salde Ιανουάριος 8, 2021 #13541 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2021 5 hours ago, p55 said: Αν βάλει όμως πρώτος ο @Seek & Find ? θα πάει στο δάσος για κάστανα και μανιτάρια. Χαίρετε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιανουάριος 8, 2021 #13542 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2021 πριν 10 ώρες, το μέλος p55 έγραψε: 1. Αν βάλει όμως πρώτος ο @Seek & Find ? 2. O επίτιμος τον έχει βαφτίσει ; 1. Do your thing.. 2. Περιεργως ηταν καλοκαγαθος ανθρωπος.. δεν πηρα τιποτα δυστυχως 3. Καλημερα ρειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιανουάριος 8, 2021 #13543 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2021 Τον @honda22 που προσπάθησε να την γλυτώσει στην γιορτή του δε τον έχετε απαγχωνήσει ακόμα; Ή είναι αντίθετο από τα πιστεύω του; #TrollModeOff 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Ιανουάριος 8, 2021 #13544 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2021 πριν 42 λεπτά, το μέλος swatoner έγραψε: Τον @honda22 που προσπάθησε να την γλυτώσει στην γιορτή του δε τον έχετε απαγχωνήσει ακόμα; Κατά βάθος τον αγαπάμε κι ας γκρινιάζει καμμιά φορά, άσε που εμείς δεν κάνουμε τέτοια. Είμαστε ψυχάρες εμείς οι καλημεράκηδες, όχι σαν μερικούς - μερικούς, ονόματα δεν λέμε... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιανουάριος 8, 2021 #13545 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2021 Το σκουφακι δε μου το βαλες ομως 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Ιανουάριος 8, 2021 #13546 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2021 πριν 12 λεπτά, το μέλος Seek & Find έγραψε: Το σκουφακι δε μου το βαλες ομως Πιο μετά, γιατί τώρα κάνω κάτι. 2 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Ιανουάριος 8, 2021 #13547 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2021 Ευχαριστώ τον Κοτζαμπάση των Μεγάρων για το κέρασμα επ΄ ευκαιρία της Ορθόδοξης ονομαστικής του εορτής. Νοστιμότατα τα μαρόν ντεγκιζέ που έστειλε (πλήρωσε μάλιστα μεταφορικά και τελωνεία Ασπροπύργου, Κηφισσού, έχει διπλά τελωνεία η διαδρομή, είναι ΛΑΡΤΖ τα πλήρωσε ο αποστολέας). Τα τρώμε στην υγειά του. Ανδροπρεπώς κι ορθοπρεπώς. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Ιανουάριος 8, 2021 #13548 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2021 πριν 57 λεπτά, το μέλος salde έγραψε: Ευχαριστώ τον Κοτζαμπάση των Μεγάρων για το κέρασμα επ΄ ευκαιρία της Ορθόδοξης ονομαστικής του εορτής. Νοστιμότατα τα μαρόν ντεγκιζέ που έστειλε (πλήρωσε μάλιστα μεταφορικά και τελωνεία Ασπροπύργου, Κηφισσού, έχει διπλά τελωνεία η διαδρομή, είναι ΛΑΡΤΖ τα πλήρωσε ο αποστολέας). Τα τρώμε στην υγειά του. Ανδροπρεπώς κι ορθοπρεπώς. Για εμάς δεν έχει; Τί διακρίσεις είναι αυτές; 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Ιανουάριος 8, 2021 #13549 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2021 Μία ώρα πριν, το μέλος salde έγραψε: Νοστιμότατα τα μαρόν ντεγκιζέ Διάβασα νεγκλιζέ και μου ήλθαν διάφοροι συνειρμοί... Spoiler 45 Χόντες ενός Kawasaki Ninja H2R γκαζι. Πολύχρωμος. 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Ιανουάριος 8, 2021 #13550 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2021 49 minutes ago, Simon said: Για εμάς δεν έχει; Τί διακρίσεις είναι αυτές; αππρουβντ. Εισαι στον ορθό δρόμο. Διαμαρτυρίες, επεισόδια, τέλεια. Κάνει την πάπια. Δεν πειράζει, σε λίγες ημέρες τιμάται η μνήμη τεράστιου αγίου, του καλύτερου όλων. Θα κάνουμε ταχύρρυθμα μαθήματα, θα φάμε, θα πιούμε τζάμπα, ίσως να αρχίσουμε να ζητάμε και 3090 δώρο. Το έκαναν στα πάρτυ παλιά. Έδιναν π.χ. από ένα αυτοκινητάκι δω΄ρο σε όλα τα παιδάκια που ήταν καλεσμένα, ο εορτάζων μπορεί να είχε λάβει δώρο μια πίπιζα, οι επισκέπτες έφευγαν με αυτοκινητάκι. Προμηνύεται τρικούβερτο γλέντι. 43 minutes ago, p55 said: Διάβασα νεγκλιζέ βαρέθηκα να ψάξω -έχω ξεχάσει- πώς περνιέται στο πληκτρολόγιο η accent grave κι η accent d'aigue (αξάν γκραβ, αξάν ντεγκί, αν θέλετε και σωστή προφορά μιληστε με Cortana, δεν το συνιστώ). Αν είχα φανταστεί ότι μέχρι κι εδώ θα προσπαθήσετε να μου τρελλάνετε το παιδί δεν θα είχα βαρεθεί να τα γράψω απευθείας γαλλιστί. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 8, 2021 #13551 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2021 πριν 2 ώρες, το μέλος salde έγραψε: accent grave κι η accent d'aigue Γαλλικά και πιάνο βλέπω 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιανουάριος 8, 2021 #13552 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2021 Μπαίνω για δυο γύρες γιατί έχει και Static Fire το SN9. Για μπείτε να σας τις βρέξω. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιανουάριος 8, 2021 #13553 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2021 πριν 19 λεπτά, το μέλος astrolabos έγραψε: Παΐδακια Γαλλικά και πιάνο There you go 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιανουάριος 8, 2021 #13554 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2021 2 hours ago, salde said: αππρουβντ. Εισαι στον ορθό δρόμο. Διαμαρτυρίες, επεισόδια, τέλεια. Κάνει την πάπια. Δεν πειράζει, σε λίγες ημέρες τιμάται η μνήμη τεράστιου αγίου, του καλύτερου όλων. Θα κάνουμε ταχύρρυθμα μαθήματα, θα φάμε, θα πιούμε τζάμπα, ίσως να αρχίσουμε να ζητάμε και 3090 δώρο. Το έκαναν στα πάρτυ παλιά. Έδιναν π.χ. από ένα αυτοκινητάκι δω΄ρο σε όλα τα παιδάκια που ήταν καλεσμένα, ο εορτάζων μπορεί να είχε λάβει δώρο μια πίπιζα, οι επισκέπτες έφευγαν με αυτοκινητάκι. Προμηνύεται τρικούβερτο γλέντι. βαρέθηκα να ψάξω -έχω ξεχάσει- πώς περνιέται στο πληκτρολόγιο η accent grave κι η accent d'aigue (αξάν γκραβ, αξάν ντεγκί, αν θέλετε και σωστή προφορά μιληστε με Cortana, δεν το συνιστώ). Αν είχα φανταστεί ότι μέχρι κι εδώ θα προσπαθήσετε να μου τρελλάνετε το παιδί δεν θα είχα βαρεθεί να τα γράψω απευθείας γαλλιστί. Εγώ δε θέλω 3090. Ναι, αλήθεια. Πρώτον, παίζει να μη χωράει στο κουτί μου και δεύτερον σίγουρα δεν τη σηκώνει το τροφοδοτικό. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιανουάριος 8, 2021 #13555 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2021 πριν 3 λεπτά, το μέλος PetrosD έγραψε: Εγώ δε θέλω 3090. Ναι, αλήθεια. Πρώτον, παίζει να μη χωράει στο κουτί μου και δεύτερον σίγουρα δεν τη σηκώνει το τροφοδοτικό. 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιανουάριος 8, 2021 Author #13556 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2021 πριν 42 λεπτά, το μέλος PetrosD έγραψε: Εγώ δε θέλω 3090. Ναι, αλήθεια. Πρώτον, παίζει να μη χωράει στο κουτί μου και δεύτερον σίγουρα δεν τη σηκώνει το τροφοδοτικό. Παίρνεις κουτί και τροφοδοτικό. Problem Solved Spoiler 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιανουάριος 9, 2021 #13557 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2021 Κάψουλες μέχρι να ψάξουμε για αλουμίνιο στον Άρη. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιανουάριος 9, 2021 #13558 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2021 Μία ώρα πριν, το μέλος honda22 έγραψε: Κάψουλες μέχρι να ψάξουμε για αλουμίνιο στον Άρη. Ναι ξέχασες να πεις και νεσπρεσσο γουατ ελσ μωρη λέρα Κλουνεη. Παράτα το ακκαου του Χόντα ρε, έχω την ΙΡ σου. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Ιανουάριος 9, 2021 #13559 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2021 μην του λες τέτοια αριστερότροφα ρε Κούκις. Θα του μπει η ιδέα πως μπορεί να γίνει Κλούνεης να περνά χωρίς διαβατήριο προς ανατολάς τον Ασπρόπυργο, δυτικά τον Ισθμό να πάει πατρίδα για σκι, θα μας τον μπλέξεις με τίποτα πλαστικές στην Καζαμπλάνκα να τρέχουμε και να μη φτάνουμε μετά. Καλημέρα Λαμπ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Ιανουάριος 9, 2021 #13560 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2021 πριν 2 ώρες, το μέλος honda22 έγραψε: Κάψουλες μέχρι να ψάξουμε για αλουμίνιο στον Άρη. Καλημέρα. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts