Jump to content

Recommended Posts

πριν 55 λεπτά, το μέλος sstav έγραψε:

ποτε θα στολίσετε τον λάμπη είπαμε;;;

Τον στολίζουν κάθε μέρα με καλημέρες, κι άλλο θέλεις; :bleh: 

• Haha 1

Ρε παιδιά, θα έρθει αυτός ο ρημαδιασμένος ο χειμώνας επιτέλους; 12 Νοεμβρίου και έχουμε 24 βαθμούς εδώ πέρα.

• Like 4

χαλάρωσε λίγο. Κι εμείς χειμωνάκηδες είμαστε αλλά δεν περισσεύουν για πολλά πετρέλαια :p Θα ' ρθει μην αγχώνεσαι

• Like 2
  • Haha 2

Εγώ γιατί το βλέπω πάντως πως είναι χάλια ο καιρός; Μπορεί να θέλω να έρθει ο χειμώνας να γεμίσουν με χιόνια τα βουνά να πάω να τεστάρω εξοπλισμό κλπ, αλλά περισσότερο σκέφτομαι πως θα έρθει απότομα ο χειμώνας και οι περισσότεροι θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν. 

Παιδια εχουμε χασει την ανοιξη κ το φθινόπωρο δυστυχως. Νοεμβριος μηνας, ξεκινησε να βρεχει κ να βρονταει και καθομαστε στο μπαλκονι κ απολαμβανουμε το θεαμα χαλαρα.

Κανονικα επρεπε να εχουμε αναψει κ κανα καλοριφερ....

Για να μην πω οτι με φαγανε τα κουνουπια το μεσημερι μεχρι να φυτεψω 3 μινι τριανταφυλλιές. 

• Like 2

παιδιά δεν κάνετε δουλειά έτσι. Βρείτε μια λύση γιατί έρχονται και τσιμπάνε εμένα. Ρίξτε τους οξυζενέ, ατομική βόμβα,  πέτρες αλλά κάντε κάτι περισσότερο.

Έχουν φάει την κορούλα μου. Συνέχεια την τσιμπάνε. Είναι γλυκοαίματη σαν τον μπαμπά της:p..

Καλημέρα και καλό χειμώνα να έχουμε (αμήν και πότε).

• Like 1
  • Haha 2

Το βλέπω να ξανακάνει καλοκαίρι και με τόσο νερό να θεριέψουν τα κουνούπια... [emoji39]

Καλημέρες κιόλας!

Anyone can be a cynic, dare to be an optimist

• Like 1
  • Haha 1

Τι τον θέλετε τον χειμώνα με το πετρέλαιο θέρμανσης πάνω από 1 ευρώ το λίτρο; Προσωπικά ως γνήσιος μπάρμπας (copyright @astrolabos) λατρεύω την περίοδο που οι ενεργειακές ανάγκες του σπιτιού βρίσκονται στο ελάχιστο. Ούτε θέρμανση, ούτε ψύξη και το νερό από τον ηλιακό βράζει. Αν και σήμερα θα ανάψουμε θερμοσίφωνο...

• Like 8
  • Agree 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.