Jump to content

tommybertsen

Recommended Posts

πριν 2 ώρες, το μέλος GriGaS έγραψε:

Αν ξυπνάς από τις 6 χωρίς να υπάρχει λόγος, απολαμβάνεις καφέ μέχρι τις 7, απλώνεις μπουγάδα (ακούγοντας το Systematic Chaos των Dream Theater) και ετοιμαζεσαι για λαϊκή πριν τις 8, είσαι μπάρμπας;;;

Αφοδεύουν οι αρκούδες στο δάσος;

• Haha 4

Αν ξυπνάς από τις 6 χωρίς να υπάρχει λόγος, απολαμβάνεις καφέ μέχρι τις 7, απλώνεις μπουγάδα (ακούγοντας το Systematic Chaos των Dream Theater) και ετοιμαζεσαι για λαϊκή πριν τις 8, είσαι μπάρμπας;;;

ΝΑΙ.-

πριν 10 ώρες, το μέλος tommybertsen έγραψε:

https://www.imdb.com/title/tt0119528/?ref_=nv_sr_1

Ούτε εγώ έχω δει. Και δεν πρόκειται. Προτιμώ τα παραμύθια χωρίς δράκους ? 

Δεν εχει δρακους βρε τομακο κατι μεγαλουτσικες μυγες με flamethrower ειναι.. για τις σκηνες σ$ξ το βλεπουμε.. (clarke)?

Καλημέρα και καλό μήνα στην παρέα! :)

Αυτός -αν δεν έχεις σχολιαρούδια παιδιά- είναι ο καλύτερος μήνας για διακοπές, οπότε . . . δε θέλω να πέφτει το ηθικό !   :D

• Like 6

πριν 8 λεπτά, το μέλος Seek & Find έγραψε:

Δεν εχει δρακους βρε τομακο κατι μεγαλουτσικες μυγες με flamethrower ειναι.. για τις σκηνες σ$ξ το βλεπουμε.. (clarke)?

Και γιατί να δεις για τις σκηνές αυτές το got και όχι το spartacus ? ? 

Προσπάθησε και η @Olianna να με πείσει όταν είχαμε 2 pc και καθόταν στο δικό της και έβλεπε απανωτά επεισόδια. Couldn't make it ? 

Ψιλομπαρμπίζεις η αλήθεια είναι :hehe: Αλλά έχεις καλά ακούσματα (εγώ θα άκουγα κάτι πιο δυνατό :p )

• Haha 3

πριν 1 λεπτό, το μέλος Simon έγραψε:

είσαι ο ορισμός του μπάρμπα 

Ευτυχώς,   εγώ το έχω προσπεράσει προ πολλού αυτό το στάδιο ! !  :p

Έχουν και οι μειοψηφίες τα καλά τους !  :D

• Like 2

πριν 3 ώρες, το μέλος GriGaS έγραψε:

πριν 3 ώρες, το μέλος p55 έγραψε:

Όχι, απλά διαχειρίζεσαι σωστά το χρόνο σου.

^^

20161018155847_a6cb85d8.jpeg

• Haha 9

πριν 4 ώρες, το μέλος GriGaS έγραψε:

Όχι ρε...αν εβαζες και άλλο πλυντήριο να γίνεται όσο εσύ απλωνες και πηγαινες λαϊκή τότε....ΝΑΙ ...μπαρμπαδακιι

• Like 2
  • Haha 1

πριν 2 ώρες, το μέλος jax7480 έγραψε:

Όταν το γυρίσεις σε ελληνικό γιατί ο φραπές θα σε "πειράζει" και η πρώτη ρουφηξιά είναι σα να ανοίγεις τον απορροφητήρα στο 3, τότε μπαρμπάδιασες.

My thoughts excactly :p 

Ο ελληνικός καφές ήταν στο μυαλό μου παραπάνω :p 

Καλό μήνα!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.