astrolabos Φεβρουάριος 8, 2021 #14141 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2021 πριν 13 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε: Ναι αλλά το μισό Περιστέρι δεν είχε ρεύμα. Επειδή το έφεραν σε σένα 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Φεβρουάριος 8, 2021 Author #14142 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2021 πριν 13 λεπτά, το μέλος honda22 έγραψε: Είχατε και στο χωριό σας ρεύμα δλδ; Ναι. Ανοίγαμε πόρτες - παράθυρα και έκανε ρεύμα 2 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Φεβρουάριος 8, 2021 #14143 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2021 πριν 40 λεπτά, το μέλος honda22 έγραψε: Είχατε και στο χωριό σας ρεύμα δλδ; Ναι, και ρεύμα και ρέμα. πριν 41 λεπτά, το μέλος honda22 έγραψε: Να αγοράσετε πάουερ μπανκς. Ώχου μωρέ. Πάουερ Ρέιντζερς κάνει; 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Φεβρουάριος 8, 2021 #14144 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2021 43 minutes ago, astrolabos said: O Τομμυς είχε ρεύμα επειδή του το έφεραν τα περιστέρια το πιάσαμε το υπονοούμενο αρχηγούλη. Στον χάιδεψαν και σένα, οπότε μόνο ο Τόμμυς έχει επιτυχές πείραμα με το μέρος του. Εσύ καιρός ν'αρχίσεις φανατικά τις καλημέρες να αλλάξει η τύχη. Έχε και κάνα παστό στην καβάντζα να μην εξαρτάσαι από ψυγεία. Για τον Χοντάκο δεν συζητάμε καν. Για να γράφει εδώ, έχουμε multiple choice α) έκανε γονατιστος τάμα στην Άγια Καλημέρα μπας και του αποκαταστήσουν τη βλάβη β)το παλεύει από Αράχωβα με κάνα τάπατωκ γ)τον έχουν ήδη συλλάβει και γράφει από κέντρο κράτησης. Διαλέγετε και παιρνετε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Φεβρουάριος 8, 2021 #14145 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2021 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Φεβρουάριος 8, 2021 #14146 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2021 Λίγο πριν κοπεί το ρεύμα σε εμάς (κάνα 30άρι δευτερόλεπτα πριν) άρχισε να βαράει το UPS από το δίπλα δωμάτιο. Πήγα να το δω, δεν κατάλαβα γιατί σφύριζε και το έκλεισα. Μετά, όταν επέστρεψα, έπεσε σιγά σιγά το ρεύμα και έκλεισε το pc. Μόλις ήρθε το ρεύμα, γολγοθάς πάλι για να ανοίξει, όταν άνοιξε δεν λειτουργούσε το πληκτρολόγιο. Μετά από 2 restart έφτιαξε και αυτό. Τώρα ευτυχώς, όλα καλά. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Φεβρουάριος 8, 2021 #14147 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2021 κι εσύ χωρίς ups Πέτα; Σε άλλο υπολογιστή το είχες; Τυχεροί που δεν κλάψαμε κάνα component/περιφερειακό. (άλλος ένας αντικαλημεράκιας με διακοπή). Μόνο Τόμμυς και p55 με επιτυχές πείραμα εως τώρα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Φεβρουάριος 8, 2021 #14148 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2021 @Λεκανοπέδιοι: Κοίταξα χτες το UPS και μετράει 54 events μέσα στο τελευταίο ~6μηνο. 2 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Φεβρουάριος 8, 2021 #14149 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2021 Στη Μυτιλήνη χρησιμοποιούμε την καταπληκτική ρευματόβουρτσα, καθώς οι διακοπές είναι συχνές. Εξαιρετικό προϊόν, σου κάνει κι ένα μαλλί... 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Φεβρουάριος 8, 2021 #14150 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2021 τι λεκανοπέδιοι; Μέχρι και Καλαμάτα η διακοπή, διαβάσατε τον Αρχηγό. Τον ρωτάς, απαντάει για περιστέρια. Ο άλλος για power banks. Ο Πέτα, θεός, έκλεισε το ups μόνος του. Βρισκόμαστε εμπρός σε επιστημονικά βεβαιωμένη κατάρριψη θεωρίας. Μονάχα Τόμμυς και ποιητής55 τη σκαπούλαραν. Η κόκκινη Καλημεροκυρία δεν ξέρω ακόμα. Εύχομαι να την γλύτωσε, θα έχουμε πλήρη απόδειξη. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Φεβρουάριος 8, 2021 #14151 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2021 (edited) πριν 9 λεπτά, το μέλος salde έγραψε: Μονάχα Τόμμυς και ποιητής55 τη σκαπούλαραν. Ο ένας είναι μοντ και έχει φίλους αντμιν, εγώ έχω φίλους στον ΑΔΜΗΕ. Είτε ισχύει το παραπάνω, είτε στους πιο όμορφους δεν κόβουν το ρεύμα. Για εμένα είμαι σίγουρος, για τον Τομμυ δεν ξέρω. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 8, 2021 από p55 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Φεβρουάριος 8, 2021 #14152 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2021 Eγώ ξέρω πως με ΠΑΣΟΚ οι μόνες διακοπές που είχαμε ήταν στις Κυκλάδες. 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Φεβρουάριος 8, 2021 #14153 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2021 Αχ Πασοκ ωραια χρονια - YouTube 2 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Φεβρουάριος 8, 2021 #14154 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2021 Βρείτε μια 3080 στον ΣΣ, άνθρωπο θα σώσετε. 8 minutes ago, Rusty_Cookie said: οι μόνες διακοπές που είχαμε ήταν στις Κυκλάδες επειδή περίσσευαν από το φθηνό ρεύμα. Κι όχι τριήμερα /τετραήμερα. Διπλοβδόμαδα και σε ρεπετισιόν. Κάτσε να εμφανιστεί ο @sotiris να μας πει που γνώρισε και τη Δήμητρα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Φεβρουάριος 8, 2021 #14155 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2021 πριν 2 λεπτά, το μέλος salde έγραψε: τετραήμερα Τετραημέρο επι ΠΑΣΟΚ ήταν το ΣουΚου. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Φεβρουάριος 8, 2021 #14156 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2021 πριν 4 λεπτά, το μέλος Rusty_Cookie έγραψε: Τετραημέρο επι ΠΑΣΟΚ ήταν το ΣουΚου. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Φεβρουάριος 8, 2021 #14157 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2021 https://www.awakengr.com/mystirio-oson-gennithikan-eos-1985/?fbclid=IwAR0klovx3eYqcAzKK3Gq9JTDkq_0g8hrz6faMynPf2QqvK0QSsJUzS_3FI0 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Φεβρουάριος 8, 2021 #14158 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2021 52 minutes ago, Snips said: https://www.awakengr.com/mystirio-oson-gennithikan-eos-1985/ >"Είχες την τύχη να μεγαλώσεις σαν παιδί…" Ε, καλά, όχι κι όλοι. Έπαιζε και μπόλικο (αν)νάτσουραλ σελέξον! Κι αν πάμε και αρκετά πιο πίσω: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Φεβρουάριος 8, 2021 #14159 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2021 Υπάρχει ένα καλύτερο κείμενο τέτοιας απόκλισης, δεν σταματά στο 1985 αλλά νωρίτερα. Το συγκεκριμένο εκτός από λίγα που όντως συνέβαιναν έχει πολλές αναφορές που δεν ισχύουν. Στην Αθήνα ούτε κατά διάνοια ορισμένα. Έχω δε κι ένα από ακόμα παλαιότερη γενιά με παρόμοιους ύμνους για την δική τους εποχή και φρίκη για τα όσα συνέβαιναν την δεκαετία του 70. Οι περισσότεροι νοσταλγούν τη νεότητα, όχι την εποχή. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Φεβρουάριος 8, 2021 Author #14160 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2021 πριν 8 ώρες, το μέλος p55 έγραψε: Ο ένας είναι μοντ και έχει φίλους αντμιν, εγώ έχω φίλους στον ΑΔΜΗΕ. Είτε ισχύει το παραπάνω, είτε στους πιο όμορφους δεν κόβουν το ρεύμα. Για εμένα είμαι σίγουρος, για τον Τομμυ δεν ξέρω. Δεν είναι η ομορφάδα μου ούτε οι αδμινιστράτορες Είναι πως το συγκεκριμένο σημείο του Περιστερίου, το έχουν ξεχάσει και οι περιστεριώτες αλλά και η ΔΕΗ, οπότε, there you have it 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts