DEADLAZARUS Απρίλιος 26, 2021 #15381 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2021 πριν 21 ώρες, το μέλος p55 έγραψε: Γιατί μόνο αυτοί οι δύο; Καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα.... Έτοιμος κι ο Χρυσόστομος. 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Απρίλιος 26, 2021 #15382 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2021 Καλημερα τιτιβιστες μου! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Απρίλιος 26, 2021 #15383 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2021 @salde Πρόσεχε! On 25/4/2021 at 1:13 ΜΜ, το μέλος tommybertsen έγραψε: Θωμάς σουβλατζίδικο. Φοβού τους αντικαλημεράκηδες και σουβλατζίδικα προτείνοντας. Το εμβόλιο που θα κάνεις σε προστατεύει μόνο από τον SARS-Cov-2 και όχι από την τροφική δηλητηρίαση, τον τέτανο, τη λύσσα, τον τυφοειδή πυρετό και την μαλάρια. 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Απρίλιος 26, 2021 #15384 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2021 δε νομιζω να μαι σε θέση για τέτοια, είδα κάτι στον χάρτη που κοίταζα που είναι αυτό το πράγμα το Μεγκα Εμβ. και θυμήθηκα τον Τόμμυ. Έχει κάποια με παραπλήσιο όνομα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Απρίλιος 26, 2021 #15385 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2021 On 4/24/2021 at 9:29 AM, salde said: Πέτα σε καθιστώ Υπεύθυνο, έως την ενάτη Μαΐου να έχει εξαφανιστεί ο σαρσκοβ2 από τον άξονα που θα κινηθούμε. Έλα να πάμε για καφέ. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Απρίλιος 26, 2021 #15386 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2021 1 minute ago, PetrosD said: Έλα να πάμε για καφέ. παρακάλα να γίνεται, έχω πιει τρεις καφεδες, τον έναν ντεκαφεϊνέ τις τελευταίες 8 ημέρες. Να φροντίζεις εκεί τα Δυτικά να παραμείνουν ελεύθερα σαρσκοβ κι ελπίζω να επανέλθω σε ημικανονική ζωή. Προς το παρόν απλώς αναπνέω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Απρίλιος 26, 2021 #15387 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2021 2 hours ago, p55 said: Τόμυ, τί λένε αυτοί για το Θωμά; Και ήθελα να πάω, μετά τις προτροπές σου. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση GFFermari Απρίλιος 26, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #15388 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2021 Περιστέρι «επιτέθηκε» στην Υφ. Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη (vid) | Plus: Viral | gazzetta.gr WWW.GAZZETTA.GR Plus: Viral - Με ένα απρόοπτο περιστατικό συνοδεύτηκε η άφιξη της Σοφίας Ζαχαράκη στην... Κάποιος πρέπει να δώσει εξηγήσεις... 2 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Cyber_Cookie Απρίλιος 26, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #15389 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2021 πριν 13 λεπτά, το μέλος GFFermari έγραψε: Περιστέρι «επιτέθηκε» στην Υφ. Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη (vid) | Plus: Viral | gazzetta.gr WWW.GAZZETTA.GR Plus: Viral - Με ένα απρόοπτο περιστατικό συνοδεύτηκε η άφιξη της Σοφίας Ζαχαράκη στην... Κάποιος πρέπει να δώσει εξηγήσεις... @tommybertsen μαζευτους εκεί στο σύνδεσμο. Ζαχαράκη δε βαράμε ούτε εμείς. 2 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Απρίλιος 26, 2021 Author #15390 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2021 πριν 7 ώρες, το μέλος p55 έγραψε: @salde Πρόσεχε! Φοβού τους αντικαλημεράκηδες και σουβλατζίδικα προτείνοντας. Το εμβόλιο που θα κάνεις σε προστατεύει μόνο από τον SARS-Cov-2 και όχι από την τροφική δηλητηρίαση, τον τέτανο, τη λύσσα, τον τυφοειδή πυρετό και την μαλάρια. Αυτά τα σχόλια είναι όσο πιο ψευδή πάει. Πραγματικά, χθεσινά σουβλάκια; Είναι ΤΟ ΜΟΝΟ που έχω βρει να τα ψήνει εκείνη την ώρα. Είναι το μόνο που όποτε και αν έφαγα ΔΕΝ με πείραξε τίποτα. Σκεπαστή με ζυμάρι λέει τελείως καμένο, ενώ σκεπαστή είναι η πιο συνηθισμένη μου παραγγελία. Κακές μπορεί να τύχουν , αλλά ο άλλος με το "χθεσινά σουβλάκια" το τερμάτισε πριν 5 ώρες, το μέλος GFFermari έγραψε: Περιστέρι «επιτέθηκε» στην Υφ. Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη (vid) | Plus: Viral | gazzetta.gr WWW.GAZZETTA.GR Plus: Viral - Με ένα απρόοπτο περιστατικό συνοδεύτηκε η άφιξη της Σοφίας Ζαχαράκη στην... Κάποιος πρέπει να δώσει εξηγήσεις... Δεν το περίμενα ότι θα με πιάσει η κάμερα πριν 5 ώρες, το μέλος PetrosD έγραψε: Τόμυ, τί λένε αυτοί για το Θωμά; Και ήθελα να πάω, μετά τις προτροπές σου. See above. Εγώ μόνο από κει, προσωπικά. Και έχω φάει από καμιά δεκαριά ακόμα. Αλλά ο π55 κλασικός, δείχνει μόνο τα αρνητικά πριν 5 ώρες, το μέλος Rusty_Cookie έγραψε: @tommybertsen μαζευτους εκεί στο σύνδεσμο. Ζαχαράκη δε βαράμε ούτε εμείς. Εγώ ήμουν μπισκότε μου, ήθελα να μυρίσω μαλλάκι 3 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Απρίλιος 26, 2021 #15391 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2021 πριν 32 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε: Αλλά ο π55 κλασικός, δείχνει μόνο τα αρνητικά Με έπιασες εγώ ήμουν που πήγα με τη χρονομηχανή μου στο παρελθόν και έγραψα όλα τα αρνητικά σχόλια. Από τα αρνητικά κρινόμαστε όλοι μας. πριν 34 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε: Εγώ μόνο από κει, προσωπικά. Και έχω φάει από καμιά δεκαριά ακόμα. Έχω γερή κράση και στομάχι, μόνο τις καλημέρες δεν χωνεύω. Fixed. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Απρίλιος 27, 2021 #15392 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2021 Το απόγευμα θα κάνω τη δεύτερη δόση του εμβολίου (αλήθεια λέω), αν μου κοπούν οι καλημέρες θα είναι μια σοβαρή παρενέργεια. Καλημέρα σε όλους και να φοράτε τη μάσκα σας. 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Απρίλιος 27, 2021 #15393 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2021 Είμαι έτοιμος για την καθημερινή μας καλημέρα. Καλημέρα. 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Απρίλιος 27, 2021 #15394 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2021 Καλημερα αποστειρωμενοι μου! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση HotPeanut Απρίλιος 27, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #15395 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2021 πριν 1 ώρα, το μέλος p55 έγραψε: Καλημέρα σε όλους και να φοράτε τη μάσκα σας. Μία ώρα πριν, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Είμαι έτοιμος για την καθημερινή μας καλημέρα. Καλημέρα. πριν 5 λεπτά, το μέλος Seek & Find έγραψε: Καλημερα αποστειρωμενοι μου! 2 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Απρίλιος 27, 2021 #15396 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2021 1 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Απρίλιος 27, 2021 #15397 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2021 Μου έφερε παπούτσια η νονά!!!!!!!!!!! Yeeeeeeeeeeee. Αsics Lyte. Ισως είναι καλύτερα και απ τα ZX750. Spoiler 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Απρίλιος 27, 2021 #15398 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2021 Μία ώρα πριν, το μέλος Rusty_Cookie έγραψε: Μου έφερε παπούτσια η νονά!!!!!!!!!!! Yeeeeeeeeeeee. Αsics Lyte. Ισως είναι καλύτερα και απ τα ZX750. Reveal hidden contents 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Απρίλιος 27, 2021 #15399 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2021 @tommybertsen ρεζιλι μας εκανες... 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Απρίλιος 27, 2021 Author #15400 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2021 πριν 19 ώρες, το μέλος p55 έγραψε: Fixed. Δεν θα έλεγα ότι έχω το πιο γερό στομάχι. Από αυτό το στομάχι κρίνεται ο Θωμούκος πριν 2 λεπτά, το μέλος GFFermari έγραψε: Spoiler @tommybertsen ρεζιλι μας εκανες... Ορκίζομαι, μόνο μαλλάκι ήθελα να μυρίσω. Δεν είχα όρεξη να φάω πριν 4 ώρες, το μέλος PetrosD έγραψε: Αυτός είναι το μπρατάνι από το Ζεφύρι, θα τον κάνω ένα μάθημα αύριο πρωί πρωί 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts