Jump to content

tommybertsen

Recommended Posts

πριν 7 λεπτά, το μέλος panoc έγραψε:

Καλημερα @tommybertsen , τι σου εκαναν οι κονσολαδες βρε ? :p

Τίποτα, πρέπει να δεις 2-3 σελίδες στο θέμα εκεί για να καταλάβεις. Δεν έχω τίποτα προσωπικό, μόνο με τους εντελώς κολλημένους :p 

• Like 2

1 hour ago, sstav said:

τους γιατρούς τους κάνουν πέρεεεςςς

όχι μη μου κάνεις τέτοια, περιμένω γιατρό Σ/Κ, να έρθει θέλουμε μη μας τον διώξεις!
Καλημέρα όμως! (δεν σας έχω ξεχάσει με τον ΠΑΟΚ, τον τόμμυ κι εσένα που ρωτήσατε, μην ανησυχείτε θα σας απαντήσω δεν σαςαγνοώ)

Αρχηγούλη μου με τα στατιστικά σου, εχθές ήταν μια κακή μέρα, αν έχεις όρεξη και χρόνο βρες αν είχα καλημερίσει, ξέχασα και δεν ψάχνω

• Like 1

πριν 2 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε:

Τίποτα, πρέπει να δεις 2-3 σελίδες στο θέμα εκεί για να καταλάβεις. Δεν έχω τίποτα προσωπικό, μόνο με τους εντελώς κολλημένους :p 

Το παρακολουθώ το θέμα από την αρχή του, αλλά σταμάτησα να γράφω όταν άρχισαν να κατακλύζεται το θέμα από οπαδισκους που μπροστά τους ή αλκαιντα ωχρια... 

• Like 3
  • Agree 1

πριν 3 λεπτά, το μέλος panoc έγραψε:

Το παρακολουθώ το θέμα από την αρχή του, αλλά σταμάτησα να γράφω όταν άρχισαν να κατακλύζεται το θέμα από οπαδισκους που μπροστά τους ή αλκαιντα ωχρια... 

Το είχα δει, είναι ξεκάθαρα θέμα ξεκατινιάσματος :hehe: 

Αλλά στις τελευταίες σελίδες γράφουν 2-3 και ο 1 τώρα είδα απαιτεί να πάρω πίσω όσα είπα :rofl: ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

• Like 2
  • Haha 1

Μόλις τώρα, το μέλος salde έγραψε:

ΝΑΙΙΙΙ, δώστε μου λινκ δεν καταλαβαίνω για ποιο μιλάτε. Θέλωωω... Μπέρτσεν μην αφοδεύσεις αν δεν το προλαβαίνω. Φτιάξε καφέ κι έρχομαι σε λίγο.

https://www.adslgr.com/forum/threads/1130891-Console-vs-PC-gaming?p=6984885#post6984885

• Like 4

πριν 1 λεπτό, το μέλος salde έγραψε:

ΝΑΙΙΙΙ, δώστε μου λινκ δεν καταλαβαίνω για ποιο μιλάτε. Θέλωωω... Μπέρτσεν μην αφοδεύσεις αν δεν το προλαβαίνω. Φτιάξε καφέ κι έρχομαι σε λίγο.

Σε μισή ώρα περίπου, σε ποτηράκι που παίρνω μαζί στην δουλειά, την γαβάθα μου :hehe: 

• Like 2
  • Haha 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.