Jump to content

Recommended Posts

Ρε παίδες μπορείτε να εκδώσετε πιστοποιητικό εμβολιασμού; Μου κολλάει στο αμκα κάνοντας τίποτα

• Like 1
  On 30/7/2021 at 9:19 ΜΜ, το μέλος Martyras έγραψε:

Ρε παίδες μπορείτε να εκδώσετε πιστοποιητικό εμβολιασμού; Μου κολλάει στο αμκα κάνοντας τίποτα

Expand  

Δεν έχω συγκρατήσει πότε εμβολιάστηκες, αλλά για σιγουριά πρέπει να αφήσεις να περάσουν τουλάχιστον 24 ώρες από την τελευταία δόση σου.

Αν έχεις πρόβλημα με το "ελληνικό":

https://www.gov.gr/ipiresies/ugeia-kai-pronoia/koronoios-covid-19/pistopoietiko-emboliasmou

δοκίμασε και το "ευρωπαϊκό":

https://www.gov.gr/ipiresies/ugeia-kai-pronoia/koronoios-covid-19/greencertificate

Αλλιώς, όπως προτείνει, ραντεβού σε ΚΕΠ για να στο εκδώσουν.

• Like 1
  • Agree 1

Καλημέρα θερμόπληκτοι λαμπίτες.

On 31/7/2021 at 4:55 ΠΜ, το μέλος Rusty_Cookie έγραψε:

14 δεν έχει ούτε το ψυγείο με τα παγωτά

Expand  

Έχει 14 όταν έχει χαλάσει.

Melting Big Brother GIF by Channel 7

• Like 1
  • Haha 3
  On 31/7/2021 at 4:55 ΠΜ, το μέλος Rusty_Cookie έγραψε:

14 δεν έχει ούτε το ψυγείο με τα παγωτά ρμλκ.

Τι καλημέρα; τι φερστ;

Expand  

χαχαχαχα....

btw ο παππους μου ειναι απο Κερκινη αλλα εμπλεξε με θρακιωτισσα της Ημαθιας κ αντι για wild west στη Σιντικη εκανε μπανιο στα λασπονερα με το Χρυσοχοιδη.

• Haha 7
  On 31/7/2021 at 11:14 ΠΜ, το μέλος Lakisss έγραψε:

Η βλακεία τελικά δεν έχει όριο. Βλέπω κόσμο σήμερα με τέτοια ζέστη να κάνει ποδήλατο με μάσκα, και γέρους να βολτάρουν στον ήλιο. Επίσης ποτέ δεν κατάλαβα τι προσφέρει η παραλία (εκτός από οφθαλμόλουτρο) ντάλα μεσημέρι. 

Expand  

Άστα, με πήγαν κι εμένα πριν λίγες μέρες 12 νταν παραλία και μετά παραξενεύτηκαν που άρπαξα παρά το αντηλιακό με δείκτη 50.

• Like 4

Ρε παιδιά, πριν ανοίξω θέμα, να δω καν αν αξίζει να το ανοίξω. Έχει νόημα το στήσιμο νέου καλού PC αυτή την περίοδο; Δηλαδή οκ οι κάρτες γραφικών είναι δυσεύρετες και με τιμή υψηλή, τα υπόλοιπα;

• Like 1
  On 31/7/2021 at 6:24 ΜΜ, το μέλος tragikos έγραψε:

Ρε παιδιά, πριν ανοίξω θέμα, να δω καν αν αξίζει να το ανοίξω. Έχει νόημα το στήσιμο νέου καλού PC αυτή την περίοδο; Δηλαδή οκ οι κάρτες γραφικών είναι δυσεύρετες και με τιμή υψηλή, τα υπόλοιπα;

Expand  

Και δεν περιμένεις ddr5 κλπ.......

• Like 1

Καλημέρα και καλό μήνα να έχουμε.

Χλιαρός θα είναι ο καιρός και σήμερα. :hehe:

Rustavi Steel Melting Shop GIF | Gfycat

• Like 4
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.