Jump to content

tommybertsen

Recommended Posts

1 hour ago, salde said:

μείον δώδεκα στη Γερμανία (πρωινή ώρα, βραδάκι χαμηλότερη). Μέτρα μέρες μέχρι να μας έρθει.

Εντάξει, δεν είναι και τόσο τραγικό. -18 είχε όταν ήμουν πάνω και είχαμε πάει εκδρομή στο χιονοδρομικό κέντρο και ήμασταν συνέχεια έξω. Δεν κρύωσε κανείς.

• Like 2
  • Wow 1

33 minutes ago, PetrosD said:

Εντάξει, δεν είναι και τόσο τραγικό

σε υψόμετρο θάλασσας και παρακάτω (Κάτω Χώρες κλπ) είναι. Σε βουνό το κρύο είναι καλύτερο, ίδιοι βαθμοί = χειρότερα στον χαμηλό τόπο. Αν μας έρθει από εδώ σε 3-4 ημέρες θα δεις. Ελπίζω να βρει κάπου αλλού να πάει.

• Like 3

πριν 1 λεπτό, το μέλος salde έγραψε:

μπαρούτια! Καλαμάκι στον Ισθμό να δοκιμάσεις!

Και μετά στη μονή Κερνίτσας (γιατί καλό να τα έχουμε καλά και με το θεό, άλλωστε και οι καλημεράκηδες είναι δημιούργημά του, κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν αυτού). 

• Like 6

Just now, p55 said:

Και μετά στη μονή Κερνίτσας

αμέ. Έχω μείνει κιόλας. Τα ΄χω φάει με το κουτάλι αυτά εξ' απαλών ονύχων. Και Στεμνίτσα μπορεί να πάει. Να τα δει όλα, ωραία είναι. Στο τέλος πετάγεται μέχρι τον Επικούριο Απόλλωνα να προσκυνήσει.

• Like 5

11 minutes ago, PetrosD said:

Πήγα. Έμεινα κιόλας ένα διήμερο.

Για να ΄χουμε καλό ρώτημα, στο χωριό έμεινες ή σ΄ ένα μοναστήρι εκεί; Γιατί εμένα με τραβολόγαγαν να μείνω στο μοναστήρι. Εσύ που ΄σαι αξιωματικός τώρα δεν θα μένεις σε τέτοια αν δεν έχω δώσει άδεια. ΘΑ ΡΩΤΑΣ. Αν ξαναπάς θα ερευνήσεις εκεί, σε αποστολή, θα ρωτάς τους πάντες σε ποιο νομό είναι ο Επικούριος Απόλλωνας και σε ποια Εφορία Αρχαιοτήτων ανήκει. Αν σου απαντούν Μεσσηνία, θα τους λες ήρεμα «Αντώνης Σαμαράς Αντώνης Αστρος» και θα τους πυροβολείς. License to kill.

• Like 1

Μία ώρα πριν, το μέλος GoMaR έγραψε:

κάποιοι δεν ξέρουν που είναι η Ελλάδα

Βρε συ, δεν γνωρίζανε το γεωγραφικό μήκος και πλάτος, δηλαδή σε ποιο παράλληλο και ποιο μεσημβρινό βρίσκεται .

Είναι όπως εγώ, που ξέρω που είναι ο φούρνος της γειτονιάς μου αλλά δεν γνωρίζω τον αριθμό για να σου πω ακριβή διεύθυνση.

Καλημερούδια.

• Like 3
  • Haha 1

Μία ώρα πριν, το μέλος GoMaR έγραψε:

Επεσα απο τα σύννεφα όταν δεν γνώριζε που είναι η Ελλάδα

Μπορεί να μην ήξερε που ακριβώς ήξερε όμως ότι σίγουρα δεν είναι εκεί που της αξίζει.

___

Άντε καλό λοκντάου παιδάκια. Καλημέρα.

• Like 2
  • Haha 5

Ενα google maps να ανοιξεις, σε παει αυτοματα εκει.. Ενα ζουμ αουτ να κανεις θα δεις που σκ@τα ειναι.
Δεν υπαρχει δικαιολογια.
Δε μπορει 27 χρονων να μην γνωριζει. Τι να πω. 

Έγινε επεξεργασία από GoMaR
  • Like 3
  • Haha 1

πριν 46 λεπτά, το μέλος GoMaR έγραψε:

Ενα google maps να ανοιξεις, σε παει αυτοματα εκει.. Ενα ζουμ αουτ να κανεις θα δεις που σκ@τα ειναι.
Δεν υπαρχει δικαιολογια.
Δε μπορει 27 χρονων να μην γνωριζει. Τι να πω. 

Αυτό βέβαια προϋποθέτει και δυνατότητα ερμηνείας ενός χάρτη. Δεν είναι απλές γνώσεις.

Το μαθαίνεις στο εμείς και ο κόσμος στην πρώτη/δευτέρα δημοτικού.

• Like 3
  • Haha 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.