sstav Μάϊος 29, 2019 #4341 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2019 κατάλαβες φίλε μου... μέτραγε όοολλλο το βραδύ ψήφους ο deadlazarus σου λέει ... τίποτα ρε...ξαπόστειλε όλους τους άλλους της εφορευτικής για να κάνει την δουλειά μόνος του μαζί με κάποια αναλόγων προσόντων κυρία...και κουράστηκε... και δεν λεει πια καλημέρεςς πείτε μια καλημέρα ... μπορείτε... 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Μάϊος 29, 2019 #4342 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2019 πριν 10 λεπτά, το μέλος sstav έγραψε: κατάλαβες φίλε μου... μέτραγε όοολλλο το βραδύ ψήφους ο deadlazarus σου λέει ... τίποτα ρε...ξαπόστειλε όλους τους άλλους της εφορευτικής για να κάνει την δουλειά μόνος του μαζί με κάποια αναλόγων προσόντων κυρία...και κουράστηκε... και δεν λεει πια καλημέρεςς πείτε μια καλημέρα ... μπορείτε... Καλημέρα, Σπύρο. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Μάϊος 30, 2019 #4343 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2019 Χθες, κατά τις 21.30, πήγα να πάρω γυναίκα και παιδί από ένα παιδικό πάρτι. Το μαγαζί βρίσκεται λίγο έξω από την πόλη. Αφού μπήκαμε στο αυτοκίνητο, είδαμε στο αντίθετο ρεύμα, λίγα μέτρα πιο πέρα από το μαγαζί, πολύ κόσμο, περιπολικά και αστυνομικούς. Λέω κατευθείαν στη γυναίκα μου ότι κάτι άσχημο συνέβη, καθώς στον δρόμο είχαν ρίξει νερό και η κυκλοφορία διεξαγόταν με μεγάλη δυσκολία, ήτοι είχε σχηματιστεί ουρά αυτοκινήτων στο εν λόγω σημείο. Τελικά, μάθαμε ότι επρόκειτο περί θανατηφόρου τροχαίου. Μια μηχανή μεγάλου κυβισμού, με δύο επιβάτες, οδηγό και συνοδηγό, έκανε σούζες και ο οδηγός έχασε τον έλεγχό της. Η μηχανή πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και έπεσε πάνω στο σκουτεράκι ενός ανθρώπου. Αποτέλεσμα; Βαριά τραυματισμένος ο συνοδηγός, νεκρός ο ανυποψίαστος οδηγός του σκούτερ, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι εξαιτίας της σφοδρής σύγκρουσης. Ο οδηγός της μηχανής τη γλίτωσε. Ειλικρινά, δεν ξέρω αν υπάρχουν λόγια ικανά να περιγράψουν την τραγική ανευθυνότητα και τον σταρχιδισμό της πλειονότητας των οδηγών. Σούζες σε πολυσύχναστο δρόμο... Δηλαδή, πας να βγεις από το σπίτι σου ή να πάρεις την οικογένειά σου και έρχεται ένας ΜΑΛΑΚΑΣ και πέφτει πάνω σου. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Μάϊος 30, 2019 #4344 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2019 (edited) Δυστυχώς αυτή είναι η κατάντια της χώρας. Στο χωριό κωμόπολη στη Γερμανία που ήμουν αυτό θα ήταν αδιανόητο. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 30, 2019 από PetrosD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Μάϊος 30, 2019 #4345 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2019 Μία ώρα πριν, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Δηλαδή, πας να βγεις από το σπίτι σου ή να πάρεις την οικογένειά σου και έρχεται ένας ΜΑΛΑΚΑΣ και πέφτει πάνω σου. Thank you captain obvious. Αυτα γινονται καθε μερα. Οποτε τα λεω με λενε υπερβολικό. Οταν συμβει σε εσενα (οχι προσωπικα εσενα) λες "γιατι θεε μου" αλλα μεχρι τοτε εισαι στη φουσκα σου. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάϊος 31, 2019 #4346 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2019 πω πω πω ερημιά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Μάϊος 31, 2019 #4347 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2019 17 minutes ago, honda22 said: πω πω πω ερημιά. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάϊος 31, 2019 #4348 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2019 πριν 1 λεπτό, το μέλος minast έγραψε: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Μάϊος 31, 2019 #4349 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2019 πριν 22 λεπτά, το μέλος honda22 έγραψε: πω πω πω ερημιά. Σου λειψα μαναρακο μου; Καλημερα στο γλυκο μου το γατουλινο Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάϊος 31, 2019 #4350 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2019 Τα ερωτικά σας παιχνίδια παρακαλώ πολύ εκτός. Εδώ είναι τεχνολογικό forum. Όχι dating forum.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάϊος 31, 2019 #4351 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2019 πριν 25 λεπτά, το μέλος Seek & Find έγραψε: Σου λειψα μαναρακο μου; Καλημερα στο γλυκο μου το γατουλινο 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Μάϊος 31, 2019 #4352 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2019 τι καλή μέρα που είναι σήμερα...κάπου πήρε το μάτι μου ότι θα ξαναβγει η πύλη του βαλδούρου ΙΙΙ ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Μάϊος 31, 2019 #4353 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2019 Καλημέρα. Όχι, δεν ξέχασα το πόνημα που σας υποσχέθηκα για τις εκλογές. Όλα στην ώρα τους. Απλά, επ' αφορμής της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της σταυροδοσίας των υποψηφίων, θα μου επιτρέψετε να σας διηγηθώ μια φανταστική -αλλά και διδακτική ταυτόχρονα-ιστορία: καθώς είχα αφεθεί στη φιλόξενη αγκαλιά του Μορφέα, ονειρεύτηκα έναν υποψήφιο με στρωμένη δουλειά (του μπαμπά του) και πολλά λεφτά, ο οποίος έφτασε μιαν ανάσα από την εκλογή του. Ο άνθρωπος αυτός δεν έχει δουλέψει μισή ώρα στη ζωή του (ούτε επιθυμεί να κουραστεί, αυτά είναι ποταπά πράγματα), το μόνο που θέλει είναι να μας σώσει δια της πολιτικής. Ονειρεύτηκα ότι θα δοκιμάσει εκ νέου να μας εξαφανίσει, με την ελπίδα ότι, εντέλει, θα τον εξασφαλίσωμεν... Ονειρεύτηκα και έτερο υποψήφιο, (αυτός, συγκεκριμένα, κόντεψε να "κοπεί" σε τυπικές εξετάσεις), ο οποίος, αφού βολεύτηκε (μέσω των γνωριμιών του μπαμπά του) σε θέση ευθύνης (να έχει μιαν απασχόληση το παιδί μέχρι να εκλεγεί), κατήγαγε περιφανή νίκη (θα μας εξαφανίσει). Με την αξία του, μην φανταστείτε. Ξύπνησα κάθιδρος και ήπια ένα ποτήρι νερό. Έπρεπε να συνέλθω από αυτό το όνειρο. Ευτυχώς, σκέφτηκα, που τέτοια πράγματα δεν συμβαίνουν στη χώρα μας. Ποιος ξέρει πού θα είχαμε φτάσει.... 2 2 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάϊος 31, 2019 #4354 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2019 4 hours ago, DEADLAZARUS said: Καλημέρα. Όχι, δεν ξέχασα το πόνημα που σας υποσχέθηκα για τις εκλογές. Όλα στην ώρα τους. Απλά, επ' αφορμής της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της σταυροδοσίας των υποψηφίων, θα μου επιτρέψετε να σας διηγηθώ μια φανταστική -αλλά και διδακτική ταυτόχρονα-ιστορία: καθώς είχα αφεθεί στη φιλόξενη αγκαλιά του Μορφέα, ονειρεύτηκα έναν υποψήφιο με στρωμένη δουλειά (του μπαμπά του) και πολλά λεφτά, ο οποίος έφτασε μιαν ανάσα από την εκλογή του. Ο άνθρωπος αυτός δεν έχει δουλέψει μισή ώρα στη ζωή του (ούτε επιθυμεί να κουραστεί, αυτά είναι ποταπά πράγματα), το μόνο που θέλει είναι να μας σώσει δια της πολιτικής. Ονειρεύτηκα ότι θα δοκιμάσει εκ νέου να μας εξαφανίσει, με την ελπίδα ότι, εντέλει, θα τον εξασφαλίσωμεν... Ονειρεύτηκα και έτερο υποψήφιο, (αυτός, συγκεκριμένα, κόντεψε να "κοπεί" σε τυπικές εξετάσεις), ο οποίος, αφού βολεύτηκε (μέσω των γνωριμιών του μπαμπά του) σε θέση ευθύνης (να έχει μιαν απασχόληση το παιδί μέχρι να εκλεγεί), κατήγαγε περιφανή νίκη (θα μας εξαφανίσει). Με την αξία του, μην φανταστείτε. Ξύπνησα κάθιδρος και ήπια ένα ποτήρι νερό. Έπρεπε να συνέλθω από αυτό το όνειρο. Ευτυχώς, σκέφτηκα, που τέτοια πράγματα δεν συμβαίνουν στη χώρα μας. Ποιος ξέρει πού θα είχαμε φτάσει.... Μετά άνοιξες την τηλεόραση και ένιωθες Dejavu 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Ιούνιος 1, 2019 #4355 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2019 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ !! ηθελα καιρο να το κανω αυτο... 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Ιούνιος 1, 2019 #4356 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2019 Μία ώρα πριν, το μέλος makio έγραψε: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ !! ηθελα καιρο να το κανω αυτο... ΜΥΡΙΣΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 1, 2019 #4357 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2019 ΚΟΨΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιούνιος 1, 2019 #4358 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2019 Μπα το φυτο απο την "αξο" θα ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούνιος 2, 2019 #4359 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2019 Μαμω τα κουνούπια. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούνιος 2, 2019 #4360 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2019 Καλημέρα ειπαμε; 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts