτάς από το παράθυρο όλη την ώρα. Οπότε, ζήσε το όνειρο 2 4
Seek & Find Αύγουστος 9, 2020 #10739 Αύγουστος 9, 2020 πριν 4 ώρες, το μέλος astrolabos έγραψε: μακάρι όλα τα μακάρι Μακαρι να γινοσουν ανθρωπος ας πουμε; 1
DEADLAZARUS Αύγουστος 9, 2020 #10740 Αύγουστος 9, 2020 (edited) πριν 4 ώρες, το μέλος honda22 έγραψε: https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aBmZmdQ_460svvp9.webm Δεν φοβάμαι τίποτα... Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 9, 2020 από DEADLAZARUS 4
Recommended Posts