tommybertsen Αύγουστος 29, 2018 Author #981 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2018 πριν 7 ώρες, το μέλος Seafalco έγραψε: Άντε του χρόνου και σε . . . Crossfire ! Σε SLI εννοείς Ευχαριστώ πολύ! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Αύγουστος 29, 2018 #982 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2018 Μόλις τώρα, το μέλος tommybertsen έγραψε: Σε SLI εννοείς Ευχαριστώ πολύ! nvidia fanboy detected. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 29, 2018 Author #983 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2018 Ξεκάθαρα πράσινος από την κορφή ως τα νύχια. Και ΠΑΣΟΚάρα η παλιά , η ορθόδοξη 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Αύγουστος 29, 2018 #984 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2018 πριν 6 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε: Ξεκάθαρα πράσινος από την κορφή ως τα νύχια. Και ΠΑΣΟΚάρα η παλιά , η ορθόδοξη Πασόκ ή τέφρα. Για τους μυημένους... 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Αύγουστος 30, 2018 #985 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2018 Γυρνάω χθες, κατά τις 22.00, από το γραφείο. Η γυναίκα μου με τη μικρή έχουν πάει βόλτα και επιστρέφουν εκείνην την ώρα. Στην είσοδό μας, παρκαρισμένα δύο μηχανάκια (είχαν αποκλείσει εξ ολοκλήρου την πρόσβαση) με κλειδωμένα τιμόνια. Έφαγα 10 λεπτά να τα μετακινήσω. Το ωραιότερο; Ακριβώς δίπλα, στο 1.5 μέτρο, είχε χώρο στάθμευσης για 5 μηχανάκια στη σειρά. Νεοελληνική γαϊδουριά στο κόκκινο.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Αύγουστος 30, 2018 #986 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2018 15 minutes ago, DEADLAZARUS said: Γυρνάω χθες, κατά τις 22.00, από το γραφείο. Η γυναίκα μου με τη μικρή έχουν πάει βόλτα και επιστρέφουν εκείνην την ώρα. Στην είσοδό μας, παρκαρισμένα δύο μηχανάκια (είχαν αποκλείσει εξ ολοκλήρου την πρόσβαση) με κλειδωμένα τιμόνια. Έφαγα 10 λεπτά να τα μετακινήσω. Το ωραιότερο; Ακριβώς δίπλα, στο 1.5 μέτρο, είχε χώρο στάθμευσης για 5 μηχανάκια στη σειρά. Νεοελληνική γαϊδουριά στο κόκκινο.... Και ξέρεις το καλύτερο; Ότι αν σε έβλεπαν να τα μετακινείς θα στο έπαιζαν και τσαμπουκάδες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Αύγουστος 30, 2018 #987 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2018 πριν 17 λεπτά, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Γυρνάω χθες, κατά τις 22.00, από το γραφείο. Η γυναίκα μου με τη μικρή έχουν πάει βόλτα και επιστρέφουν εκείνην την ώρα. Στην είσοδό μας, παρκαρισμένα δύο μηχανάκια (είχαν αποκλείσει εξ ολοκλήρου την πρόσβαση) με κλειδωμένα τιμόνια. Έφαγα 10 λεπτά να τα μετακινήσω. Το ωραιότερο; Ακριβώς δίπλα, στο 1.5 μέτρο, είχε χώρο στάθμευσης για 5 μηχανάκια στη σειρά. Νεοελληνική γαϊδουριά στο κόκκινο.... Καλημέρα 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Αύγουστος 30, 2018 #988 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2018 πριν 23 λεπτά, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Γυρνάω χθες, κατά τις 22.00, από το γραφείο. Η γυναίκα μου με τη μικρή έχουν πάει βόλτα και επιστρέφουν εκείνην την ώρα. Στην είσοδό μας, παρκαρισμένα δύο μηχανάκια (είχαν αποκλείσει εξ ολοκλήρου την πρόσβαση) με κλειδωμένα τιμόνια. Έφαγα 10 λεπτά να τα μετακινήσω. Το ωραιότερο; Ακριβώς δίπλα, στο 1.5 μέτρο, είχε χώρο στάθμευσης για 5 μηχανάκια στη σειρά. Νεοελληνική γαϊδουριά στο κόκκινο.... θα φώναζα αστυνομία... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Αύγουστος 30, 2018 #989 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2018 πριν 51 λεπτά, το μέλος GriGaS έγραψε: θα φώναζα αστυνομία... Για ποτε τα ειχα κανει ραν οβερ... 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Αύγουστος 30, 2018 #990 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2018 Με το καροτσάκι του παιδιού; 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση trib Αύγουστος 30, 2018 Δημοφιλής Δημοσίευση #991 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2018 Το δώρο γενεθλίων που θα ήθελα από τη γυναίκα μου. Ποιος ξέρει μπορεί να το δει. 5 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Αύγουστος 30, 2018 #992 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2018 (edited) πριν 19 ώρες, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Πασόκ ή τέφρα. Για τους μυημένους... Ε και τωρα καπως ετσι ειναι.. Πα(θαινεις)σοκ η πουλας (ν)εφρα για να πληρωσεις φορους... Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 30, 2018 από Seek & Find 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Αύγουστος 30, 2018 #993 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2018 πριν 5 ώρες, το μέλος Rusty_Cookie έγραψε: Για ποτε τα ειχα κανει ραν οβερ... Στο κλεινον αστυ? Εδω σε κυνηγανε ακομα κι αν τα ακουμπησει η αυρα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Αύγουστος 30, 2018 #994 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2018 πριν 2 ώρες, το μέλος PetrosD έγραψε: Με το καροτσάκι του παιδιού; πριν 27 λεπτά, το μέλος Simon έγραψε: Στο κλεινον αστυ? Εδω σε κυνηγανε ακομα κι αν τα ακουμπησει η αυρα σου Σωστά ξεχναω πως δεν ειμαι Σερρες και δεν εχω τον φορτωτη ευκαιρο στην αυλή μου. Φτουγμτ. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Αύγουστος 30, 2018 #995 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2018 Ναι, συμφωνώ. Η άποψη της γυναίκας μου ήταν η εξής: "άσε τώρα, πού να μπλέκουμε. Δεν θες να έχουμε καλές σχέσεις με τους γείτονες;". -Όχι, αγάπη μου, δεν θέλω. Η πλάκα είναι πως η αστυνομία βρίσκεται στο παρακάτω στενό. 2 λεπτά (κυριολεκτικά) με τα πόδια... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 30, 2018 #996 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2018 πριν 19 λεπτά, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Ναι, συμφωνώ. Η άποψη της γυναίκας μου ήταν η εξής: "άσε τώρα, πού να μπλέκουμε. Δεν θες να έχουμε καλές σχέσεις με τους γείτονες;". -Όχι, αγάπη μου, δεν θέλω. Η πλάκα είναι πως η αστυνομία βρίσκεται στο παρακάτω στενό. 2 λεπτά (κυριολεκτικά) με τα πόδια... Τέτοιους γείτονες που δε σέβονται τίποτα, να τους βράσεις. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Αύγουστος 30, 2018 #997 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2018 πριν 1 λεπτό, το μέλος astrolabos έγραψε: Τέτοιους γείτονες που δε σέβονται τίποτα, να τους βράσεις. Μην μου βάζεις ιδέες. Είχα μείνει στο να μετακινήσω απλώς τα οχήματά τους στο παρακάτω τετράγωνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 30, 2018 #998 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2018 Αν δεν έχουν τη στοιχειώδη λογική να καταλάβουν ότι ενοχλούν εκεί που παρκάρουν, στη συνέχεια θα σου κάνουν και άλλα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Αύγουστος 30, 2018 #999 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2018 να ετοιμάζεσαι για διακοπές παρτ2 και μία μέρα πριν φύγεις να σκάει πυρετός γιατί μπορεί και να είσαι 3 μέρες με πυρετό αξία ανεκτίμητη, πάλη καλά που το σπίτι είναι δικά μας και το όχημα και θα πάει παραπίσω .... Μπόκολης .... Δεν ξέρω κάποιος πο στης με μάτιασε ! 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Αύγουστος 31, 2018 #1000 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2018 Καλή Παρασκευή να έχουμε. Ακολουθεί ΣΚ. Το πρώτο φθινοπωρινό ΣΚ. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts