Jump to content

tommybertsen

Recommended Posts

Μία ώρα πριν, το μέλος salde έγραψε:

πριν δεν φαινόταν, τώρα ΟΚ ?

Κορόιδευες τον Πέτα. Πέτα τώρα το πισι σου και πήγαινε σε Ryzen. Θα αργεί να πάρει μπροστά (βλέπε ραστι, 3 εβδομάδες έκανε να σπουλάρει το ΒοΤ. Ακόμα και το SN9 πιο γρήγορα σηκώθηκε) αλλά τουλάχιστον θα φορτώνει τις εικόνες.

• Like 2
  • Haha 4
  • Sad 1

πριν 9 λεπτά, το μέλος honda22 έγραψε:

(βλέπε ραστι, 3 εβδομάδες έκανε να σπουλάρει το ΒοΤ

Αφου ο τζιντιπης με έβαλε να παρω αλλα κουτια και κουλέρια. Ακόμα χύμα είναι όλο.

• Like 1
  • Haha 5

16 minutes ago, honda22 said:

Κορόιδευες τον Πέτα. Πέτα τώρα το πισι σου και πήγαινε σε Ryzen. Θα αργεί να πάρει μπροστά (βλέπε ραστι, 3 εβδομάδες έκανε να σπουλάρει το ΒοΤ. Ακόμα και το SN9 πιο γρήγορα σηκώθηκε) αλλά τουλάχιστον θα φορτώνει τις εικόνες.

Μια χαρά είναι το pc μου. Του έχω κάνει και overclocking με undervolting ταυτόχρονα. :hehe:

• Like 4
  • Haha 3

6 minutes ago, PetrosD said:

Του έχω κάνει και overclocking με undervolting ταυτόχρονα.

αλλάζει χρώμα να καταλαβαίνουμε με πόσα πάει;

26 minutes ago, honda22 said:

αλλά τουλάχιστον θα φορτώνει τις εικόνες.

να βάζετε σωστά links να μη μπλοκάρουν πουθενά. Έχει υψηλό ΑΙ το συστημα, αποφασίζει μόνο του τι θα δείχνει.

• Like 2

1 hour ago, honda22 said:

Τον @salde δε θα τον πειράζετε! Τον @salde... ?

Μην τους ακούς, έχει επέμβει πράσινος δάκτυλος. Έχουσι την γνώσιν οι φύλακες!

Να 'στε καλά, γέλασα λίγο και σήμερα. Καλησπέρα!

• Like 4

Χαίρε Μιχάλη, να επεμβαίνουν πρέπει, όχι όπως προ ημερών, αλώνιζε ο Ιωνάθαν κι ο Χόντας σφύριζε στον Μορφέα πρωί πρωί.

Πέτα, ρωτώ αν το κουτί με τα win95 σύστημα αλλάζει χρώμα, να ξέρουμε τι γίνεται, πράσινο overclock/overvolt, κόκκινο underclock/undervolt, πορτοκαλί στοκ/έχει ρεύμα, ροζ και φατσούλα Τάκης εκτός ρεύματος, κίτρινο κλπ...

Είχες πετύχει ποτέ το Ήχος και Φως στην Ακρόπολη;

• Like 1

8 minutes ago, PetrosD said:

Η διάθεσή μου για απάντηση σταμάτησε εκεί...

μάλιστα. Θέλεις να μας πεις ότι δεν είσαι ένας αγνός κι απονήρευτος εραστής της παράδοσης. Δεν αγάπησες ποτέ σου αληθινά τα MS Windows, απλώς σου γυάλισαν τα 7άρια και τα εκμεταλλεύεσαι στυγνά. Τα 95 σου ξινίζουν, τα 10άρια σου μυρίζουν, για τα vista ας μην ρωτήσω. Την περίπτωση linux την σκέφτεσαι άραγε. 

• Like 2

πριν 2 λεπτά, το μέλος salde έγραψε:

μάλιστα. Θέλεις να μας πεις ότι δεν είσαι ένας αγνός κι απονήρευτος εραστής της παράδοσης. Δεν αγάπησες ποτέ σου αληθινά τα MS Windows, απλώς σου γυάλισαν τα 7άρια και τα εκμεταλλεύεσαι στυγνά. Τα 95 σου ξινίζουν, τα 10άρια σου μυρίζουν, για τα vista ας μην ρωτήσω. Την περίπτωση linux την σκέφτεσαι άραγε. 

Windows M.E. ΜΟΝΟ ΜΠΙΤΖΙΖ

• Like 4

4 hours ago, salde said:

Κοίτα, τα παλιά τα χρόνια, μετά τον υπολογιστή με DOS μου δάνεισαν έναν μεταχειρισμένο παλιό 486 με Win98. Μετά, όταν αγόρασα τον πρώτο δικό μου, του έβαλα Windows2000. Στη συνέχεια XP και μετά τα 7, τα οποία έχω ακόμα.

Win ME, και Vista δεν είχα την ευκαιρία να αγγίξω. Και ούτε θέλω να σου πω την αλήθεια.

Linux θα ήθελα να μάθω. Μάλιστα, έχω αυτή τη στιγμή έναν SSD στο ντουλάπι μου με Linux μέσα, τον οποίο αν τον βάλω στο pc μου παίζει. Αλλά ούτε internet ξέρω να του βάλω, ούτε κάρτα ήχου, ούτε καν ξέρω να εγκαταστήσω ένα πρόγραμμα. Οπότε μου είναι άχρηστο.

• Like 2

πριν 19 λεπτά, το μέλος PetrosD έγραψε:

Αλλά ούτε internet ξέρω να του βάλω, ούτε κάρτα ήχου, ούτε καν ξέρω να εγκαταστήσω ένα πρόγραμμα. Οπότε μου είναι άχρηστο.

It's a brave new world now out there.

Κατέβασε ubuntu 20* και θα τα κάνει όλα αυτόματα χωρίς να το καταλάβεις.

*Οποιοδήποτε flavour με το γραφικό που σε ελκύει πιο πολύ.

• Like 4

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.