Cyber_Cookie Φεβρουάριος 18, 2021 #14481 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2021 πριν 10 λεπτά, το μέλος salde έγραψε: για τα χαλάκια συμβουλεψε μας. Εδώ είσαι Spoiler /ajp/photos/thumbz/kats/119437/1451999643-b-Concrete_Screw.jpg_th.jpg Τσιμεντοβιδα εξαγωνη 10,5χ90 WWW.MATRAKAS.GR Και Spoiler /ajp/photos/thumbz/kats/119305/rodeles kentriki.jpg_th.jpg Ροδελα μεταλ.4χ19 προκας WWW.MATRAKAS.GR ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΑ 100 ΤΕΜΑΧΙΑ=170gr Κατευθείαν στο μωσαϊκό. Spoiler 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Φεβρουάριος 18, 2021 #14482 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2021 πριν 56 λεπτά, το μέλος salde έγραψε: π55, μπας και μένεις στο ίδιο με μένα; Χλωμό το βλέπω, είμαι ο μόνος (?) στην πολυκατοικία με υπολογιστή. πριν 14 λεπτά, το μέλος astrolabos έγραψε: ebill niggas Το έχω στη ΔΕΗ τόσα χρόνια που δεν θυμάμαι πότε το έκανα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Φεβρουάριος 18, 2021 #14483 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2021 Τί είναι η ΔΕΗ; Quietly-enjoying-peoples-drama.mp4 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Φεβρουάριος 18, 2021 #14484 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2021 Μία ώρα πριν, το μέλος astrolabos έγραψε: ebill niggas Οι λογαριασμοί είναι σε όνομα θανόντος, κάποια στιγμή πρέπει να ασχοληθώ να τα γυρίσω όλα. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Φεβρουάριος 18, 2021 #14485 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2021 11 minutes ago, Lakisss said: Οι λογαριασμοί είναι σε όνομα θανόντος, κάποια στιγμή πρέπει να ασχοληθώ να τα γυρίσω όλα. πέραν του κόστους για την αλλαγή αυτή καθεαυτή, που είναι ζήτημα εμπορικό, να γνωρίζεις ότι αν δεν υπάρχει πιστοποιητικό ηλ. εγκατάστασης (ΥΔΕ Υπευθ. δήλωση εγκαταστάτη) -το οποίο με βάση το νόμο πρέπει να ανανεώνεται ανά περιόδους, δεν είναι ισόβιο-, πιστοποιητικό που συνήθως δεν ζητούσαν σε παλιούς λογαριασμούς, όταν είχα πάει πριν χρόνια να αλλάξω το όνομα κι ενώ κατά την αλλαγή στη «χάριζαν» και δε ζητούσαν το πιστοποιητικό, λίγους μήνες μετά την αλλαγή, μου ήρθε επιστολή από τον ΔΕΔΗΕ ότι αν δεν προσκομίσω επικαιροποιημένο πιστοποιητικό εντός 30 ημερών θα μου κόψουν το ρεύμα κλπ. Να είσαι προετοιμασμένος και για αυτό το κόστος, αν δεν έχει η εγκατάσταση πιστοποιητικό κι είναι δεκαετίας 60/70 από όταν κτίστηκε το ακίνητο: Spoiler Ήμουν «τυχερός» εκείνη την περίοδο, επειδή ήταν η αρχική περίοδος διακυβέρνησης από ΣΥΡΙΖΑ όπου γενικώς επικρατούσε ένα μπάχαλο, είχαν πει στις τηλεοράσεις κάτι (μπαρούφα, χωρίς να νομοθετήσουν αυτό που είχαν πει, απλώς το είπαν) κι όταν διαμαρτυρήθηκα στον ΔΕΔΔΗΕ απλώς το γείωσαν και δεν με ξαναενόχλησαν από τότε. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι δεν είναι 100% νόμιμο αυτό κι ότι -ασχέτως αν δεν με συνέφερε- το σωστό θα ήταν να επιμείνουν για το πιστοποιητικό, μιας κι είναι παλιά εγκατάσταση (υποθέτω όπως η δικιά σου). Δίνοντας μου περισσότερο χρόνο βέβαια από 30 ημέρες (μπορεί και λιγότερες από όταν παρέλαβα το γράμμα) Το άλλο στοιχείο που σου αναφέρω περισσότερο για πλάκα, αν είσαι κληρονόμος του θανόντος, κανονικά πρέπει να σου επιστρέψουν την εγγύηση που είχε καταβληθεί τότε. Εννοείται την επιστρέφουν ονομαστικά, χωρίς τόκο, με αποτέλεσμα ενώ μου επέστρεψαν κατι σε 0,001 ευρώ, η νέα εγγύηση που κατέβαλα στο όνομα μου ήταν γύρω στα 25€ (αν δεν κάνω λάθος έχει ακριβύνει κι άλλο, το γράφω με επιφύλαξη). Θα δεις την παλιά εγγύηση σε δραχμές να θυμηθείς τα μωρουδιακά σου χρόνια. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 19, 2021 #14486 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2021 10 hours ago, Lakisss said: Οι λογαριασμοί είναι σε όνομα θανόντος, κάποια στιγμή πρέπει να ασχοληθώ να τα γυρίσω όλα. Άστα εκεί που κάθονται ωραία και καλά 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Φεβρουάριος 19, 2021 #14487 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2021 για να του πω μια καλημέρα.... ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ.... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Φεβρουάριος 19, 2021 #14488 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2021 Μία ώρα πριν, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: για να του πω μια καλημέρα.... ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ.... https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aLpDPz6_460svvp9.webm 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Φεβρουάριος 19, 2021 #14489 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2021 1 hour ago, sotiris said: Άστα εκεί που κάθονται ωραία και καλά καλημέρα σου αλλά όχι. Κάποια στιγμή θα το πιεις το ποτήρι. Ίσως να συμφέρει να το κάνεις σε περίοδο που υπάρχει κάποιου είδους προσφορά, κάποιο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης κλπ, ώστε να ενταχθούν τα σχετικά κόστη σε αυτά. Καλημέρα πλήθη. Για την αστρολίστα επιστημονικής έρευνας δεισιδαιμονίας που κρατά ο πι55 κι ο αρχηγούλης, εχθές δεν έγραψα καλημέρα, κάρφωσα ένα ψαλιδάκι με επιδέξιες κινήσεις στην παλάμη μου, επομένως Καλημέρα Αστρολάβε, Καλημέρα Χόντα. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Φεβρουάριος 19, 2021 #14490 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2021 Καλημερα σε ολους. https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/arMNEB7_460svvp9.webm 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Φεβρουάριος 19, 2021 #14491 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2021 Σίγουρα έχουμε 19 σήμερα; Μήπως έχουμε 13; Ρωτάω διότι το PC σταμάτησε να ξεκινάει. Και για πολύ πολύ κακή μου τύχη - δεδομένης της περιόδου - μόλις άλλαξα την 580 με μια μικρούλα 620, ξεκίνησε. 3 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Φεβρουάριος 19, 2021 #14492 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2021 (edited) Εάν η εγκατάστασή σου είναι ΟΚ (κοινώς έχει ρελέ διαφυγής και αξιοπρεπή γείωση) το κόστος για την ΥΔΕ δεν είναι κάτι το σπουδαίο. Δεδομένου ότι η ΔΕΗ εχει ξεσκιστεί να μοιράζει εκπτώσεις 5 και 10 ευρώ τελευταίο καιρό στους ηλεκτρονικούς λογαριασμούς πιθανώς να το είχε κάνει ήδη απόσβεση. Η ΥΔΕ για σπίτια έχει ισχύ 14 έτη. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 19, 2021 από GriGaS 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Φεβρουάριος 19, 2021 #14493 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2021 Αλλαγή ονόματος = αλλαγή σύμβασης = 120 (?) ευρώ εγγύηση σε οικιακό (;) -300 σε επαγγελματικό (;) μπορεί να κάνω λάθος 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Φεβρουάριος 19, 2021 #14494 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2021 On 2/18/2021 at 10:26 AM, Seek & Find said: Καλημερα εβερυουανε! Πωπω, κάτι τέτοια με κάνουν να αλληθωρίζω προς στιγμήν! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Φεβρουάριος 19, 2021 #14495 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2021 πριν 58 λεπτά, το μέλος yanni έγραψε: Σίγουρα έχουμε 19 σήμερα; Μήπως έχουμε 13; The answer is... Κούλης. πριν 52 λεπτά, το μέλος GriGaS έγραψε: Η ΥΔΕ για σπίτια έχει ισχύ 14 έτη. Η χρήσιμη πληροφορίας της ημέρας γιατί τελευταία ανησυχούσα πότε θα πρέπει να ξαναφέρω ηλεκτρολόγο. πριν 42 λεπτά, το μέλος sstav έγραψε: Αλλαγή ονόματος = αλλαγή σύμβασης = 120 (?) ευρώ εγγύηση σε οικιακό (;) Εγώ το είχα κάνει την εποχή που ο Αντώνης μας έβαλε δωρεάν wi-fi σε όλους. Αν θυμάμαι καλά τότε ήταν 60 για τη ΔΕΗ ενώ ο ηλεκτρολόγος μου πήρε 80 ευρώ (άουτς) . Καλημέρα μεταχρονολογημένη. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Φεβρουάριος 19, 2021 #14496 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2021 Εδώ βλέπουμε το unskilled πλήρωμα γνωστού αδμινιστρατορα να προσπαθεί να βρει που θα τοποθετήσει το γρύλο ανύψωσης. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Φεβρουάριος 19, 2021 #14497 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2021 πριν 26 λεπτά, το μέλος honda22 έγραψε: Εδώ βλέπουμε το unskilled πλήρωμα γνωστού αδμινιστρατορα να προσπαθεί να βρει που θα τοποθετήσει το γρύλο ανύψωσης. @astrolabos Τα μισά να μου λεγε. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 19, 2021 #14498 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2021 5 hours ago, salde said: καλημέρα σου αλλά όχι. Κάποια στιγμή θα το πιεις το ποτήρι. Ίσως να συμφέρει να το κάνεις σε περίοδο που υπάρχει κάποιου είδους προσφορά, κάποιο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης κλπ, ώστε να ενταχθούν τα σχετικά κόστη σε αυτά. Κάποια στιγμή ελπίζω ότι τέτοια πράγματα θα παίρνουν το χρόνο που τους αναλογεί. Δηλαδή 5 λεπτά. Μέχρι τότε, περιμένω 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Φεβρουάριος 19, 2021 #14499 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2021 πριν 3 ώρες, το μέλος yanni έγραψε: Σίγουρα έχουμε 19 σήμερα; Μήπως έχουμε 13; Ρωτάω διότι το PC σταμάτησε να ξεκινάει. Και για πολύ πολύ κακή μου τύχη - δεδομένης της περιόδου - μόλις άλλαξα την 580 με μια μικρούλα 620, ξεκίνησε. Παίζει στο άλλο PC η κάρτα. Οπότε τρεις πιθανότητες. Χάλασε η μητρική και δεν δίνει αρκετό ρεύμα στις 16άρες PCIe. Χάλασε το τροφοδοτικό και δεν δίνει σωστό ρεύμα, under load, στις PCIe. Κανένας ανάδρομος Ερμής ή κανένα κακό μάτι μας τα κάνει όλα αυτά. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Φεβρουάριος 19, 2021 #14500 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2021 3 hours ago, schumifer said: Πωπω, κάτι τέτοια με κάνουν να αλληθωρίζω προς στιγμήν! Αφού τους έχουμε πει να μη γράφουν καλημέρα, αυτοί εκεί. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts