astrolabos Μάϊος 7, 2021 #15501 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2021 On 24/4/2021 at 9:29 ΠΜ, το μέλος salde έγραψε: Γειά. Ορθή επιλογή πτηνού, μια σοφή αθηναϊκή, νυκτόβια κουκουβάγια. Σε έναν κόσμο από ημίτρελλα περιστέρια. Προσπαθήσαμε για ΓΝΑ Ευαγγελισμός, μας τις τραβούσε πολύ τις ημερομηνιες, προσπαθήσαμε για το εντόπιο, μας έδινε αμέσως ημερομηνία αλλά με το ΑΖ του Χόντα, που δίνει δεύτερο εμβολιασμό καλό Ιούλιο, δεν είμαστε και καλά για πολλά πολλά, δεχτήκαμε την κουρτίνα 1 με την αρχική πρόταση: 10 Μαΐου στις 21:50μμ, στο Μέγκα Εμβολιαστικό Κέντρο Περιστερίου (οι χάρτες το δείχνουν κοντά στο Μετρό Ανθούπολης, τουλάχιστον να μην αλλάζω βαγόνι) 31 Μαΐου λίγο νωρίτερα, η δεύτερη δόση. Δλδ μας κλήρωσε Pfizer. Θα διαμαρτυρηθώ αρμοδίως να μην υπάρχει Μεγκα Μέγκα κέντρο εντός των ορίων του Ένδοξου Ιστορικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων. Πέτα σε καθιστώ Υπεύθυνο, έως την ενάτη Μαΐου να έχει εξαφανιστεί ο σαρσκοβ2 από τον άξονα που θα κινηθούμε. γαμώ το κέρατο δε πρόλαβε το παιδί ρε... 4 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paxman Μάϊος 7, 2021 #15502 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2021 Δεν έχω λόγια... 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Μάϊος 7, 2021 #15503 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2021 Δεν ξέρω τί "είθησται" και τί συζητήσεις έχουν γίνει. Το παλληκαρι δεν το ήξερα, αλλά νιώθω ότι χάθηκε γνωστός μου. Να προτείνω να μπουν πένθιμα χρώματα στο site; 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Μάϊος 7, 2021 #15504 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2021 Ρε παιδιά, μου το είπε πριν λίγο ο Χρυσόστομος. Δεν το πιστεύω, δεν μπορεί. Είναι αδύνατον. Δεν μπορώ να το δεχθώ. 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση schumifer Μάϊος 7, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #15505 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2021 (edited) Δεν έχω λόγια να εκφραστώ. Ίσως το ότι μας άγγιξε τόσο πολύ ένας άνθρωπος που δεν έχουμε γνωρίσει προσωπικά να είναι ακριβώς απόδειξη του χαρακτήρα του, του χιούμορ, της καρδιάς, της υπομονής, της ανεκτικότητας, της ποιότητάς του ως ανθρώπου. Αντίο φίλε, εύχομαι από ψυχής να είσαι καλύτερα εκεί που πας, να μας βλέπεις από ψηλά και να μας κάνεις κάνα Like. Απίστευτο το πώς μπορεί να σου κάνει τρύπα στην καρδιά η απώλεια ενός ανθρώπου που γνώρισες μόνο γραπτά. Ένα είναι βέβαιο. Δε θα ξεχαστεί αυτό το παλικάρι. ((Θυμήθηκα τώρα την άλλη στιγμή που ένιωσα ότι έχασα ένα δικό μου, από εδώ μέσα. Μάριος νομίζω (ΩΡΛ). Μήπως θα μπορούσαμε σε ένα λαμπίτικο ημερολόγιο να κάνουμε μία εγγραφή για τέτοιες περιστάσεις;)) Έγινε επεξεργασία Μάϊος 7, 2021 από schumifer 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Μάϊος 7, 2021 #15506 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2021 Αντίο @salde, θα μου λείψεις. (( Συλλυπητήρια στην οικογένεια. 7 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Μάϊος 8, 2021 #15507 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2021 Θερμα συλλυπητηρια στην οικογενεια και στους οικειους του. Καλο ταξιδι Σταματη.. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efialtis Μάϊος 8, 2021 #15508 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2021 Τα Συλλυπητήριά μου στους οικείους του και στην οικογένειά του. Δεν έχω λόγια. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Μάϊος 8, 2021 #15509 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2021 Τι να πω ειχαμε μιλησει πολλες φορες απο τα πολυ καλα παιδια. Συλληπητηρια.. ειμαστε φτωχωτεροι σημερα.. 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Μάϊος 8, 2021 #15510 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2021 Οτι και να πω ειναι λιγο.Καλο κουραγιο στους δικους του και καλο ταξιδι να εχει. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Μάϊος 8, 2021 #15511 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2021 Kαλο παραδεισο σ εναν απ τους ποιο ευγενικους ανθρωπους.... Τιμη μας που ηταν στην παρεα μας , [κ θα ναι παντα στη θυμηση μας].... 8 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση PetrosD Μάϊος 8, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #15512 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2021 Σοκαρίστηκα...Νόμιζα πραγματικά θα συναντιόμασταν και θα πηγαίναμε για καφέ.... Συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Δεν τον είχα γνωρίσει προσωπικά αλλά μόνο μέσα από τα γραπτά του. Στην ανάσταση τώρα πια. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση virus777 Μάϊος 8, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #15513 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2021 ΠΟΘ δεν μπαίνω να δω τι γίνεται, εδώ και πολύ καιρό. Τα άσχημα τα είδα από το νέο περιεχόμενο το πρωί, και σίγουρα ταράχτηκα παρότι δεν ήξερα δια ζώσης τον άνθρωπο. Η εντύπωση που μου είχε δώσει ήταν ενός ατόμου σοβαρού, με τετράγωνη λογική, καλαίσθητο χιούμορ και πάντα με καλή διάθεση. Είχε ευπρεπείς τοποθετήσεις και συνήθως αναλυτικές, έχοντας πάντα τη πρόθεση να μη θίξει κάποιον αλλά και να βοηθήσει όπου μπορεί. Θα ήθελα πραγματικά να τον έχω γνωρίσει από κοντά, ήταν από τους πιο ενδιαφέροντες χαρακτήρες εδώ μέσα και ίσως τα κατάφερνα όταν τελείωνε όλο αυτό το σκηνικό με την πανδημία. Καλό ταξίδι φίλε. Να ζήσουν οι δικοί σου να σε θυμούνται, τα συλλυπητήριά μου. ΥΓ Για τους υπολοίπους που ακόμα το σκέφτονται, το καλύτερο εμβόλιο είναι αυτό που γίνεται νωρίτερα. 14 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Μάϊος 8, 2021 #15514 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2021 Ρε δε γίνονται αυτά τα πράματα... Κάποιος μας κάνει πλάκα... Είχα να μπω στο φόρουμ μέρες... Βλέπω χθες το ποστ του Αντώνη στο FB, δε πολύ δίνω σημασία, βλέπω σήμερα σχόλιο του Γιαγκου από κάτω, ψιλιαζομαι ότι κάποιος δικός μας έφυγε και μαθαίνω ότι ήταν ο Salde... 5 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Seafalco Μάϊος 8, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #15515 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2021 Εδώ και ώρες που με πήρε η Αγάπη και μου το είπε, έχω ένα κενό μέσα μου ! Και το κενό δεν είναι μόνο εκεί, είναι σε όλη τη παρέα γιατί ο Σταμάτης ήταν ένα από τα πιο σημαντικά, "έχει" της! Πάντα με το εύστοχο χιούμορ, μερακλής και ευπροσήγορος! Το καλό το λόγο ποτέ δεν τον τσιγκουνεύτηκε, ούτε και την άποψή του δίστασε να την πει! Πειραχτήρι, αλλά και ακριβοδίκαιος! Μοιάζουν κλισέ όλα αυτά, αλλά δεν είναι ! Το συλλυπητήριά μου στους δικούς του, να είναι καλά να τον θυμούνται ! Και εμείς δεν θα τον ξεχάσουμε ! Καλό Παράδεισο φίλε Σταμάτη και από ΄κει ψηλά -το ξέρω- θα μας κλείνεις με νόημα το μάτι ! 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Μάϊος 8, 2021 #15516 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2021 Σας ξαναγραφω το ξερω αλλα εχω επιρρεαστει παρα πολυ, τον εκτιμουσα παρα πολυ σαν ανθρωπο οπως κια παρα πολλους απο τους συνηθεις υποπτους εδω. παντου να βοηθησει και να πει μια γνωμη. Ηξερα αν ποσταρω σιγουρα κατι θα πει, θα δω απαντηση 100% θα δω αστειο του καθε φορα συγχωρεστε με καλη συνεχεια 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnz Μάϊος 8, 2021 #15517 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2021 Τα συλλυπητήρια μου και από μένα. Δεν το ήξερα το παιδί, μόνο από αυτά που διάβαζα εδώ μέσα. Να ζήσουν οι δικοί του να τον θυμούνται. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση pnick Μάϊος 8, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #15518 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2021 (edited) Δεν πολυ-μπαίνω τελευταία στο forum, ούτε συμμετέχω συχνα. Αλλά σήμερα είδα την θλιβερή είδηση και είμαι συγκλονισμένος... Ο Σταμάτης ήταν ένα εκλεκτό παιδί. Από τα γραφόμενά του φαινόταν αξιόλογος χαρακτήρας. Είχα εκτιμήσει ιδιαίτερα την προσπάθειά του μονίμως να ειρηνεύσει τους πάντες όταν υπήρχε κόντρα σε κάποιο θέμα. Κι αυτό γιατί πάντα κοιτούσε και τις δυό μεριές με νηφαλιότητα και ακριβοδίκαια. Έβλεπε το καλό σε όλους, ακόμα κι αν διαφωνούσε. Σπάνια ποιότητα για άνθρωπο σήμερα. Πολύ τον είχα συμπαθήσει, πραγματικά. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι ο Θεός να τον αναπαύσει, να έχει καλό Παράδεισο, και κάθε παρηγοριά στους δικούς του. Θα είναι σίγουρα μεγάλη η απώλειά του γι' αυτούς, όπως είναι για όλους εδώ στο forum. Θα μας λείψει το χιούμορ του και η καλοσύνη του. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 8, 2021 από pnick 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάϊος 8, 2021 #15519 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2021 Πραγματικά δεν έχω όρεξη να γράψω τίποτα. Α ρε Σταμάτη. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Μάϊος 8, 2021 #15520 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2021 Φακ...Μπήκα ΠΟΘ να δω τα καλημερομπινελίκια που ρίχνετε. Έχω μείνει. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts