Jump to content

Recommended Posts

Θέλω να αποθηκευσω την παραπάνω εικόνα και μου την αποθηκεύει ως .webp με αποτέλεσμα να μη μπορώ να την ανοίξω με κάποιο από τα προγράμματα που έχω, για να τη δω. Τί να κάνω; Εκτός από το προφανές να κάνω print screen.

• Like 2
  On 20/1/2022 at 6:11 ΜΜ, το μέλος PetrosD έγραψε:

Θέλω να αποθηκευσω την παραπάνω εικόνα και μου την αποθηκεύει ως .webp με αποτέλεσμα να μη μπορώ να την ανοίξω με κάποιο από τα προγράμματα που έχω, για να τη δω. Τί να κάνω; Εκτός από το προφανές να κάνω print screen.

Expand  

Νέο θέμα :hehe: 

Δες εδώ: https://ezgif.com/webp-to-jpg

• Like 4
  • Haha 1

Expand  

Save as, all files και καρφωτά bmw.jpg --> profit.

• Like 1
  • Haha 3

Expand  

Σημειώνεις paypal; 

• Haha 9
  On 20/1/2022 at 6:14 ΜΜ, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε:

Save as, all files και καρφωτά bmw.jpg --> profit.

Expand  

Αφ' ενός, αρχηγού παρόντος, πάσα αρχή παυσάτω, αφ' εταίρου λες να μην το έχω κάνει; Δε λειτουργεί.

• Like 1
  • Wow 3
  On 20/1/2022 at 6:51 ΜΜ, το μέλος PetrosD έγραψε:

Αφ' ενός, αρχηγού παρόντος, πάσα αρχή παυσάτω, αφ' εταίρου λες να μην το έχω κάνει; Δε λειτουργεί.

Expand  

Τον αρχηγό είπες εταίρο; 😜

• Like 1
  • Haha 7
  On 20/1/2022 at 6:46 ΜΜ, το μέλος honda22 έγραψε:

Μετά το τελευταίο update μου γράφει not enough memory. Please restart the game και παιρνω desktop. 

Frustrated Austin Powers GIF

Expand  

Ε κανε install απ την αρχή χωρις τα HD textures.

On 20/1/2022 at 6:51 ΜΜ, το μέλος PetrosD έγραψε:

Expand  

Στα win 11 με chrome παιζει και το σώζει κανονικότατα.  

• Like 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.