Jump to content

tommybertsen

Recommended Posts

20 minutes ago, PetrosD said:

θα πας για κανένα κοψίδι δίπλα στο Λιδορίκη η θα ανηφορίσεις για ΜΟΥΣΟΥΝΙΤΣΑ - ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ εεεεεεεε

Αν θέλεις μέλι να κάνω μερικά τηλέφωνα πες μου

οκ άσχετο τώρα είδα ότι είσαι χαμηλά και όχι στν λίμνη, κρίμα

Έγινε επεξεργασία από ARMAGEDDON
  • Like 2

2 hours ago, ARMAGEDDON said:

θα πας για κανένα κοψίδι δίπλα στο Λιδορίκη η θα ανηφορίσεις για ΜΟΥΣΟΥΝΙΤΣΑ - ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ εεεεεεεε

Αν θέλεις μέλι να κάνω μερικά τηλέφωνα πες μου

οκ άσχετο τώρα είδα ότι είσαι χαμηλά και όχι στν λίμνη, κρίμα

δεν πήγε Θρόνο Διός. Δεν πήγε Αρτοτίνα. Δεν αγόρασε γιαούρτι από Βουνιχώρα στην επιστροφή. Δεν πήγε Ρέρεση να φαει. Δεν πήγε Γραμμένη Οξυά. Δεν πήγε Πενταγιού. Δεν πήγε καν Ναύπακτο. Δεν έχει αυτοκίνητο πλέον, αρκεί κι εκεί που πήγε.
Ο μόνος λόγος που έβαλε τις φωτογραφίες ήταν για να με συγχίσει, εν μέσω λοκδάουν. Ούτε Δελφούς δεν προσκύνησε. Τα έχει κάνει όλα λάθος. Ευτυχώς δεν είδε ούτε τα ποστς του Λάκιςςς με τους τάρανδους. Το μόνο καλό της ιστορίας ήταν αυτό.

Όταν όμως φυλακιστεί στο μοναστήρι με τους παπαροκάδες, θα τσιρίζει και θα χτυπιέται. 13033

• Haha 5

πριν 14 ώρες, το μέλος salde έγραψε:

Μια γλυκιά και τρυφερή καλημέρα, μαζί το τζίφι μ΄ ένα επιφυλακτικό middle finger, στον Χοντάκο: 31,02 Μbps. Προς το παρόν, προβλέπω συνέχεια. 31,02 ρίχνω στ΄ αυτια του προκλητικού Σάιμον. Φθονείτε με ελεύθερα, νιώθω CEO Nvidia ήδη.
Όλα οκ, επειδή εχθές έγραψα ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε περιστέρι κι αρχηγούλη (σημείωνε πι55). Jinx Jinx Jinx.

Bonjour 

Κόλπο γκρόσο σήμερα. Δέχτηκα την προσφορά για τα ~100, αν δεν τα πιάνω με το Entry 2i (ή έχω πολλές αποσυνδέσεις) θα μου στείλουν το Speedport Smart 3 και όταν δεν τα πιάσω ούτε με εκείνο ή έχω αποσυνδέσεις ή πολλά άλλα όμορφα, τότε επιστρέφω στα ~50 που ήμουν με τιμή χαμηλότερη. 

Το καλύτερο είναι πως αυτοί εκεί νομίζουν ότι έχω το Speedport Plus :hehe: 

πριν 13 ώρες, το μέλος astrolabos έγραψε:

Ό,τι θέλει το παιδί :p 

image.png

Πατάω εκεί που λέει ΓΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ και δεν κάνει τίποτα. Μούφα όλα

πριν 11 ώρες, το μέλος p55 έγραψε:

gncyc.jpg.f51793681e45dfb64c27b85348c08a54.jpg

Meilleurs GIFs Mrchow | Gfycat

:blush:

• Like 2
  • Haha 2

πόσο ήταν τ 100 και το 200; Στο να μην πιάνεις μας έδωσε λινκ ο trib, δεν μας κάνουν χάρη. Αν είσαι κάτω από 30% μείον, είναι υποχρεωμένοι να σε κατεβασουν αζημίως. Σε μένα κάποιο speedport έδωσαν, δεν έχω κουράγιο ούτε τον κωδικό να δω.
Τσέκαρες μπας κι έχεις την επιδότηση του sfbb;

• Like 1

Δεν υπάρχει περίπτωση να είμαι -30% (η περιοχή υποστηρίζει ~200), το θέμα είναι οι αποσυνδέσεις κλπ, τα υπόλοιπα έχουν ειπωθεί στο αντίστοιχο thread. 

πριν 23 λεπτά, το μέλος salde έγραψε:

Τσέκαρες μπας κι έχεις την επιδότηση του sfbb;

Not a single chance

• Like 2

πριν 14 ώρες, το μέλος tommybertsen έγραψε:

Κόλπο γκρόσο σήμερα. Δέχτηκα την προσφορά για τα ~100, αν δεν τα πιάνω με το Entry 2i (ή έχω πολλές αποσυνδέσεις) θα μου στείλουν το Speedport Smart 3 και όταν δεν τα πιάσω ούτε με εκείνο ή έχω αποσυνδέσεις ή πολλά άλλα όμορφα, τότε επιστρέφω στα ~50 που ήμουν με τιμή χαμηλότερη. 

Το καλύτερο είναι πως αυτοί εκεί νομίζουν ότι έχω το Speedport Plus :hehe: 

Πατάω εκεί που λέει ΓΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ και δεν κάνει τίποτα. Μούφα όλα

Meilleurs GIFs Mrchow | Gfycat

:blush:

Με το Smart στην 100άρα θα σε βάλουν να πληρώνεις και τα 2.5€/μήνα, ή θα στα χαρίσουν;

ΥΓ. Κούνα μας σε κανένα άλλο θέμα ?

• Like 6

πριν 3 ώρες, το μέλος minast έγραψε:

Με το Smart στην 100άρα θα σε βάλουν να πληρώνεις και τα 2.5€/μήνα, ή θα στα χαρίσουν;

Debatable, είπε πως θα το κοιτάξει :hehe: Για αυτό λέω "κόλπο γκρόσο", γιατί θα τους πρήξω τα συκώτια να μου το χαρίσουν.

Μόλις έχω νεότερα (5-7 εργάσιμες είπε, δηλαδή για να "γυρίσουν" σε 100ρα, που γελάει ο κόσμος με τις 7 εργάσιμες αλλά τέσπα), θα περάσω από παραδίπλα :) 

• Like 3

πριν 12 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε:

Πήξαμε στις καλημέρες :bleh: 

Και στη γκρίνια, τη μίρλα και τη μουρμούρα μερικών μερικών.

Ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε. . . :hehe:

• Like 4

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.