Jump to content

tommybertsen

Recommended Posts

Κάτι έχει αλλάξει στη γενική ταχυδρομική της περιοχής μου και προς το καλύτερο.

Έχω παραλάβει τρεις παραγγελίες αυτό το μήνα και στις τρεις φορές οι κούριερ με πήραν τηλέφωνο να μου πουν πως έρχονται.

Τρεις διαφορετικοί κούριερ και όλοι τους ήταν και τις τρεις φορές ευγενικοί κιόλας, γεια σας, χαίρεται, πληθυντικός κλπ.

Τώρα μένει να φτιάξουν και τα ΕΛΤΑ κούριερ αλλά για αυτούς δεν έχω πολλές ελπίδες.

1111111.jpg.f7c35f4727c83a8401da66e2b4a1d03f.jpg

• Haha 6

2 hours ago, p55 said:

Κάτι έχει αλλάξει στη γενική ταχυδρομική της περιοχής μου και προς το καλύτερο.

Έχω παραλάβει τρεις παραγγελίες αυτό το μήνα και στις τρεις φορές οι κούριερ με πήραν τηλέφωνο να μου πουν πως έρχονται.

Τρεις διαφορετικοί κούριερ και όλοι τους ήταν και τις τρεις φορές ευγενικοί κιόλας, γεια σας, χαίρεται, πληθυντικός κλπ.

Τώρα μένει να φτιάξουν και τα ΕΛΤΑ κούριερ αλλά για αυτούς δεν έχω πολλές ελπίδες.

1111111.jpg.f7c35f4727c83a8401da66e2b4a1d03f.jpg

Μακάρι έτσι να συνεχίσουν 

Spoiler

μακρινός μου ξάδερφος ο Κούλης :hehe: 

Έχω παραλάβει πολλές φορές από την Γενική , ειδικά καφέ που παραγγέλνω ή κάποια πράγματα πρόσφατα (μια κονσόλα ήχου). Πάντα τηλέφωνο πριν. 

ΕΛΤΑ κούριερ έχω παραλάβει από κατάστημα από αποστολή (στην ώρα του το προϊόν). Τελευταία με πάει καλά. Η Γενική παραδόξως, εδώ, δεν έρχεται μέσω ταχυδρομικού περιστερίου, κι ας είμαι στο Περιστέρι :bleh: 

• Like 1
  • Haha 2

6 πιτσιρικαδες (18-20 ετων) αποφασισαν να κατεβουν απο τον 4ο στον 1ο με τον ανελκυστηρα (μεχρι 4 ατομα) και κολλησε.

Ακουω φωνες εξω απο την πορτα βγαινω παω κοντα μου λενε τι εγινε και ρωταω κινητα δεν εχετε ? - Εχουμε αλλα δεν εχουμε σημα.

Ωραια τους λεω τα λεμε αυριο το πρωι :p κλαμαααα... Τελικα πηρα την πυροσβεστικη, ηρθαν, τους εβγαλαν, τα ακουσαν και απο τους

πυροσβεστες ενα χερακι και παμε ολοι για υπνο :hehe:

• Haha 6

πριν 2 λεπτά, το μέλος Proteas έγραψε:

6 πιτσιρικαδες (18-20 ετων) αποφασισαν να κατεβουν απο τον 4ο στον 1ο με τον ανελκυστηρα (μεχρι 4 ατομα) και κολλησε.

Ακουω φωνες εξω απο την πορτα βγαινω παω κοντα μου λενε τι εγινε και ρωταω κινητα δεν εχετε ? - Εχουμε αλλα δεν εχουμε σημα.

Ωραια τους λεω τα λεμε αυριο το πρωι :p κλαμαααα... Τελικα πηρα την πυροσβεστικη, ηρθαν, τους εβγαλαν, τα ακουσαν και απο τους

Δεν έχουν πάντα σημασία τα άτομα, όσο τα κιλά. Γενικά το άτομο υπολογίζεται στα 75 κιλά, οπότε ανάλογα τα κυβικά του καθενός κοιτάς μην υπερβείς το όριο. 

• Like 2

πριν 7 ώρες, το μέλος Proteas έγραψε:

Αν είναι με συρματόσχοινα ανοίγεις το φρένο και γυρνάς την τροχαλία μέχρι τον επόμενο όροφο. Αν είναι υδραυλικό είναι λίγο πιο πολύπλοκο

• Like 2

πριν 5 λεπτά, το μέλος p55 έγραψε:

Καλή σου μέρα.

Ξεφυγατε καλημερακηδες! 

skopelos_it_2048x1406.jpg?itok=vBt5_oRJ
WWW.SKAI.GR

Από τις φωνές του ζευγαριού ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία βρήκε τη νεαρή...

• Like 1
  • Haha 2

πριν 1 ώρα, το μέλος p55 έγραψε:

Εμείς γυναίκες δεν δέρνουμε για κανένα λόγο αλλά και άντρες δεν θα χτυπήσουμε για μια καλημέρα.

Θα τους πάρουμε στο ψιλό αφού. :bleh:

Κάτω από 9 χρόνω δε δέρνουμε.

• Haha 3

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.