Jump to content

tommybertsen

Recommended Posts

ρονιν, μην κακομελετάς γιατί τους έχω αφήσει χωρίς πετρέλαιο. Θα μου επιτεθούν αγρίως. Αν είναι το ίδιο όπως σας είπα προ ημερών κι όπως έδειξε εδώ ο GFFermari, προσδεθείτε. 

αρχηγούλη λατρεία, φαρ ουεστ ναι.

Όχι βρε Τόμμυ δεν συνδέω αυτούς με ΕΑ. Η ΕΑ από μόνη της είναι μλκοεταιρεία, το αποδεικνύει για άλλη μια φορά. Οι άλλοι μάλλον απλώς στο χάκαραν. είναι τρελλά άδικο, συμφωνώ αλλά αφού στα απέριψαν πρέπει να συνεχίσεις να ουρλιάζεις και να ανεβαίνεις σκαλοπάτια αν όντως θες να υπάρξει διόρθωση. Έχεις τις αντοχές; Αξίζει;

• Like 2

πριν 2 λεπτά, το μέλος salde έγραψε:

Όχι βρε Τόμμυ δεν συνδέω αυτούς με ΕΑ. Η ΕΑ από μόνη της είναι μλκοεταιρεία, το αποδεικνύει για άλλη μια φορά. Οι άλλοι μάλλον απλώς στο χάκαραν. είναι τρελλά άδικο, συμφωνώ αλλά αφού στα απέριψαν πρέπει να συνεχίσεις να ουρλιάζεις και να ανεβαίνεις σκαλοπάτια αν όντως θες να υπάρξει διόρθωση. Έχεις τις αντοχές; Αξίζει;

Τζάμπα δεν είναι; :hehe: 

Αξίζει γιατί αν και εφόσον μου το διορθώσουν θα το γράψω στα φόρουμ τους, αλλά αν όχι, πάλι θα το γράψω. Τι καταγγελία μπορώ να κάνω όμως, δεν γνωρίζω.

• Like 1

Δίωξη ηλ Εγκλήματος μάλλον όχι, αλλά τέτοια πράγματα εννοώ. Προς κάποια ευρωπαϊκή υπηρεσία, την οποία κι εγώ αγνοώ, ότι σου στερούν αδίκως κάποιο δικαίωμα, να κράζεις παράλληλα σε φόρουμς και τέτοια. ενδεχομένως κι έγγραφη καταγγελία στα γραφεία της ίδιας της οριτζιν, μπας και το εξετάσουν κάπως πιο σοβαρά με το γραπτό. Αμφιβάλλω αν θα βγάλεις άκρη, όμως η πρόσφατη ιστορία με την επιμονή του τζιντι για να του αλλάξουν μνήμες με δίδαξε να είμαι ταπεινός με τις αμφιβολίες μου κι ότι κάποιες φορές ο συστηματικά και με τον κατάλληλο τρόπο επιμένων νικά.

Αρχηγούλη, ξέχασα να σου πω να μην μου πολυκολλάς για το ζήτημα, το όνομα που τους αγρίευε και τους έστρεφε κατα μυριάδες κατά πάνω μου ήταν η ομαδάρα. Ήταν ηλίθιοι ευτυχώς, περιόριζαν τις επιθέσεις σε λεκτικά και μερικοί σε κάνα ping, αλλά μου τα είχαν κανει τσουρέκια. Είχε σκάσει κι η ιστορία του Οτσαλάν τότε, οργιασαν.

• Like 1

πριν 28 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε:

Τζάμπα δεν είναι; :hehe: 

Αξίζει γιατί αν και εφόσον μου το διορθώσουν θα το γράψω στα φόρουμ τους, αλλά αν όχι, πάλι θα το γράψω. Τι καταγγελία μπορώ να κάνω όμως, δεν γνωρίζω.

Κανονικά δεν πρέπει να απαντήσω εδώ, αλλά έχω φιλίες με τους αντμίν ?

Εάν δεις ότι δεν βγάζεις άκρη, μπλέξε τον Συνήγορο του Καταναλωτή. Στείλε την αλληλογραφία με την EA και ζήτα να μεσολαβήσουν.

Ελπίζω να έχουν έδρα σε Ευρώπη, γιατί έτσι ο ΣτΚ έχει μεγαλύτερη δικαιοδοσία.

• Like 3

πριν 10 λεπτά, το μέλος minast έγραψε:

Κανονικά δεν πρέπει να απαντήσω εδώ, αλλά έχω φιλίες με τους αντμίν ?

Εάν δεις ότι δεν βγάζεις άκρη, μπλέξε τον Συνήγορο του Καταναλωτή. Στείλε την αλληλογραφία με την EA και ζήτα να μεσολαβήσουν.

Ελπίζω να έχουν έδρα σε Ευρώπη, γιατί έτσι ο ΣτΚ έχει μεγαλύτερη δικαιοδοσία.

Ευχαριστώ, όμως δεν νομίζω πως ο ΣτΚ θα επιληφθεί τέτοιων θεμάτων. Λογικά θα τα αρχειοθετήσει ως ασήμαντα.

• Like 1

6 minutes ago, tommybertsen said:

Ευχαριστώ, όμως δεν νομίζω πως ο ΣτΚ θα επιληφθεί τέτοιων θεμάτων. Λογικά θα τα αρχειοθετήσει ως ασήμαντα.

να σου απαντήσω και εδώ, να το δουν περισσότεροι. Πρώτο λάθος: ακόμα κι αν το θεωρήσουν ασήμαντο, είναι υποχρεωμένοι να δώσουν μια απάντηση. Δεν μπορούν να το αφήσουν αναπάντητο
Δεύτερον, τα περισσότερα που πάνε εκεί, ασήμαντα είναι. Ακόμα κι αν δεν κάνουν τίποτα σε ένα μεμονωμένο, όταν μαζεύονται πολλά ασήμαντα, βαράει κάποιο καμπανάκι και μπορεί να κοιτάξουν κάποια πρακτική σε μεγαλύτερο βάθος.
Τρίτον, σε τέτοια θέματα, για να τα κλιμακώσεις επιτυχώς αν επιθυμείς, πρέπει να ανέβεις υπομονετικά ένα ένα τα σκαλιά. Αν πας απευθείας στο ανώτερο, κινδυνεύεις να σε γυρίσουν πίσω στο πρώτο που παρέλειψες, θεωρώντας το χαμένη υπόθεση κι άσκοπο
Τέταρτον, η στέρηση λογαριασμού και πρόσβασης αδίκως ή με εντελώς αυθαίρετο τρόπο, ναι εσύ προσωπικά σιγά μην στενοχωρηθείς και βάλεις τα κλάματα, αλλά δεν είναι και τόσο ασήμαντο θέμα.

(αυτά τα αποκλειστικά με το πρόβλημα, μπορείτε να τα μεταφέρετε στο νήμα σου αν θέλετε; αυτό με τους γείτονες το πρώτο άστο εδώ) 

• Like 1

1 hour ago, salde said:

Μπερτσενάκο, πραγματικά λυπάμαι που αναγκάζομαι να το γράψω αυτό γιατί είμαι με το μέρος σου κανονικά.
Συν, έριξες τρομερή βόμβα με τον αστροκαλημεράκια. Αιώνια βόμβα, θα μείνει η βόμβα σου ο,τιδήποτε κι αν πάθεις εσύ.

Δε φτάνει που του φάγανε το ακάου του ανθρώπου, δέχεται και συγκαλυμμένες απειλές. Για πότε πήγαμε από τη σέλα στην αλογοκεφαλή...

Με σκηνοθεσία Κόπολα πάμε για Όσκαρ! ?

• Like 1
  • Haha 5

14 minutes ago, acct said:

Δε φτάνει που του φάγανε το ακάου του ανθρώπου, δέχεται και συγκαλυμμένες απειλές

είναι αυτή η μαϊμού ο αρχηγούλης ανακατεμένος σε αυτά! Ο YDinopoulos όμως είναι σοβαρός άνθρωπος, δεν ξέρω τι του έκαναν του δόλιου Μπέρτσεν. Βρήκε τον μάστορα του ο αρχηγούλης όμως, ανακαλύφθηκε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας η καλημέρα, θα κλάψουν μάνες. Δε νομίζω να τα ξεχάσει αυτά ο πι55 κι ο Λάζαρους. Άμα αποκαλυφθεί και το «σωστό πρωινό» θα έχουμε πρόσθετη πίστα.

Η μοναδική λύση που βλέπω για να τελειώσει εδώ το ζήτημα, είναι η εξιλέωση: ο αρχηγούλης αναλαμβάνει πρωτοβουλία, επεμβαίνει αυτοπροσώπως στην ΕΑ με κινήσεις γνήσιου πάνθηρα (είναι και τέτοιος), λύνει το πρόβλημα του ανθρώπου δραστικά και ταχύτατα, σε αντάλλαγμα ξεχνάμε -για λίγο έστω- τις αμαρτωλές καλημέρες του. 

• Haha 7

πριν 4 ώρες, το μέλος ronin13 έγραψε:

Περιμένοντας τη Μηδεια στη γη του ήλιου.

IMG_20210213_163214.jpg

Πάνω από το κόκκινο πράσινο μπλε μένεις μάναμου;

πριν 4 ώρες, το μέλος salde έγραψε:

Αρχηγούλη, ξέχασα να σου πω να μην μου πολυκολλάς για το ζήτημα, το όνομα που τους αγρίευε και τους έστρεφε κατα μυριάδες κατά πάνω μου ήταν η ομαδάρα.

Είχες username panionios;

• Like 2

16 minutes ago, astrolabos said:

Είχες username panionios;

το πρώτο μου στο yahoo, εννοείται. Δεν ήθελα να βάζω το username που είχα από τον ISP, στέρευα κι από φαντασία, ε έβαλα αυτό με αριθμό μαζί. Ορκίστηκα από τότε και μετά, never again. Το βάζω και τώρα κάπου κάπου αλλά με αρχικά που δεν είναι ευρέως γνωστά εκτός περιοχής ή σε κάνα ελληνικό αποκλειστικά φόρουμ.

χρόνια αργότερα, έπαιζα ένα web-based football manager στυλ παιχνιδάκι. Με ρωτάει ένας άγγλος, Ελλάδα τι ομάδα είσαι.
-Είμαι μια που δεν θα την ξέρεις, άστο.
-Όχι, τις ξέρω, παρακολουθώ «continental football» (σκέφτομαι, τα τραβάει ο οργανισμός σου Άγγλε, ας σου πω)
Του λέω.
- Οh yes, of course I know. I told you so, Pathinikos, good team.
Μεγάλε, ευτυχώς που τα ξέρεις...

• Like 2
  • Haha 5

Μία ώρα πριν, το μέλος honda22 έγραψε:

Κρύο, καιρός για wot platoon trio.

Καλημέρα,  το συνεχίζω με σοκολατάκια και λουλούδια...

Κρύο, καιρός για wot platoon trio

κάλλιο τρεις, παρά δύο

κι αν οι δυο γίνουν τρεις

αν φας ρεβίθια θα πρηστείς.

BDL16V5A.jpg.1fda5b12fbcb401692bef88bd7c0bb00.jpg

• Like 2
  • Haha 3

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.