astrolabos Ιανουάριος 20, 2021 #13741 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2021 πριν 2 ώρες, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Καλημέρα, άστρο. 1 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Ιανουάριος 20, 2021 #13742 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2021 Καλημέρες σε όλους, ακόμα και σε αυτούς που δεν λένε καλημέρα. 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Ιανουάριος 20, 2021 #13743 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2021 πριν 10 ώρες, το μέλος Rusty_Cookie έγραψε: Και τα 2 είναι ACS. Βρήκα το πόστερ που έχουν στη διαλογή της ACS. Τυχαίο ; 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιανουάριος 20, 2021 #13744 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2021 Καλημερα ρααααααααααα! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιανουάριος 20, 2021 #13745 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2021 New day new me είπε η ACS και παρέδωσε το δέμα. Καλύτερη απ τη σπηντεξ που λέει οτι το δέμα είναι σε διανομένα προς παράδοση στην πόλη της λάρισας....ΘΑ μου πειτε και γιατί λάρισα? Θα σας πω και γιατί όχι? Καλημέρα. Spoiler 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιανουάριος 20, 2021 #13746 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2021 On 1/18/2021 at 12:44 PM, Rusty_Cookie said: τουρουτουτουτου Tea to room two. 3 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιανουάριος 20, 2021 #13747 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2021 πριν 1 λεπτό, το μέλος PetrosD έγραψε: Tea to room two. Spoiler Πετα ο 920 πάει αποθήκη σε λίγες ώρες. FYI. 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιανουάριος 20, 2021 #13748 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2021 4 minutes ago, Rusty_Cookie said: Hide contents Πετα ο 920 πάει αποθήκη σε λίγες ώρες. FYI. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιανουάριος 20, 2021 #13749 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2021 (edited) Καθώς έκανα μπάνιο πριν και ενώ προσπαθούσα να ρυθμίσω την αναλογία ζεστού και κρύου, ώστε και να μη ξεφλουδίσει το δέρμα μου, αλλά ούτε και να παγώσω τα μέλη μου, η εξής σκέψη πέρασε από το μυαλό μου. Η περιστροφική ρύθμιση των βανών του κρύου και του ζεστού μοιάζει με μια συνάρτηση 2 μεταβλητών και 2 αποτελεσμάτων. Σα μεταβλητές είναι η παροχή του ζεστού και του κρύου νερού και σας αποτέλεσμα είναι η τελική παροχή νερού και η θερμοκρασία του. Ως δεδομένα λαμβάνουμε τις θερμοκρασίες κρύου και ζεστού, που για τη συγκεκριμένη στιγμή είναι σταθερές. (αναμμένο καλοριφέρ που ζεσταίνει το νερό στο boiler) και ψοφόκρυο έξω. Για να αναπαρασταθεί σε γράφημα θα χρειαζόταν ένας χώρος 4 διαστάσεων, κάτι που το μυαλό του ανθρώπου δεν μπορεί να διαχειριστεί. Έτσι είναι απλούστερο να φανταστεί κανείς έναν τρισδιάστατο κύβο, με μήκος τη μεταβλητή "παροχή κρύου", πλάτος τη μεταβλητή "παροχή ζεστού" και ύψος τη "συνολική παροχή". Κάθε σημείο στη συνέχεια θα λάβει μια απόχρωση χρώματος με μπλε το κρύο, κόκκινο το ζεστό και ενδιάμεσες τιμές άλλα χρώματα. Ενδιαφέρον, έτσι; Spoiler Όχι δεν έχω πιει! Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 20, 2021 από PetrosD 2 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση HotPeanut Ιανουάριος 20, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #13750 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2021 πριν 16 λεπτά, το μέλος PetrosD έγραψε: Καθώς έκανα μπάνιο πριν και ενώ προσπαθούσα να ρυθμίσω την αναλογία ζεστού και κρύου, ώστε και να μη ξεφλουδίσει το δέρμα μου, αλλά ούτε και να παγώσω τα μέλη μου, η εξής σκέψη πέρασε από το μυαλό μου. Η περιστροφική ρύθμιση των βανών του κρύου και του ζεστού μοιάζει με μια συνάρτηση 2 μεταβλητών και 2 αποτελεσμάτων. Σα μεταβλητές είναι η παροχή του ζεστού και του κρύου νερού και σας αποτέλεσμα είναι η τελική παροχή νερού και η θερμοκρασία του. Ως δεδομένα λαμβάνουμε τις θερμοκρασίες κρύου και ζεστού, που για τη συγκεκριμένη στιγμή είναι σταθερές. (αναμμένο καλοριφέρ που ζεσταίνει το νερό στο boiler) και ψοφόκρυο έξω. Για να αναπαρασταθεί σε γράφημα θα χρειαζόταν ένας χώρος 4 διαστάσεων, κάτι που το μυαλό του ανθρώπου δεν μπορεί να διαχειριστεί. Έτσι είναι απλούστερο να φανταστεί κανείς έναν τρισδιάστατο κύβο, με μήκος τη μεταβλητή "παροχή κρύου", πλάτος τη μεταβλητή "παροχή ζεστού" και ύψος τη "συνολική παροχή". Κάθε σημείο στη συνέχεια θα λάβει μια απόχρωση χρώματος με μπλε το κρύο, κόκκινο το ζεστό και ενδιάμεσες τιμές άλλα χρώματα. Ενδιαφέρον, έτσι; Hide contents Όχι δεν έχω πιει! 2 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Ιανουάριος 20, 2021 #13751 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2021 πριν 49 λεπτά, το μέλος PetrosD έγραψε: Καθώς έκανα μπάνιο πριν και ενώ προσπαθούσα να ρυθμίσω την αναλογία ζεστού και κρύου, ώστε και να μη ξεφλουδίσει το δέρμα μου, αλλά ούτε και να παγώσω τα μέλη μου, η εξής σκέψη πέρασε από το μυαλό μου. Η περιστροφική ρύθμιση των βανών του κρύου και του ζεστού μοιάζει με μια συνάρτηση 2 μεταβλητών και 2 αποτελεσμάτων. Σα μεταβλητές είναι η παροχή του ζεστού και του κρύου νερού και σας αποτέλεσμα είναι η τελική παροχή νερού και η θερμοκρασία του. Ως δεδομένα λαμβάνουμε τις θερμοκρασίες κρύου και ζεστού, που για τη συγκεκριμένη στιγμή είναι σταθερές. (αναμμένο καλοριφέρ που ζεσταίνει το νερό στο boiler) και ψοφόκρυο έξω. Για να αναπαρασταθεί σε γράφημα θα χρειαζόταν ένας χώρος 4 διαστάσεων, κάτι που το μυαλό του ανθρώπου δεν μπορεί να διαχειριστεί. Έτσι είναι απλούστερο να φανταστεί κανείς έναν τρισδιάστατο κύβο, με μήκος τη μεταβλητή "παροχή κρύου", πλάτος τη μεταβλητή "παροχή ζεστού" και ύψος τη "συνολική παροχή". Κάθε σημείο στη συνέχεια θα λάβει μια απόχρωση χρώματος με μπλε το κρύο, κόκκινο το ζεστό και ενδιάμεσες τιμές άλλα χρώματα. Ενδιαφέρον, έτσι; Reveal hidden contents Όχι δεν έχω πιει! Αφιερωμένο: https://www.reddit.com/r/Showerthoughts/ 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιανουάριος 20, 2021 #13752 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2021 1 hour ago, minast said: Αφιερωμένο: https://www.reddit.com/r/Showerthoughts/ Έχει κάτι καλά! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιανουάριος 20, 2021 #13753 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2021 πριν 3 ώρες, το μέλος PetrosD έγραψε: Καθώς έκανα μπάνιο πριν και ενώ προσπαθούσα να ρυθμίσω την αναλογία ζεστού και κρύου, ώστε και να μη ξεφλουδίσει το δέρμα μου, αλλά ούτε και να παγώσω τα μέλη μου, η εξής σκέψη πέρασε από το μυαλό μου. Η περιστροφική ρύθμιση των βανών του κρύου και του ζεστού μοιάζει με μια συνάρτηση 2 μεταβλητών και 2 αποτελεσμάτων. Σα μεταβλητές είναι η παροχή του ζεστού και του κρύου νερού και σας αποτέλεσμα είναι η τελική παροχή νερού και η θερμοκρασία του. Ως δεδομένα λαμβάνουμε τις θερμοκρασίες κρύου και ζεστού, που για τη συγκεκριμένη στιγμή είναι σταθερές. (αναμμένο καλοριφέρ που ζεσταίνει το νερό στο boiler) και ψοφόκρυο έξω. Για να αναπαρασταθεί σε γράφημα θα χρειαζόταν ένας χώρος 4 διαστάσεων, κάτι που το μυαλό του ανθρώπου δεν μπορεί να διαχειριστεί. Έτσι είναι απλούστερο να φανταστεί κανείς έναν τρισδιάστατο κύβο, με μήκος τη μεταβλητή "παροχή κρύου", πλάτος τη μεταβλητή "παροχή ζεστού" και ύψος τη "συνολική παροχή". Κάθε σημείο στη συνέχεια θα λάβει μια απόχρωση χρώματος με μπλε το κρύο, κόκκινο το ζεστό και ενδιάμεσες τιμές άλλα χρώματα. Ενδιαφέρον, έτσι; Hide contents Όχι δεν έχω πιει! 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Ιανουάριος 21, 2021 #13754 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2021 πριν 22 ώρες, το μέλος astrolabos έγραψε: Καλημέρα. Οι φιλοσοφικές αναζητήσεις του Πέτα είναι όλα τα λεφτά. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιανουάριος 21, 2021 #13755 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2021 Καλημερα! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Ιανουάριος 21, 2021 #13756 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2021 Απλώς γράψε μου, χωρίς πολλά πολλά, πόσα σου έταξε για να γράψεις αυτό το πράγμα. Με λάθη όλων των ειδών σε κάθε γραμμή. ΕΣΥ, ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΕΚΕΙΝΟΝ που σε έβαλε να γράψεις αυτό το πράγμα δεν θα ΤΟΝ αφήσω έτσι. Θα υπάρξουν συνέπειες και για τους δυο σας. Επιφυλάσσομαι να το διορθώσω αναλυτικά, πάρε το επείγον προς το παρόν μην έχουμε κάνα ατύχημα: στην μπανιέρα θα κοιτάς τα πόδια σου, ότι πατάνε σταθερά. Όλη την ώρα. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΣ σε αυτό. Ο σκοπός είναι ένας και μοναδικός. Να βγείς όρθιος. Γλιστράνε. ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση HotPeanut Ιανουάριος 21, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #13757 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2021 Στο επόμενό μου ποσταρισμα και όντας 5λαμπος, καινούρια σκιλς ξεκλειδωνουν. Οπότε θα κεράσω μπανς να το γιορτάσω. 2 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιανουάριος 21, 2021 #13758 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2021 πριν 38 λεπτά, το μέλος honda22 έγραψε: σκιλς ξεκλειδωνουν. ***Quietly edits user-skilltree.*** 3 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Ιανουάριος 21, 2021 #13759 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2021 πριν 56 λεπτά, το μέλος honda22 έγραψε: θα κεράσω μπανς bun - Αγγλοελληνικό Λεξικό WordReference.com WWW.WORDREFERENCE.COM bun - WordReference English-Greek Dictionary Θα φτιάξεις burgers; 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 21, 2021 #13760 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2021 πριν 18 λεπτά, το μέλος Rusty_Cookie έγραψε: ***Quietly edits user-skilltree.*** 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts