Jump to content

Recommended Posts

Αντίχριστοι. Πήγα. Αν και δεν ήθελα, ήθελαν οι γυναίκες μου (όχι, δεν είμαι μουσουλμάνος:hehe:, για τη γυναίκα μου και την κορούλα μου λέω). Και τις γυναίκες (μου) έχω μάθω να τις προσέχω και να τις ακούω;).

Και του χρόνου, ωρέ. Άντε και καλή Ανάσταση.

• Like 1

Εμένα αν η γυναίκα μου ήθελε να πάει (που δεν ήθελε), θα την άφηνα πάντως, δεν είμαι τύπος που θα την κλείσω σπίτι 

:hehe: 

• Like 4

Στην αγιου νικολαου οχι δεν βρηκα , οποτε χτυπησα κλαμπ απο ε-φουντ . Θα γουσταρα τρελα ομως να ειναι ανοιχτο αυτο απεναντι απο την εκκλησια . 

(edited)
πριν 8 ώρες, το μέλος kpetros έγραψε:

Περασα , καθως εψαχνα ανοιχτο σουβλατζιδικο

ΧΑΑΧΑΧ κι άλλος στο Club ? Τελικά δεν είμαι ο μόνος που το έχω κάνει παράδοση εδώ και 5 χρόνια και στο γυρισμό Μ.Παρασκευή βράδυ γυρνάω παρέα με μερικούς πυτόγυρους αγκαλίτσα ( και κάθε χρόνο γίνεται της π##ρνης γιατί ειναι και η μοναδική ανοιχτή εκείνη την ώρα, στο κέντρο - ;) ξέρουν τι κάνουν - , ανοίγει κατά τις 11 ξέρω γω και σκάνε μύτη όλοι )

Έγινε επεξεργασία από SpirosKGR

Δεν είναι ανάγκη να γυρνάει κάποιος Μ.Παρασκευή με πιτόγυρα για να δείξει ότι δεν πιστεύει. Πιο πολύ προκλητικό θα το έλεγα, παρά "έξυπνο" ;) Μπορείς να φας πιτόγυρο πιο εύκολα την Μ.Πέμπτη :hehe: 

• Like 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.