Jump to content

Recommended Posts

(edited)

Ξέρει κανείς τι παίζει με μια έκτακτη εισφορά του εφκα που πρέπει να πληρωθεί μέχρι αύριο; Έγινε αναπροσαρμογή προς τα πάνω. Αν και λέει ότι με πάγια εντολή τα παίρνουν μέχρι 04/04 δεν τα τράβηξαν. Να το πληρώσω manual;

Έγινε επεξεργασία από Lakisss

Λογικά θα γνωρίζει ο @GriGaS αλλά δε γνωρίζω κάτα πόσο θα το δει με τα τρεχάματα που θα έχει από εδώ και στο εξής ?

πριν 1 ώρα, το μέλος Lakisss έγραψε:

Ξέρει κανείς τι παίζει με μια έκτακτη εισφορά του εφκα που πρέπει να πληρωθεί μέχρι αύριο; Έγινε αναπροσαρμογή προς τα πάνω. Αν και λέει ότι με πάγια εντολή τα παίρνουν μέχρι 04/04 δεν τα τράβηξαν. Να το πληρώσω manual;

Ναι ριχτο να τελειώνεις. Εγώ το πληρωσα με το που έσκασε μαζί με την εισφορά του ιανουαρίου. ? 

15 minutes ago, Rusty_Cookie said:

Ναι ριχτο να τελειώνεις. Εγώ το πληρωσα με το που έσκασε μαζί με την εισφορά του ιανουαρίου. ? 

Ναι, πλήρωσέ το και θα τα τραβήξουν και αυτοί μετά, μην ανησυχείς!

πριν 8 λεπτά, το μέλος PetrosD έγραψε:

Tα εκτακτα/αναδρομικά δε τα τραβανε. Τουλαχιστο σε μενα δε συμβαίνει αυτό.

Επίσης, ότι έξτρα τραβάνε, το τσεπώνουν ως μπονους, γι αυτό καλύτερα να σου βγεί ληξιπρόθεσμο και να πληρώσεις τόκους.

πριν 9 ώρες, το μέλος Lakisss έγραψε:

Τέτοια λέγε μου... Να ξεκινήσει καλά η εβδομάδα.

Άει στο διάολο, Ε.Φ.Κ.Α. (αντί καλημέρας), καλημέρα και καλή εβδομάδα στους υπόλοιπους.

• Like 1
  • Sad 1
Μόλις τώρα, το μέλος astrolabos έγραψε:

fb4821a55878e400ce303c79cd0aff6a97bc6ac5

Το άλλο gif θέλω. Αυτό με το ''let the hate flow through you''...

πριν 2 ώρες, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:

Άει στο διάολο, Ε.Φ.Κ.Α.

Εμ... έτσι θα είμαστε όμως μεγαλοσυνταξιούχοι στα γεράματα. 

• Haha 3
  • Sad 1

Τραβάνε μόνο για τον κωδικό πληρωμης που έχεις δηλώσει. Εάν έκτακτο εννοείς τα αναδρομικά από την εκκαθάριση 2017 κοίτα τι κωδικό πληρωμής έχουν. 

• Like 1

Τα νεύρα μου. Μπήκα στον εφκα πριν μέρες, είδα την οφειλή και έλεγε ότι θα γινόταν πληρωμή μέσω πλάγιας εντολής την 04/04. Έχει πάει 8 ο μήνας μεσημέρι (τελευταία μέρα), και λέω κάτσε να το πληρώσω manual μην βγει εκπρόθεσμο. Σήμερα βλέπω ότι μπήκαν μετά και πήραν και αυτοί, έτσι πληρώθηκε δύο φορές. 

• Like 1
  • Sad 3
πριν 1 ώρα, το μέλος Lakisss έγραψε:

Τα νεύρα μου. Μπήκα στον εφκα πριν μέρες, είδα την οφειλή και έλεγε ότι θα γινόταν πληρωμή μέσω πλάγιας εντολής την 04/04. Σήμερα βλέπω ότι μπήκαν μετά και πήραν και αυτοί, έτσι πληρώθηκε δύο φορές. 

Γλώσσα λανθάνουσα τ' αληθή λέγει.

Μέσω πλάγιας εντολής τα πήραν. Ήταν και ο μόνος τρόπος να τα τσεπώσουν οι άθλιοι. 

On 4/8/2019 at 1:44 AM, PetrosD said:

2 hours ago, Lakisss said:

Τα νεύρα μου. Μπήκα στον εφκα πριν μέρες, είδα την οφειλή και έλεγε ότι θα γινόταν πληρωμή μέσω πλάγιας εντολής την 04/04. Έχει πάει 8 ο μήνας μεσημέρι (τελευταία μέρα), και λέω κάτσε να το πληρώσω manual μην βγει εκπρόθεσμο. Σήμερα βλέπω ότι μπήκαν μετά και πήραν και αυτοί, έτσι πληρώθηκε δύο φορές. 

Στο 'πα ρε Lakisss, δε στό 'πα;!;!

(edited)
πριν 3 ώρες, το μέλος Lakisss έγραψε:

Ε δε θα συμψιφιστεί με τον επόμενο μήνα? Αλλιώς συμπληρώνεις αίτηση για επιστροφη αχρεωστήτως καταβληθέντων

Έγινε επεξεργασία από Rusty_Cookie
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.