Jump to content

tommybertsen

Recommended Posts

New Year Ox GIF by GIPHY Studios Originals

Καλημέρα και καλή χρονιά.

Best Friends Animation GIF

Να ετοιμαζόμαστε για τρελό γλέντι το ΣΚ. Η Μυτιλήνη βγήκε από το κόκκινο.

Ναι. Η γυναίκα μου κι εγώ είμαστε. Όχι, πριν το κόκκινο ήμασταν νέοι. Ναι, η ζωή ξεκινά μετά τα 80. Πότε έγινα γυναίκα και δεν το κατάλαβα; Άτιμε Covid.

• Like 2
  • Haha 3

Καλημερα σε ολους.

Ειχαμε παει λεει στο σπιτι του αρχηγου για 4-5 μερες.. χοντας, μπισκοτος, ενας ακομα (δεν θυμαμαι) και εγω.

Ολοι αυτοι κανανε τις δουλειες του σπιτιου αλλα ειχανε λεει στο μυαλο τους να τις κανω εγω τελευταια μερα.

Ε.. την τελευταια μερα ξυπνησα.

Spoiler

lmao.jpg.6d3d87c0665b431e17732f6f5be901cd.jpg

• Like 1
  • Haha 5

πριν 5 λεπτά, το μέλος Proteas έγραψε:

Καλημερα σε ολους.

Ειχαμε παει λεει στο σπιτι του αρχηγου για 4-5 μερες.. χοντας, μπισκοτος, ενας ακομα (δεν θυμαμαι) και εγω.

Ολοι αυτοι κανανε τις δουλειες του σπιτιου αλλα ειχανε λεει στο μυαλο τους να τις κανω εγω τελευταια μερα.

Ε.. την τελευταια μερα ξυπνησα.

Reveal hidden contents

EtAolw_VoAM4cnO.jpg

• Like 1
  • Haha 6

Ντοκουμέντο, βγαλμένο μέσα από τα πιο τρελά όνειρα των @Seek & Find και @p55, ακολουθεί. 

Είναι η μία, η μοναδική φορά και την ανακάλυψα. Έχασα τον ύπνο μου σας λέω. Δεν μπορούσα να συνέλθω.

Spoiler

UqWwPEPT4T3U5XSG55RbzG-1200-80.jpg

• Like 2
  • Agree 1
  • Haha 3
  • Wow 1

πριν 19 λεπτά, το μέλος sstav έγραψε:

ψάξατε όλα τα ΠΟΘ ; αφήστε τα αυτά...τα έκρυψε τα παλιά...πείτε στους founders να ψάξουν στις βιβλιοθήκες τα πρακτικά...

Εθεάθη με πεντόκιλα μπογιάς, είμαι σίγουρος ότι τα έβαψε για να μη τα βρει κανείς.

• Like 5

49 minutes ago, tommybertsen said:

Έχασα τον ύπνο μου σας λέω. Δεν μπορούσα να συνέλθω.

το πρωινό τι δείχνει εκεί πέρα; Φαίνεται; Βρες τα πριν το εξαφανίσει. Με αυτό το σκρινσοτ μπορεί άνετα να γίνει θύμα εκβιασμών.

• Like 1

Έχω κάνει σκρινσοτ το σκρινσοτ και το έχω κάνει κόπι στην ζωγραφική, ας το εξαφανίσει. 

Είναι αντίποινα επειδή στο Facebook μου ζήτησε πίσω τον SSD που είχα κερδίσει πριν 5 χρόνια :bleh: 

@YDinopoulos, δεν μπορώ να βρω κάτι και για σένα ρε γμτ, είσαι καθαρός :hehe: 

• Like 1
  • Haha 6

πριν 3 ώρες, το μέλος tommybertsen έγραψε:

Έχω κάνει σκρινσοτ το σκρινσοτ και το έχω κάνει κόπι στην ζωγραφική, ας το εξαφανίσει. 

Όλοι στα νιάτα τους έχουν κάνει αμαρτίες και ας μην το παραδέχονται και τώρα μας κάνουν

την αθώα περιστερά (νοτ γιού) αλλά σε εμάς δεν περνάνε αυτά, εμείς είμαστε χρόνια στο κουρμπέτι.

#eglimata from gifs from the crypt

• Like 4

πριν 5 ώρες, το μέλος tommybertsen έγραψε:

Ντοκουμέντο, βγαλμένο μέσα από τα πιο τρελά όνειρα των @Seek & Find και @p55, ακολουθεί. 

Είναι η μία, η μοναδική φορά και την ανακάλυψα. Έχασα τον ύπνο μου σας λέω. Δεν μπορούσα να συνέλθω.

Reveal hidden contents

tenor.gif?itemid=16900306

• Like 1
  • Haha 7

Μπερτσενάκο, πραγματικά λυπάμαι που αναγκάζομαι να το γράψω αυτό γιατί είμαι με το μέρος σου κανονικά.
Συν, έριξες τρομερή βόμβα με τον αστροκαλημεράκια. Αιώνια βόμβα, θα μείνει η βόμβα σου ο,τιδήποτε κι αν πάθεις εσύ.

Όμως, αν μαντεύω ορθώς τον ρου των γεγονότων και για ποιο πράγμα μιλάτε, είμαι υποχρεωμένος να τονίσω ότι παραβίασες Μεγάλο Αξίωμα του Σύμπαντος:
Όποιος νύχτα περπατεί, λάσπες και ... ταρατατά πατεί.
Πήγες σαν μικρό κι άμυαλο παιδαρέλι να μπλέξεις με Οριτζιν και ΕΑ. (αν κάνω λάθος σβήστε αυτό το ποστ) Και περιμένεις να βγάλεις άκρη. Μακάρι αλλά δεν θα είχα μεγάλες ελπίδες εκτός αν αρχίσεις κλιμάκωση τρελλή εκτός κομπιούτερ. Καταγγελίες στην ΕΕ και τέτοια. Πρόκειται για επικούς μλκς ονλάιν, στους γείτονες αναφέρομαι που μάλλον είνα ανακατεμένοι στην ιστορία σου. Ρετζέπ Ταγίπ κλπ. Κάπως κάπου σε στοχοποίησαν. Ο αστροκακούλης έχει κάποιο point εδώ πέρα να σου μιλά σκληρά κι άκαρδα.
Όριτζιν-ΕΑ-Οι αγαπημένοι γείτονες = γκουντ λακ, ταυ λακ

(άσχετο: το salde είχε επινοηθεί σε μια απέλπιδα προσπάθεια -την έχω βελτιώσει προϊόντος του χρόνου- το όνομα να μην θυμίζει Ελλάδα. Πριν πολλά πολλά πολλά φεγγάρια, στα τάβλια του yahoo, είχα περάσει άγριο πρήξιμο, χωρίς να προκαλώ κιόλας, από τους γείτονες. Ευτυχώς γίνονταν ρόμπες δημοσίως αλλά ήταν ανεξάντλητοι οι άνθρωποι. Δεν έχω συναντήσει χειρότερους -με σπάνιες εξαιρέσεις- ονλάιν)

• Like 3

Δηλαδή πρόκειται περί οργανωμένου εγκλήματος, με την ευλογία της ΕΑ; Αν θες, έλα πες τα στο αντίστοιχο θέμα με το Origin. 

Δεν καίγομαι να πάρω το account πίσω αλλά είναι τρομερά άδικο να συμβαίνει αυτό και αυτοί να σφυρίζουν αδιάφορα.

• Like 1

πριν 3 λεπτά, το μέλος salde έγραψε:

το salde είχε επινοηθεί σε μια απέλπιδα προσπάθεια -την έχω βελτιώσει προϊόντος του χρόνου- το όνομα να μην θυμίζει Ελλάδα.

Και καλά. Όλη η αλήθεια για το ψευδώνυμο του @salde. Πρώτοι εδώ:

Spoiler

Reining1.jpg

• Like 5
  • Haha 3
  • Wow 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.