Jump to content

tommybertsen

Recommended Posts

ο p55 δεν καλημερίζει πλέον; Καλά για τον Πέτα δεν είναι να γράψω τίποτα. Έχει εξαφανιστεί, μόνο να γυρίσει και να πει ότι δεν έβαζε μια βδομάδα γουίντοου 10, άλλη δικαιολογία δεν υπάρχει.
Ή του έκανε κακό ο αστρολάμπο, μου το παράσυρε το παιδί σε καμιά κεραία φάιβ τζι να μου το ντοπάρει ή έχει πάει στο Κολοράντο για σκι.

Η κλεψύδρα αδειάζει Πέτα. Εμφανίσου γιατί θα βλέπεις περιπολικά αν αργήσεις πολύ.

Καλημέρα σας.

• Like 4

21 minutes ago, salde said:

Καλημέρα σας.

Κι άλλος που τη λέει με Γκρήνουιτς! ?

Χαλάλι όμως, γιατί κι εγώ είχα αμελήσει την Καλή Χρονιά. Ό,τι επιθυμείτε παίδες! Α, και ρίχνετε μια ματιά στα Σίλβερ Αλέρτ για τους αγνοούμενους του παραπάνω.

Καλησπέρα σας!

• Like 4

2 hours ago, salde said:

ο p55 δεν καλημερίζει πλέον; Καλά για τον Πέτα δεν είναι να γράψω τίποτα. Έχει εξαφανιστεί, μόνο να γυρίσει και να πει ότι δεν έβαζε μια βδομάδα γουίντοου 10, άλλη δικαιολογία δεν υπάρχει.
Ή του έκανε κακό ο αστρολάμπο, μου το παράσυρε το παιδί σε καμιά κεραία φάιβ τζι να μου το ντοπάρει ή έχει πάει στο Κολοράντο για σκι.

Η κλεψύδρα αδειάζει Πέτα. Εμφανίσου γιατί θα βλέπεις περιπολικά αν αργήσεις πολύ.

Καλημέρα σας.

Δε βάζω τα 10 σπίτι. Τουλάχιστον όχι, για μερικά χρόνια ακόμα, μέχρι να γίνει απολύτως απαραίτητο για να λειτουργήσει κάποιο μελλοντικό hardware-software που θα έχω.

Έγινε επεξεργασία από PetrosD
  • Like 3
  • Sad 2
  • Wow 1

πριν 1 λεπτό, το μέλος PetrosD έγραψε:

Δε βάζω τα 10 σπίτι. Τουλάχιστον όχι, για μερικά χρόνια ακόμα, μέχρι να γίνει απολύτως απαραίτητα για να λειτουργήσει κάποιο μελλοντικό hardware-software που θα έχω.

ray donovan omg GIF by Sky

• Like 1
  • Haha 8

8 minutes ago, PetrosD said:

Δε βάζω τα 10 σπίτι.

Nαι. Καλή χρονιά αφενός. Τον εαυτό σου τον έβαλες σπίτι ή μας γράφεις από Αρτοτίνα κι εσύ; Ήσουν νομοταγής αυτές τις μέρες ή κάνατε διαγωνισμό με τον Χόντα ποιος θα πάρει πρώτος ειστήριο για τον καταυλισμό; 

• Like 1
  • Haha 1

πριν 8 λεπτά, το μέλος PetrosD έγραψε:

Σπίτι, σπίτι!

Σήμερα μόνο έγινε μια σχετική αλκοολοποσία σε ένα αυτοκίνητο με 4 άτομα συνοδία δυνατής Ελληνική "κατάλληλης" μουσικής.

Steam Community :: :: fdfdfdfdfdfd

• Like 1
  • Haha 4

Τι speakeasy είναι αυτό; Λίγα σου λέει ο Κούκις. Όταν τελειώσουμε με το γλαστράκι, το επόμενο πρότζεκτ μου θα είναι να ξεριζώνω RGB με τον billpeppas κι ακολουθεί το ξερίζωμα τέτοιων στερεοφωνικών αυτοκινήτου. Ξέρω κάτι Αλβανούς που κάνουν τέτοια, δεν το κουνάνε ποτέ το αυτοκίνητο, μια φορά τη μέρα ή ανά διήμερο μπαινουν με΄σα κι απλώς βάζουν μπρος τη μηχανή. Μερικές φορές πίνουν και καμιά μπυρα εντός.
Ξέρω κι έναν που είχε έρθει από Ρωσία λίγο μετά που κατέβηκε η σημαία. φορά διαρκώς κάτι φόρμες ομάδων σοβιετικών, οι μισές μπορεί να μην υπάρχουν πλέον και όλη μέρα μπαίνει στο σοβιετοαυτοκίνητο (αμφιβάλλω αν παίρνει μπρος αυτό καν) και κάθεται εκεί αντί να κάθεται σπίτι του. Με κάνα κουτάκι μπύρα ενίοτε. Αυτός ακούει κι αγώνες στο ραδιόφωνο, δεν βάζει μουσικές ο δόλιος. Το αυτοκίνητο είναι καλτ, δεν θυμάμαι μάρκα/τύπο, δεν το είχαμε ποτέ εδώ νομίζω.

Είναι και πολλοί που περνάνε με δυνατούς θορύβους και τρίζουν τα παλιοτζάμια μου. Αυτούς θα χαρώ να τους πυροβολήσω ανεξαρτήτως καταγωγής, οι περισσότεροι εδω συμπολίτες, το κάνουν όμως κι οι Άραβες.
Πάνω από 4dB θα συλλαμβάνεσαι. Όταν με έσερναν στο παλιομάγαζο την Όμπρε έβγαινα έξω γιατί δεν άντεχα τα ηχεία. Την ένταση. Την BMW λιγότερο θορυβώδη κι από πληκτρολόγιο θα την έχεις.

• Haha 4

Δε νομίζω να βρεθεί μοδεράτορας να το διορθώσει! Θα προτείνω να το βάλουμε επάνω μόλις βγει το αγιοβασιλιάτικο θέμα. Να το βλέπει όλο το δελαμπ.  «συνοδία ΠέταΝτε»

Εδώ να σου θυμίσουμε ότι σε ανεπίσημη επικοινωνία όπως εδώ, δεν χρειάζεται συνήθως να διορθώνουμε τα λάθη πληκτρολόγησης. Σε ένα άλλο ποστ προ ολίγου έγραψα «οι τιμή». Είχα χρόνο για εδιτ. Το άφησα.

Ο σούμιφερ δωροδόκησε για τον Ζέφυρο. Βέβαια ο ζοφερός Ζέφυρος ήταν μια ψαροταβέρνα στο Μικρολίμανο (εκεί τα λάθη κοστίζουν), πήγαινε ο Γιάγκος για παντζάρια*, οπότε δικαίως πλήρωσε. Πάντως από άποψη κανόνων, δεν χρειαζόταν να πληρώσει. Δεν ήταν ορθογραφικό.

*τα σκέτα βραστά όχι Γιάγκο που κάτι μου είπες προ ημερών. Στο σπίτι δεν τα έτρωγα ποτέ. Μου έχουν φτιάξει όμως κάπως αλλιώς, ψιλοκομμένα με σκόρδο, ξύδι (ίσως ξίδι) και μπόλικο ψιλοκομμένο σκόρδο. Μου είπαν ότι «ετσι τα φτιάχνουν στην Μακεδονία». Αυτοί εκεί επάνω έχουν βέβαια την τάση να λένε για όλα ότι τα φτιάχνουν αλλιώς και μοναδικά, τα ίδια λένε και για τις motherboards, τις φρυγανιές και τις σοκολάτες ΙΟΝ πάντως έτσι ήταν νοστιμότατα.
Είχα πάρει και την συνταγή, έχω πήξει στην υγιεινή διατροφή, είπα να παρασπονδήσω μια φορά, έβαψα ένα μπλουζάκι παντζαρίξ, το θεώρησα σημάδι του Δία και δεν το επανέλαβα.

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.