panoc Φεβρουάριος 12, 2021 #14281 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2021 πριν 4 λεπτά, το μέλος acct έγραψε: Πάτε καλά; Εδώ μας παρεσσεύει drama σε τούτο το φόρουμ και θέλετε να τρέχουμε να το αναζητάμε κι αλλού; εσυ μονο με ενα σιριαλ τη βγαζεις ? 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Φεβρουάριος 12, 2021 #14282 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2021 11 minutes ago, acct said: Πάτε καλά; Εδώ μας περισσεύει drama σε τούτο το φόρουμ και θέλετε να τρέχουμε να το αναζητάμε κι αλλού; έτσι την πάτησα και με τα εμβόλια. Μ΄ έφτιαξαν σιγά σιγά αρχές Δεκέμβρη στις τηλεοράσεις ότι κατά τον Φεβρουάριο-Μάρτιο θα έχω κάνει, τελικά θα παίζω με τις τάπες των βαρελιών. Διαβάζω 1, φτιάχνω καφέ να δω τον αρχηγούλη στολισμένο από γιγάντιο περιστέρι κι είναι άλλο φόρουμ που δεν είμαι μέλος, το διαβάζω και σπάνια. Πίνω καφέ τουλάχιστον. Αυτό το Παιδί ο Πέτα, γράφει όντως εκεί ή μόνο να με ταράξει πάλι πρωινιάτικα θέλει; Μόλις είπα καφέ, να μου βγάλει εργασία να ελέγχω 3848 σελίδες νήμα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Φεβρουάριος 12, 2021 #14283 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2021 11 minutes ago, salde said: Αυτό το Παιδί ο Πέτα, γράφει όντως εκεί Όχι. Εγώ δε σου έβαλα τίποτα. Άλλος το έκανε. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Φεβρουάριος 12, 2021 #14284 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2021 Καλημερα drama Queens! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Φεβρουάριος 12, 2021 #14285 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2021 H καλημέρα άργησε μια ώρα (και κάτι) 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Φεβρουάριος 12, 2021 #14286 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2021 Προσπαθω... κανο αγωνα 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Φεβρουάριος 12, 2021 #14287 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2021 6 minutes ago, Seek & Find said: Προσπαθω... κανο αγωνα Σιγά μην είναι και κανό-καγιάκ μεσημεριάτικα. Ας την έλεγες καλησπέρα τουλάχιστον. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Φεβρουάριος 12, 2021 #14288 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2021 Δε μπορω να κανω εντιτ ρααααααααααα! ο εντιτορ φορτωνει basic οχι κανικο σκιν. Καντο εντιτ πλζ.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Φεβρουάριος 12, 2021 #14289 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2021 GW-Basic ή QBasic φορτώνει; 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Φεβρουάριος 12, 2021 #14290 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2021 πριν 15 λεπτά, το μέλος Seek & Find έγραψε: Καντο εντιτ πλζ.. https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/a4EjM9d_460svav1.mp4 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Φεβρουάριος 12, 2021 #14291 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2021 20 minutes ago, PetrosD said: Όχι. Εγώ δε σου έβαλα τίποτα. Άλλος το έκανε. Όχι, οι άλλοι δεν είναι υποχρέωση. Εσυ είσαι εργασία γιατί έχω ευθύνη. Αν μπλέκεσαι σε επεισόδια αλλού, οφείλω να ελέγχω. Αντί να διαβάζεις κάνα εγχειρίδιο χρήσης πας κι ανακατεύεσαι με κονσόλες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Φεβρουάριος 12, 2021 Author #14292 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2021 πριν 1 ώρα, το μέλος acct έγραψε: Πάτε καλά; Εδώ μας παρεσσεύει drama σε τούτο το φόρουμ και θέλετε να τρέχουμε να το αναζητάμε κι αλλού; Εδώ έχουμε το καλημεροδράμα, η καλύτερη σαπουνόπερα από όλες 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 12, 2021 #14293 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2021 πριν 6 ώρες, το μέλος PetrosD έγραψε: GW-Basic ή QBasic φορτώνει; G.W. Tiger https://web.archive.org/web/20171007224815/http://www.wehrmacht-history.com/heer/prototypes/gw-tiger-fuer-17-cm-k-72-sf.htm 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Φεβρουάριος 12, 2021 #14294 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2021 πριν 6 ώρες, το μέλος Seek & Find έγραψε: φορτωνει basic οχι κανικο σκιν πριν 6 ώρες, το μέλος PetrosD έγραψε: GW-Basic ή QBasic φορτώνει; 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Φεβρουάριος 12, 2021 #14295 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2021 Τέτοιο αυτοκίνητο ονειρεύεται ο Σάλδιος. HOMEMADE FERRARI M.FACEBOOK.COM This is a homemade Ferrari that cost $1000 to build. This is epic !! Thanks to the builders NHẾT... 4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Φεβρουάριος 12, 2021 #14296 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2021 (edited) 4 hours ago, astrolabos said: G.W. Tiger https://web.archive.org/web/20171007224815/http://www.wehrmacht-history.com/heer/prototypes/gw-tiger-fuer-17-cm-k-72-sf.htm Τίναφτό; Πάλι παίζετε τανξάκια ολόκληροι άντρες; 1 hour ago, honda22 said: Τέτοιο αυτοκίνητο ονειρεύεται ο Σάλδιος. HOMEMADE FERRARI M.FACEBOOK.COM This is a homemade Ferrari that cost $1000 to build. This is epic !! Thanks to the builders NHẾT... Still more torque than a @honda22 Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 12, 2021 από PetrosD 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Φεβρουάριος 12, 2021 #14297 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2021 πριν 5 λεπτά, το μέλος PetrosD έγραψε: Τίναφτό; Πάλι παίζετε τανξάκια ολόκληροι άντρες; Still more torque than a @honda22 https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aBmZmdQ_460svvp9.webm 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Φεβρουάριος 12, 2021 #14298 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2021 4 hours ago, astrolabos said: G.W. Tiger αυτά τους έφαγαν αρχηγούλη. Δεν θυμάμαι αν σου έχω ξαναναφέρει ή αν το γνωρίζεις από αλλού, ένα σχετικό βιβλίο, νομίζω αμερικάνου. «Πώς τα ρουλεμάν κέρδισαν τον Β΄ Παγκ. Πόλεμο», κάπως έτσι είναι ο τίτλος. Αν δεν το έχεις διαβάσει, θα σου άρεσε. 53 minutes ago, PetrosD said: Still more torque than a έτσι, έκανες και κάτι καλό επιτέλους με δική σου πρωτοβουλία. Υπερασπίστηκες σθεναρά το Επιτελείο. Βέβαια δεν θα του απαντούσαμε έτσι αλλά μας άρεσε αυτό που έκανες. Υπήρξες συν τοις άλλοις θαρραλέος. Χόντας, χόντας, ποκαχόντας: Spoiler Που και να μην τα έγραφα δηλαδή! Βρε τέτοια κατάλαβες ότι ονειρεύομαι; Να τα βλέπω, ίσως, κι αυτό υπό αίρεση. Ούτε την κάλτσα μου μέσα όμως! Δεν ξέρω γιατί, δεν με εξιτάρει η ταχύτητα σε αυτοκίνητα (με ενοχλεί κάπως η βραδύτητα όμως). Αυτό παρτο εσύ, ΑΝ σου επιτρέψουν. Ανάρτηση βρε, πρέπει να χει αναρτησάρα το αυτοκίνητο. Είχαν οι Γάλλοι κάτι καλά, φαγωθήκατε, σκληρά και σκληρά. Εγώ περιμένω να πλουτίσετε όσοι ασχολείστε με κρυπτο, μακάρι δλδ, με τρελλό πλούτο, να μοιράζετε δώρα δεξιά κι αριστερά. Διαλεγω ήδη... Spoiler Θέλω covid-ready αυτοκίνητο. Κείνο που θέλει να μου φάει ο Κούκις, εκείνο το ρολλς που μου έδειξε, τέλειο μου φαίνεται. Να μπαίνεις μέσα, με τον Μπέρτσεν, να έχετε χώρο, άπλετο, για καφέ, για τάβλι, για κάνα ποτάκι, με αποστάσεις ασφαλείας σαρσκοβ2 ο ένας από τον άλλο, να ναι κάποιος άλλος, ΥΠΑΚΟΥΟΣ, στο τιμόνι. Θα το πηγαίνουμε και σε χώμα (δεν έχω πρόβλημα καθόλου με σκόνη και λάσπη, για αυτό τα παίρνεις, άμα θες να τα χαϊδεύεις γυαλισμένα πάρε έναν Γκάρφιλντ σε λούτρινο), με μόνο μικρό προβληματάκι ότι δεν θα μπαίνει σε δασικούς στενούς. Εκεί μηχανή Πεμβέ ίσως ή κάτι σε μηχανή (όχι οποιαδήποτε). Πίσσα και πούπουλα σε κάθε εμίρη που ανεβάζει τις τιμές τους!!! Σ΄ όποιον αγόρασε τα μπατόν σαλέ πριν τα προλάβω! Σ΄ όποιον έκλεισε το Ρωσικόν χωρίς να έχω προλάβει τη συνταγή των πιροσκί. Σ΄όποιον μου τρώει τα φιρίκια Πηλίου αντί να αγοράζει φιρίκια Αγιάς! Σ' όποιον δεν αγοράζει φιρίκια Πηλίου κι αρνουνται μετά να τα καλλιεργήσουν οι δουλοπάροικοι ή τα πουλάνε ακριβά οι κοτζαμπάσηδες! Honi soit qui mal y pense. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Φεβρουάριος 13, 2021 #14299 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2021 Μία ώρα πριν, το μέλος salde έγραψε: είνο που θέλει να μου φάει ο Κούκις, εκείνο το ρολλς που μου έδειξε, τέλειο μου φαίνεται. Να μπαίνεις μέσα, με τον Μπέρτσεν, να έχετε χώρο, άπλετο, για καφέ, για τάβλι, για κάνα ποτάκι, με αποστάσεις ασφαλείας FYI η Wraith είναι κουπέ, πίσω έχει πολύ λίγο χώρο. Spoiler Μία ώρα πριν, το μέλος salde έγραψε: covid-ready αυτοκίνητο Eδώ είσαι: Spoiler Μία ώρα πριν, το μέλος salde έγραψε: να μοιράζετε δώρα δεξιά κι αριστερά Spoiler 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Φεβρουάριος 13, 2021 #14300 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2021 από πού ν'αρχίσω Κούκις; 1. θενκς για την διόρθωση με την wraith. Να πάθω καμιά νίλα, να βγω να ψωνίσω και να αγοράσω λάθος προϊόν. Καλά μάντεψες, δεν μου πολυκάνει, χωρίς να με αγριευει κιόλας. Καμιά άλλη παραδοσιακή, ανθρώπινη, που να μην είναι κουβάς σε επίδοση δεν έχουν βγάλει οι Αγγλάρες... Δεν θέλουμε και λιμο με 34 πόρτες, πιο συμμαζεμένο κάπως. Wraith στο μεγαλύτερο. 2. όχι εκεί δεν είμαι. Δεν με χαλάει τρελλά γιατί με βάζει σε MadMax mode, δεν είναι η πρώτη επιλογή πάντως. Θέλουμε και κλασική πολυτέλεια, όχι σκέτη άνεση. Στην ανάγκη θα το ρουφήξουμε, όπως με τις μάσκες. Θα ξεπέσουμε σε καμιά Wraith plus++, να προστατευει λιγάκι χωρίς να ναι κι η καλύτερη. 3. Το dream on είναι εύσχημος τρόπος να μου πεις: 1) δεν υπάρχει κρυπτοελπίδα, θα είναι ίσα βάρκα ίσα νερά η εξέλιξη; 2) υπάρχει ελπίδα για δισεκατομμύρια αλλά είσαι ματζίρης απίστευτος και δεν θα είσαι λαρτζ κι άρρογκαντ όταν έρθει εκείνη η στιγμή. 3) κάνα κομμουνιστικό 4) φοβήθηκες με τα βουντού των GPU κι αποφάσισες να κρυπτοπαραιτηθείς 5) θα ακριβύνουν πολύ οι ρολλς, γιατί τελικά οι νιντ φορ σπιντ μια μουφα είναι κι όλοι μια ρολλς θα τρέξουν ν' αγοράσουν. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts