Jump to content

Recommended Posts

Ο Γιάγκος γελάει τώρα με την ψυχή του, είμαι σίγουρος. 

Ρε, τι τους σκάρωσα, θα σκέφτεται.

Παιδιά, είμαστε πολλοί εκεί έξω με ocd.

• Like 4
  • Haha 1

Παιδιά σήμερα απαντήστε πριν αρχίσει η επιμόρφωση....

• Like 1
1 hour ago, karmen1983 said:

Σήμερα, έπρεπε θα ήμουν στο μνημόσυνο της στο χωριό. Κοιτάτε πως τα φέρνει η ζωή καμιά φορά.

Μην στενοχωριέσαι για αυτό. Τους ανθρώπους μας τους τιμάμε ή όχι με την καθημερινή μας συμπεριφορά πρωτίστως. Δε νομίζω να είχε παράπονο η γιαγιά σου σήμερα. Να πιεις όμως ένα ποτηράκι ρακί για εκείνη, στην μνήμη της και στην υγειά σου. 

• Like 7

@salde Well said..

Μία ώρα πριν, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:

Ούτε το σύμβολο του πολλαπλασιασμού είδα. Μπράβο μου.

Ενισταμαι κυριε προεδρε!

και ποιος μας διαβεβαιωνει οτι δεν ειναι απλα το συμβολο της προσθεσης ανεστραμενο; ?

@Μαρικα Στην υγεια σου και τα χρονια της να παρεις :)

Καλημερα σας

• Like 4
πριν 33 λεπτά, το μέλος UltraB έγραψε:

Όποιος βρει την σωστή απάντησε κερδίζει ρεπό από τις καλημέρες για μια εβδομάδα!

Μα η καλημέρα και το δεν κόβονται.

Όποιος τα κόβει αυτά τα δυο, καλύτερα να μη πω τι παθαίνει. :hehe:

• Like 1
  • Haha 3
πριν 18 λεπτά, το μέλος Seek & Find έγραψε:

Γινεται στριμμενο γατι σε θεση αντμιν στο λαμπη;:hehe:

2WuthcF.gif

• Like 1
  • Haha 2
πριν 58 λεπτά, το μέλος salde έγραψε:

για στριμμένο το βλέπεις αυτό;

s5MkfGx.gif

• Like 1
  • Haha 3

άψογο. Να τα βλέπει να μαθαίνει η διεύθυνση. Έχει κι ωραίο χρώμα.

• Haha 3

Αυτός ο λαος δεν σταματαει να με εκπλήσει (και  να με  αηδιάζει ενίοτε). Μνμ στο skype  απο παλιο  συναδερφο και φίλο,  για το  αν ανοιξε η πλατφορμα κοινωνικου τουρισμου.Δλδ οτι με  οσα  συμβαινουν υπαρχουν  ατομα που σκέφτονται  τις  διακοπές  με ξεπερνάει....

• Like 2
Μία ώρα πριν, το μέλος wesker έγραψε:

Αυτός ο λαος δεν σταματαει να με εκπλήσει (και  να με  αηδιάζει ενίοτε). Μνμ στο skype  απο παλιο  συναδερφο και φίλο,  για το  αν ανοιξε η πλατφορμα κοινωνικου τουρισμου.Δλδ οτι με  οσα  συμβαινουν υπαρχουν  ατομα που σκέφτονται  τις  διακοπές  με ξεπερνάει....

Στείλε μνμ αν ανοίξει μη χάσουμε την προθεσμία :hehe:

• Like 3
  • Haha 3
(edited)
πριν 12 λεπτά, το μέλος Simon έγραψε:

Στείλε μνμ αν ανοίξει μη χάσουμε την προθεσμία :hehe:

Nαι δε θα παραλειψω ??  Βγαλτην  εσυ μεχρι το   καλοκαιρι και  βλεπουμε για διακοπές ?

Έγινε επεξεργασία από wesker
  • Like 1
  • Haha 2

Φέτος μας βλέπω να τη βγάλουμε με ταξιδιωτικά βιντεάκια στο Youtube αντί για διακοπές.

Όσοι εντρυφούν στο άθλημα του ψαρέματος στη στεριά δηλαδή στο "καμάκι", η πρόταση για φέτος είναι do it Yourself.

Η λέξη DΙYας αποκτά άλλο νόημα.  :hehe:

• Like 3
  • Haha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.