p55 Φεβρουάριος 13, 2021 #14301 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2021 Καλημέρες δεν έχει σήμερα... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Φεβρουάριος 13, 2021 #14302 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2021 Καλημερα ρεεεεεεεεεεει! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Φεβρουάριος 13, 2021 #14303 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2021 Καλημέρα και καλή χρονιά. Να ετοιμαζόμαστε για τρελό γλέντι το ΣΚ. Η Μυτιλήνη βγήκε από το κόκκινο. Ναι. Η γυναίκα μου κι εγώ είμαστε. Όχι, πριν το κόκκινο ήμασταν νέοι. Ναι, η ζωή ξεκινά μετά τα 80. Πότε έγινα γυναίκα και δεν το κατάλαβα; Άτιμε Covid. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Φεβρουάριος 13, 2021 #14304 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2021 Καλημερα σε ολους. Ειχαμε παει λεει στο σπιτι του αρχηγου για 4-5 μερες.. χοντας, μπισκοτος, ενας ακομα (δεν θυμαμαι) και εγω. Ολοι αυτοι κανανε τις δουλειες του σπιτιου αλλα ειχανε λεει στο μυαλο τους να τις κανω εγω τελευταια μερα. Ε.. την τελευταια μερα ξυπνησα. Spoiler 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Φεβρουάριος 13, 2021 #14305 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2021 πριν 5 λεπτά, το μέλος Proteas έγραψε: Καλημερα σε ολους. Ειχαμε παει λεει στο σπιτι του αρχηγου για 4-5 μερες.. χοντας, μπισκοτος, ενας ακομα (δεν θυμαμαι) και εγω. Ολοι αυτοι κανανε τις δουλειες του σπιτιου αλλα ειχανε λεει στο μυαλο τους να τις κανω εγω τελευταια μερα. Ε.. την τελευταια μερα ξυπνησα. Reveal hidden contents 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Φεβρουάριος 13, 2021 Author #14306 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2021 Ντοκουμέντο, βγαλμένο μέσα από τα πιο τρελά όνειρα των @Seek & Find και @p55, ακολουθεί. Είναι η μία, η μοναδική φορά και την ανακάλυψα. Έχασα τον ύπνο μου σας λέω. Δεν μπορούσα να συνέλθω. Spoiler 2 1 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Φεβρουάριος 13, 2021 #14307 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2021 (edited) ψάξατε όλα τα ΠΟΘ ; αφήστε τα αυτά...τα έκρυψε τα παλιά...πείτε στους founders να ψάξουν στις βιβλιοθήκες τα πρακτικά... Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 13, 2021 από sstav 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Φεβρουάριος 13, 2021 #14308 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2021 πριν 19 λεπτά, το μέλος sstav έγραψε: ψάξατε όλα τα ΠΟΘ ; αφήστε τα αυτά...τα έκρυψε τα παλιά...πείτε στους founders να ψάξουν στις βιβλιοθήκες τα πρακτικά... Εθεάθη με πεντόκιλα μπογιάς, είμαι σίγουρος ότι τα έβαψε για να μη τα βρει κανείς. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Φεβρουάριος 13, 2021 #14309 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2021 49 minutes ago, tommybertsen said: Έχασα τον ύπνο μου σας λέω. Δεν μπορούσα να συνέλθω. το πρωινό τι δείχνει εκεί πέρα; Φαίνεται; Βρες τα πριν το εξαφανίσει. Με αυτό το σκρινσοτ μπορεί άνετα να γίνει θύμα εκβιασμών. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Φεβρουάριος 13, 2021 Author #14310 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2021 Έχω κάνει σκρινσοτ το σκρινσοτ και το έχω κάνει κόπι στην ζωγραφική, ας το εξαφανίσει. Είναι αντίποινα επειδή στο Facebook μου ζήτησε πίσω τον SSD που είχα κερδίσει πριν 5 χρόνια @YDinopoulos, δεν μπορώ να βρω κάτι και για σένα ρε γμτ, είσαι καθαρός 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Φεβρουάριος 13, 2021 #14311 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2021 πριν 3 ώρες, το μέλος tommybertsen έγραψε: Έχω κάνει σκρινσοτ το σκρινσοτ και το έχω κάνει κόπι στην ζωγραφική, ας το εξαφανίσει. Όλοι στα νιάτα τους έχουν κάνει αμαρτίες και ας μην το παραδέχονται και τώρα μας κάνουν την αθώα περιστερά (νοτ γιού) αλλά σε εμάς δεν περνάνε αυτά, εμείς είμαστε χρόνια στο κουρμπέτι. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Φεβρουάριος 13, 2021 Author #14312 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2021 Φοργκίβ μι φάδερ φορ αη χεβ σίνντ 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Φεβρουάριος 13, 2021 #14313 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2021 πριν 3 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε: Φοργκίβ μι φάδερ φορ αη χεβ σίνντ 4 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 13, 2021 #14314 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2021 πριν 5 ώρες, το μέλος tommybertsen έγραψε: Ντοκουμέντο, βγαλμένο μέσα από τα πιο τρελά όνειρα των @Seek & Find και @p55, ακολουθεί. Είναι η μία, η μοναδική φορά και την ανακάλυψα. Έχασα τον ύπνο μου σας λέω. Δεν μπορούσα να συνέλθω. Reveal hidden contents 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Φεβρουάριος 13, 2021 Author #14315 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2021 πριν 50 λεπτά, το μέλος astrolabos έγραψε: Θα εισηγηθώ να σε μπανάρουν από το WoT ρε, να δεις εσύ που παίζεις με τον πόνο μου 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Φεβρουάριος 13, 2021 #14316 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2021 Μπερτσενάκο, πραγματικά λυπάμαι που αναγκάζομαι να το γράψω αυτό γιατί είμαι με το μέρος σου κανονικά. Συν, έριξες τρομερή βόμβα με τον αστροκαλημεράκια. Αιώνια βόμβα, θα μείνει η βόμβα σου ο,τιδήποτε κι αν πάθεις εσύ. Όμως, αν μαντεύω ορθώς τον ρου των γεγονότων και για ποιο πράγμα μιλάτε, είμαι υποχρεωμένος να τονίσω ότι παραβίασες Μεγάλο Αξίωμα του Σύμπαντος: Όποιος νύχτα περπατεί, λάσπες και ... ταρατατά πατεί. Πήγες σαν μικρό κι άμυαλο παιδαρέλι να μπλέξεις με Οριτζιν και ΕΑ. (αν κάνω λάθος σβήστε αυτό το ποστ) Και περιμένεις να βγάλεις άκρη. Μακάρι αλλά δεν θα είχα μεγάλες ελπίδες εκτός αν αρχίσεις κλιμάκωση τρελλή εκτός κομπιούτερ. Καταγγελίες στην ΕΕ και τέτοια. Πρόκειται για επικούς μλκς ονλάιν, στους γείτονες αναφέρομαι που μάλλον είνα ανακατεμένοι στην ιστορία σου. Ρετζέπ Ταγίπ κλπ. Κάπως κάπου σε στοχοποίησαν. Ο αστροκακούλης έχει κάποιο point εδώ πέρα να σου μιλά σκληρά κι άκαρδα. Όριτζιν-ΕΑ-Οι αγαπημένοι γείτονες = γκουντ λακ, ταυ λακ (άσχετο: το salde είχε επινοηθεί σε μια απέλπιδα προσπάθεια -την έχω βελτιώσει προϊόντος του χρόνου- το όνομα να μην θυμίζει Ελλάδα. Πριν πολλά πολλά πολλά φεγγάρια, στα τάβλια του yahoo, είχα περάσει άγριο πρήξιμο, χωρίς να προκαλώ κιόλας, από τους γείτονες. Ευτυχώς γίνονταν ρόμπες δημοσίως αλλά ήταν ανεξάντλητοι οι άνθρωποι. Δεν έχω συναντήσει χειρότερους -με σπάνιες εξαιρέσεις- ονλάιν) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Φεβρουάριος 13, 2021 Author #14317 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2021 Δηλαδή πρόκειται περί οργανωμένου εγκλήματος, με την ευλογία της ΕΑ; Αν θες, έλα πες τα στο αντίστοιχο θέμα με το Origin. Δεν καίγομαι να πάρω το account πίσω αλλά είναι τρομερά άδικο να συμβαίνει αυτό και αυτοί να σφυρίζουν αδιάφορα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 13, 2021 #14318 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2021 πριν 3 λεπτά, το μέλος salde έγραψε: το salde είχε επινοηθεί σε μια απέλπιδα προσπάθεια -την έχω βελτιώσει προϊόντος του χρόνου- το όνομα να μην θυμίζει Ελλάδα. Και καλά. Όλη η αλήθεια για το ψευδώνυμο του @salde. Πρώτοι εδώ: Spoiler 5 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Φεβρουάριος 13, 2021 Author #14319 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2021 πριν 1 λεπτό, το μέλος astrolabos έγραψε: Και καλά. Όλη η αλήθεια για το ψευδώνυμο του @salde. Πρώτοι εδώ: Reveal hidden contents Κάμερα σε σένα 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Φεβρουάριος 13, 2021 #14320 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2021 Περιμένοντας τη Μηδεια στη γη του ήλιου. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts