Jump to content

tommybertsen

Recommended Posts

48 minutes ago, tommybertsen said:

Είναι χώρα εξαγωγής καφέ, για μένα έχει βαρύτητα :bleh: 

Αν ο άλλος περπατούσε στην Ελλάδα και δεν ήξερε που είναι, είναι λίγο αστείο. Πως γίνεται δε καταλαβαίνω. Είπε "θα πάω φέτος Ελλάδα (την οποία ξέρω σαν χώρα) η οποία δεν ξέρω που είναι, έτσι για το χαβαλέ" ; 

Γενικά, το να μην ξέρει κάποιος που είναι η Ελλάδα, λογικό μου φαίνεται :p Το να περπατάει σε αυτή και πάλι να μην ξέρει, όχι! 

Βέβαια χαβαλέ έκανα για την Γουατεμάλα, για τον Άγιο Δομίνικο ήθελα να ρωτήσω :rofl: 

Κερνάω καφεδάκι Γουατεμάλας :hehe: 

ρε τι μου λες; γιατι θα πηδηχτω απο το παραθυρο :p

Μιλαμε για Ελληνα, μιλαμε για 27 χρονων, μιλαμε για εναν ανθρωπο μεγαλωμενο μεσα απο τα social media, για μια εποχη που εχουμε αφθονη πληροφορια στα χερια μας οποτε την θελουμε, οπως την θελουμε και δε ζουμε στην εποχη της britanica απο τομους.
ΚΑΜΜΙΑ λογικη και ΚΑΜΜΙΑ ανοχη δεν υπαρχει οταν εχει μια υδρογειο μπροστα του και να μη ξερει πως να βρει την χωρα του.
Με συγχωρειτε αλλα δεν υπαρχει καμμια δικαιολογια και δε καταλαβαινω τι συζηταμε.

• Like 6

πριν 3 λεπτά, το μέλος GoMaR έγραψε:

Μιλαμε για Ελληνα, μιλαμε για 27 χρονων, μιλαμε για εναν ανθρωπο μεγαλωμενο μεσα απο τα social media, για μια εποχη που εχουμε αφθονη πληροφορια στα χερια μας οποτε την θελουμε, οπως την θελουμε και δε ζουμε στην εποχη της britanica απο τομους.

Είσαι βέβαιος ότι είναι σε θέση ο άνθρωπος που περιγράφεις να ξεχωρίσει ποια πληροφορία είναι ουσιώδης/σημαντική και ποια όχι;

Ήρεμα ρωτάω?..

Spoiler

Πιστεύω πως όχι. Γι' αυτό έχουμε γεμίσει με ούφο-ρόμποτ.

• Like 2
  • Haha 1

πριν 4 λεπτά, το μέλος honda22 έγραψε:

8wRq3AgggbXphqRxapGWbZ.jpg

υπαρχουν επιστημονικες αποδειξεις οχι λαλακιες ετσι ? ειπαμε να λεμε οτι θελουμε αλλα το παρακανετε

:p:p:p

• Like 1
  • Haha 5

9 minutes ago, Rusty_Cookie said:

Ωπα εδώ έχει ψωμί. Υδρόγειο τι?

Σε χανω :p

14 minutes ago, DEADLAZARUS said:

Είσαι βέβαιος ότι είναι σε θέση ο άνθρωπος που περιγράφεις να ξεχωρίσει ποια πληροφορία είναι ουσιώδης/σημαντική και ποια όχι;

Ήρεμα ρωτάω?..

Reveal hidden contents

Πιστεύω πως όχι. Γι' αυτό έχουμε γεμίσει με ούφο-ρόμποτ.

Δεν ειμαι βεβαιος οχι, αλλα ειμαι βεβαιος πως ξερει καλα να μαζευει ενα-ενα την σκονη σε καθημερινη βαση απο το σμαρτ του :)

• Like 2

πριν 17 λεπτά, το μέλος GoMaR έγραψε:

Δεν ειμαι βεβαιος οχι, αλλα ειμαι βεβαιος πως ξερει καλα να μαζευει ενα-ενα την σκονη σε καθημερινη βαση απο το σμαρτ του :)

Μη χαλιέσαι, παντού μπορείς να συναντήσεις κάποιον που θα μοιάζει φυσιολογικός αλλά όλο κάποιο στραβωμένο pin θα έχει στη cpu του.    

Καλά που δεν  έχει και Tesla.

• Like 1
  • Haha 4
  • Wow 1

2 hours ago, tommybertsen said:

Αν ο άλλος περπατούσε στην Ελλάδα και δεν ήξερε που είναι, είναι λίγο αστείο.

Γενικά, το να μην ξέρει κάποιος που είναι η Ελλάδα, λογικό μου φαίνεται :p Το να περπατάει σε αυτή και πάλι να μην ξέρει, όχι!

Αυτό ακριβώς! Τίποτε άλλο.

• Like 3

Τέσλα να αγοράσει ο Κούκης, θέλει να βγάλει λεφτά να μου φάει το αμάξι. Πλην του Μπέρτσεν, όλοι οι υπόλοιποι τις Ρολς Ρόις θα τις αφήσετε ήσυχες. Δεν δικαιούστε, τελεία. 

Έχω μια υδρόγειο κι είναι σφαιρική. Τελικά όλα ψέμα στον παλιόκοσμο, μια ζωή παραμύθια, ούτε ένα σχήμα αληθινό δεν μας μαθαίνουν. Στη Γουατεμάλα σκοτώθηκε κι ο Πιουριφόι.

@Μπέρτσεν, αρχηγούλης, Σωτήρης: έχουμε τεχνική ερώτηση να βοηθήσετε αν ξέρετε.

Spoiler

Διαθέτουμε ημιψόφιο αφον, μεγάλης ρακοσυλλεκτικής αξίας. Ο Μπέρτσεν είχε το μοντέλο πριν προδώσει, οι άλλοι δυο είστε σεσημασμένοι,. Το 3Gs ή καπως έτσι. Εδώ και λίγο καιρό, ο Κοσμοτές στέλνει μηνύματα, πως η Σιμ θα βγει οφφ γιατί θα καταργήσουν το θρητζι δίκτυο ή το νταμπλτζι ή όποιο ήταν όταν γεννήθηκε το άφον, να πάω στους Γερμανούς να μου αλλάξουν δωρεάν σιμ με καινούργιας τεχνολογίας. Το άφον αυτό είναι πατριωτικό, παραδοσιακό, δεν υποστηρίζει φορτζι και τα επόμενα τα σατανικά. Υπάρχει ενδεχόμενο να μπει η νέα σιμ στο έμπειρο άφον ή το κάνουν μονάχα για να με παρασύρουν στους Γερμανούς να με φλομώσουν στην προσφορά;

TLDR έχει νόημα να τους επισκεφθώ με το έμπειρο άφον ή να μην το εμφανίσω καν εκεί πέρα; Υπάρχει πιθανότητα η νέα Σιμ να λειτουργήσει μέσα του; Λέω πως όχι, εσείς;

10 minutes ago, PetrosD said:

Αυτό ακριβώς! Τίποτε άλλο.

πρόσεχε μόνο ΕΣΥ, μη σε παγιδεύσει κάνα τρολ, αν σε ρωτήσουν ποτέ «είναι σφαιρα η Γη» μη τυχόν κι απαντήσεις ΝΑΙ. Έχεις προειδοποιηθεί, μην απαντήσεις λάθος.

• Like 3
  • Haha 1

12 minutes ago, salde said:

πρόσεχε μόνο ΕΣΥ, μη σε παγιδεύσει κάνα τρολ, αν σε ρωτήσουν ποτέ «είναι σφαιρα η Γη» μη τυχόν κι απαντήσεις ΝΑΙ. Έχεις προειδοποιηθεί, μην απαντήσεις λάθος.

Σιγά μην απαντήσω "ΝΑΙ" όταν με ρωτήσουν αν είναι σφαίρα!!

Το σχήμα της γης ονομάζεται "γεωειδές" και προσομοιάζεται με το "ελλειψοειδές εκ περιστροφής". Καμία σχέση με σφαίρα.

Έγινε επεξεργασία από PetrosD
  • Like 4
  • Wow 1

Ήρωας! Εύγε! Κύδος!

Άμα τελειώσουν τα λοκδάουνς για εσάς, έτσι κι έχω καταφέρει να εμβολιαστώ, θα ήθελα να σε πάρω να πάμε με την Πεμβέ, να βρούμε εκεί που πήγε το Vice τον Κύρο με την επίπεδη Γη και το νερομπούκαλο. Ανάμεσα Αίγινα-Κύθνο, σε καμιά Αγία Μαρίνα.

Πρόσεχε όμως: δεν θα τα ξεστομίζεις αυτά τα πονηρά με το γεωειδές και τις προσαρμογές. Θα τα κρυπτώσεις κάπου βαθιά μεσα στα συρτάρια του εγκεφάλου σου και θα τα αφήσεις να κοιμούνται ήσυχα εκεί πέρα. Εσύ μόνο θα του λες: «Έχετε δίκιο Δόκτωρ Κύρο. Καμιά σχέση με σφαίρα». Σου έχω (σχετική) εμπιστοσύνη ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις και σε αυτή την αποστολή.

• Like 3

Μία ώρα πριν, το μέλος salde έγραψε:

Τέσλα να αγοράσει ο Κούκης

Σιγά μη γίνω και βήγκαν. Τσίμπα να δεις πως ρολλάρει ο Κούκης αγόρι μου, από παλιά ακόμα.

• Like 2
  • Haha 2

δεν με ενοχλεί, ότι κι αν αγοράσεις εκτός από τις λιμουζινάρες που δικαιούμαστε μοναχα ο Μπέρτσεν κι εγώ. Οι υπόλοιποι έχετε φαγωθεί, νιντ φορ σπιντ, περιοριστίτε στις κατηγορίες σας.
Αν νιώσουμε μεγαλόθυμοι και συμφωνεί κι ο Μπέρτσεν, ίσως σας επιτρέψουμε την άλλη αυτοκινητάρα το σουπερμπ. 

Ο αρχηγούλης, Μηνά, σιγ΄μην απαντήσει. Τι να γράψει; Πέτα το και πάρε ανδρόιδ; Από Μπέρτσεν και Σωτήρη έχω μια μικρή ελπίδα, ο πρωτος είχε το ίδιο μοντέλο αλλά πρόδωσε, ο δεύτερος ίσως το είχε στην εποχή του.

Να τονίσω εδώ στον αιμοβόρο Κούκις που καταριέται το άφον μου, ότι με τα κινητά, πρέπει να είμαι σπάνιο δείγμα παγκοσμίως.

• Like 8

πριν 8 ώρες, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:

Dwight Lets Do This GIF by The Office

Πού βρίσκεται το Μπελίζ; 

Καλημέρα.

πριν 6 ώρες, το μέλος tommybertsen έγραψε:

...

Κερνάω καφεδάκι Γουατεμάλας :hehe: 

Στην συγκεκριμένη ερώτηση ήμουν τυχερός γιατί θυμάμαι μικρός στις ειδήσεις της ΕΡΤ που είχε τακτικά νέα για τον εμφύλιο του Ελ Σαλβαδόρ (οπότε ήταν κάπως γνωστή η περιοχή). Βέβαια και στην γεωγραφία τα κατάφερνα καλά, αν και πλέον ξεπερασμένη*

* Φαντάζομαι είναι λίγοι που μάθαιναν στην γεωγραφία την Ροδεσία! :hehe:

• Like 5

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.