Jump to content

tommybertsen

Recommended Posts

Παράθεση

Όλοι μας τελευταία έχουμε περάσει πολλά. Το γεγονός πως τα καταφέραμε μέχρι εδώ αποδεικνύει τη δύναμή και τις ικανότητές μας. Η εποχή του Υδροχόου έχει ξεκινήσει και μας δείχνει το σκληρό της πρόσωπο. Ο Κρόνος – ο πλανήτης των συνεπειών και του κάρμα – πιέζει καταστάσεις και μας αναγκάζει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Κι αν ανήκετε σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια, τότε ίσως η πίεση που νιώθετε να είναι μεγαλύτερη, τουλάχιστον την εβδομάδα που ξεκίνησε σήμερα.

• Haha 2

8 λεπτά πριν, το μέλος Lakisss έγραψε:

@jax7480 Χρόνια πολλά! Να τα χιλιάσεις τα άλογα. 

Κάτσε γιατί παίζει και Ζαχαρίας στις 5 Σεπτέμβρη. Περιμένω επιβεβαίωση από τον ίδιο 😛  

• Like 6

2 ώρες πριν, το μέλος jax7480 έγραψε:

Θα γίνει και αυτό. Έχω άλλο ένα mode που ετοιμάζομαι να προγραμματίσω. Λογικά θα φτάσουμε τα 1100+…

Παίζεις με τον πόνο μας έτσι; Εγώ εκατό έχω, και αν πάω dyno παίζει να έχουν ψοφήσει δέκα. 😋 Σε συγχωρώ επειδή είσαι συνάδελφος vag - ίτης. 

• Like 1
  • Haha 4

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.